jucati-va ce vreti, nu ce vor ei...
detalii aici
Ce sa mai jucam?
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce sa mai jucam?
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
:))
Adevarul este ca pushtii din ziua de azi nu mai shtiu decat calculator. Nu mai vezi unul sa joace fotbal in curtea shcolii pana noaptea sa vina ma-sa dupa el sa-l ia la culcare ... acum ii culeg din salile de net unde baga "cantar" la greu shi invatza ultimele injuraturi la moda.
Propun ca la RQL sa se mai bage o sectziune live cu cornete sau cu prashtii cu invizoace :t
Shi imaginatzi-va un mod de Q3/Q4 Team-Arena Frunza
)
Propun ca la RQL sa se mai bage o sectziune live cu cornete sau cu prashtii cu invizoace :t
Shi imaginatzi-va un mod de Q3/Q4 Team-Arena Frunza

... why can we remember the past but not the future?
- kyde
- Junior Member
Da!!!eu sunt maestru la coci unde strategia se imbina cu dexteritatea si cu aprecierea distantelor...chiar imi amintesc ca impreuna cu cel mai bun prieten i-am trimis o scrisoare cu regulile jocului de coci lui Petre Magdin;m mi se parea o idee mai buna sa se apuce de coci decit sa discute despre rock.Cred ca as putea sa imi aduc aminte regulile!
Oricum sunt sigur ca inca mai sunt idei neexploatate si ca imaginatia inca nu a murit!
Traiasca copii din noi!!!
Oricum sunt sigur ca inca mai sunt idei neexploatate si ca imaginatia inca nu a murit!
Traiasca copii din noi!!!
"Bataia unei aripi de fluture aici poate provoca un uragan in alta parte" The Chaos Theory
-
ZaKalu' - Junior Member
putin pieptanata si fardata, spusa "cu cuvintele lor", tema asta si unele idei care o compun au avut succes mai mare in Level-ul din septembrie.
pt exemplificare "vizionati" editorialul precum si rubrica chatroom.
voi reveni cu niste "papershot-uri"
pt exemplificare "vizionati" editorialul precum si rubrica chatroom.
voi reveni cu niste "papershot-uri"
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
asa cum am zis, revin cu "papershot-urile"
- Fişiere ataşate
-
- chatroom.jpg (79.4 KiB) Vizualizat de 1547 ori
-
- editorial.jpg (42.28 KiB) Vizualizat de 1541 ori
-
Opa-Opa - Junior Member
Ce faci opa? Reclama la level? 
BTW, cred ca la ora actuala e singura revista de profil care merita citita. (si inca n-am vazut intr-o revista straina articole mai interesante ca cele a lui MG, dar treaba asta e subiectiva fiindca reviste straine chiar am citit putine).

BTW, cred ca la ora actuala e singura revista de profil care merita citita. (si inca n-am vazut intr-o revista straina articole mai interesante ca cele a lui MG, dar treaba asta e subiectiva fiindca reviste straine chiar am citit putine).
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Ce faci opa? Reclama la level?

-
Shade - Mesaje: 229
opa mereu ne surprinzi placut cu cate un articol
...ai dreptate..copii nu mai sunt cum eram noi/voi in trecut...da' e si normal..noi nu aveam p4 nu aveam net nu aveam sali de net..dar dak stai sa te gandesti bine in mare e acelasi lucru numai k ei ajung sa-si puna ochelari inaintea noastra din cauza monitorului de 21"...cand eram mic tin minte k ieseam cu masinutele afara si le vopseam cu oja parca..acum ai nfsu cu efecte cum noi nici nu ne imaginam...ne jucam purpac cu tzevi sau cu pistolu' de "playstation", terminator pe vremea aia acu ai CS, Q3, UT etc...construiam cu cuburi castele sau cine stie ce cladiri acum ai simcity, si de ce nu orice joc unde actiunea se bazeaza pe construit...oricum ideea ta cu jocu cu tzevi e super buna..sa se tina cont si de vant si de puterea cu care sufli in tzava si alte mici detalii care ar face deliciul jocului...harti de genu de_spateleblocului, de_santierudeconstructii
in concluzie..vremea se schimba si nevoile oamenilor la fel...parerea mea

in concluzie..vremea se schimba si nevoile oamenilor la fel...parerea mea
LagFrag
-
Groparoo - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1