Discutii ale oamenilor din popor despre votare

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde piskeshu » Lun Noi 29, 2004 1:31 pm

Oribilul Mosh scrie:D'aia sunt eu mandru ca traiesc in capitala ! :D

Si io am auzit ca la capitala barbatii au 2 perechi de cuaie si femeile la ciclu au sanje transparent.

On topic: Basescu are sanse, nu ca ar fi vreo diferentza.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Djinn » Lun Noi 29, 2004 1:35 pm

Sunt si pensionari care au declarat raspicat ca voteaza basescu :o si tineri care au zis ca voteaza psd finca, citez "e bine si mai bine de-atat nu se poate" ;a

ba chiar ;a ;a ;a of....

Da' pensionarii aia era telectuali, iar tinerii nu facuse mai mult d-un liceu (eventual). Altfel, baieti bine si cu mult bun simtz, pacat de optiunea politica, ca poate ma bagam asa, umpic... :D

PS - love2 , cu matusi-mea nu tine... :D asa ca si-a aruncat votul degeaba...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Lun Noi 29, 2004 1:38 pm

pai pijkej are sanse daca se juaca corect
tii minte ca acu 4 ani la primaria capitalei a intrat in cursa pe ultima suta , a fost supt oprescu cu fro 12 procente in prima tura si la balotaj a trecut pe langa oprescu ca rapidu de ciulnita pe langa lehliu :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cutuma© » Lun Noi 29, 2004 1:41 pm

doar un procent mai are uniunea poponara psd+cur avans...h3h3

bah, sa-mi bag picioarele, dintre totzi candidatii de la presedentie cel mai mult mi-a placut Ciuhandu care a ieshit sub Becali :(
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gaga » Lun Noi 29, 2004 1:57 pm

Treaba e ca io crez ca la lupta asa stransa o sa se mareasca dorinta de a manari rezultatele, sa vedem ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde old lord » Lun Noi 29, 2004 2:05 pm

hai basescu
e adevarat ca basescu si nastase sunt la mica distanta ,dar voi uitati de vadim care l-ar putea sprijini pe nastase ,si cum vadim are o multime de fani care-l asculta s-ar putea sa fim dezamagiti
din cate stiu io in ultimul timp la tv s-a declansat o campanie pro vadim si prm ,care nu se putea declansa fara sprijinul psd ,care a gratiat la greu datoriile televiziunilor ,
asa se explica publicitatea de care a avut parte nastase si psd
si sa nu uitam de becali ,care cu cele 2 procente ar putea incurca rau lucrurile ,din cate stiu io si el e psd-ist
si sa nu uitam de mult dobitoaca moldova ,unde sunt dusi moca taranii la votare si.....

sa dea domnul sa iasa basescu
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde cutuma© » Lun Noi 29, 2004 2:07 pm

manariile au fost facute inca de la sondajele de opinie, unde-s alea 12 procente de acum o saptamana!? Ne-a fost indusa aceasta stare de "o sa-i voteze lumea pe PSD" ca sa ne asteptam la asta, sa nu ne simtzim furati, sa nu ieshim shi noi ca ucrainienii in strada

cutuma©

Mesajde eyewitness » Lun Noi 29, 2004 2:10 pm

mailord, iejti dus nene. ia o paosa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Lun Noi 29, 2004 2:11 pm

pesedeul fie cu voi! :D

...si daca totusi miroase prea tare naftalina, pe 12 a doishpea... stiti mecla lu' ala putin stramb , chomb si chelios? da, p'ala.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde old lord » Lun Noi 29, 2004 2:14 pm

io nu stiu de ce esti asa surprins decret ,lumea desteapta stie asta
unde erau cele 25 de procente din 2000 ale psd-ului
unde erau cele 20 de procente ale lui iliescu
si de altfel cu totii stim ce gratieri imense de datorii au avut parte televiziunile in 2000 si ce sume imense se dau pe aceste sondaje
si dealtfel amintit-iva ce campanie de obligare a tuturor alesilor celorlalte partide sa intre in psd a fost dusa in 2000 ,asa au ajuns la 70 procente
si mai amintitiva si de ziaristii care au fost concediati pentru pareri anti psd
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde vali » Lun Noi 29, 2004 2:19 pm

Numaratoare voturi - Ora 12

Presedintie:

Nastase: 38.90%
Basescu: 34.82%

Senat:

PSD: 35.17%
DA: 32.59%
PRM: 13.13%
UDMR: 8.05%

Camera Deputatilor:

PSD: 34.80%
DA: 32.30%
PRM: 12.51%
UDMR: 7.99%
some people deserve to die
vali

Mesajde old lord » Lun Noi 29, 2004 2:24 pm

cred ca de data asta psd-ul nu va mai putea guverna prin majoritate simpla
oare intra prm-ul in joc
old lord

Mesajde Djinn » Lun Noi 29, 2004 2:26 pm

prm-ul a fost intotdeauna in joc
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde h0va » Lun Noi 29, 2004 3:12 pm

bre mylord las'o vere mai moale..in tzara asta s'a instutzionalizat de mult hotzia..nu numa' la varf..de la ultimu' amarashtean pan la cel mai de vaza om de afaceri, totzi fura..fiecare cat poate..unu' o paine, altu' un top de hartie de XEROX, altu' nejte benzina, altu o fabrica shi altzii o tzara intreaga..ejti catalogat drept imbecil de catre ceilaltzi dak nu profitzi de pozitzia privilegiata in care te afli..strigator la cer mi se pare cand hotzu' la randu' lui striga "hotzii!" cu mainile adanc infipte in buzunaru' meu..adek il vaz eo pe intelectualu' roman (medic/profesor/economist) cum striga "sa'i strangem de gat pe hotzi!" cand unu' itzi pretinde shpaga ca sa nu te lase sa crapi/alalalt te obliga sa faci meditatzii shi se fofileaza cand trebe sa'l invetze pe fi'tu carte/alalalt itzi ia dobanda 500% la creditu' pt locuintze..bre ce boala am eo pe marlanii care ishi fac loc cu coatele oriunde se baga sh'apoi urla din totzi bojocii:"Vere ala fura ca nesimtzitu', sa'i dam in cap"..

bre, makr de l'ash vedea pe ala cu o conduita exemplara..halal tzara, halal locuitori..

nuj cu ce ie mai bun ala care ishi baga shi'ishi scoate organu genital in/din mamele/rudele defuncte celor care i'au votat pe vadim, gigi sau nastase, decat imbecilu' care manat de convingerile personale aplica shtampila in dreptul numelor mentzionate anterior...

vreti studiu de caz?!?..uitatzi'va pe forumu' pe care scrietzi acu'..nu jtitzi ce'i aia "clica"?eh avetzi ocazia sa invatzatzi chiar aici..vretzi sa vedetzi cum se ataca in haita sau cum se abuzeaza de functia ocupata? ei bine tot aici putetzi observa aceste aspecte..vretzi sa observati cum se transforma un individ ajuns de partea cealalta a baricadei, atunci urmarti evolutia anumitor useri de p'aci, sa vedetzi cum s'au platit politze dupa ce unu sau altu a ajuns mod..vretzi sa vedetzi cum se practica un pupat in cur eficient sau cum se improashca cu noroi oameni nevinovatzi doar pt a atrage simpatia "liderilor de opinie" tot aici putetzi sa facetzi un training in sensu' asta..tot aici o sa invatzatzi despre "cluburile cu circuit inchis" unde potzi doar sa priveshti pe geam cum se distreaza bashtanii shi alte asemenea..bre..optservatzi mai intai coscogeamitea barna din ochiu personal shi dupa'aia saritzi cu gura..

eo unu' sunt departe de a fi perfect..ba din contra am o gramada de tare..insa sunt mai rezervat cand vine vorba sa'i arat cu degetu' tocma p'aia cu care ma identific..

multzumesc anticipat pt toate flegmele shi hectolitrii de mUe care o sa se reverse in directia mea, da' sa shtitzi ca musca aia de pe caciula voastra are un miros autentic romanesc..

?!
h0va

Mesajde 7vies » Lun Noi 29, 2004 6:15 pm

o colega (o voi nota cu M): ha, ha, ha, a castigat nastase bai, ce bine-mi pare !!!
eu: n-a castigat ma nimic, ca se fac alegeri si-n turul doi !
M: cum adica ??
alt coleg: auzi, M ? da tu de ce-l placi pe nastase ?
M: ca e european bai...si el si domnu' geoana...cu ei intram in europa...
eu: si miki spaga tot european e ? sau mitrea ? cozmanca ? oprisan ?
M: cine-s astia ?
7vies
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Noi 29, 2004 6:22 pm

...si colega asta a ta e cumva din moldova? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde 7vies » Lun Noi 29, 2004 6:28 pm

nu...din giurgiu...
da e toanta rau de tot...nimic nu intelege din prima...
7vies
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 29, 2004 6:33 pm

macar are tzatze marfa ? :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Noi 29, 2004 7:04 pm

Nastse 40% Basescu 33 % dupa numararea a 70% din voturi!
Ce pishati! :(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Noi 29, 2004 7:35 pm

Toata judetzele in care te da foamea afara din casa l-au votat pe Nastase. L-or fi vazut mai bombonel shi-or vrea sa-l rontzaie.

cutuma©

KAKAAAAAAAAAAAAAAat!!!!!!!!!!!!1

Mesajde Odin » Lun Noi 29, 2004 8:15 pm

N-am mai postat demult pe forumu asta da sa-mi bag p**a tre sa ma mai defulez undeva.
Pai cum p*z** ***ii se detaseaza ase bombonelu?
Numaratoarea de la ora 12 il dadea cu 4 procente in fata pe bombonel. Si 2 procente in fata la senat si camera.
Amu la numaratoarea de la 17 il da cu vreo 6 procente pe bombonelsi cu vreo 4 la alilalte!!!
OH MYYYYY GOOOOOOOOOOOODDD, nici nu ma mir daca iasa porcu din prima (N-o sa iasa da imi place sa simt fiori pa shira spinarii).

Cu ocazia alegerilor de anu asta ANUNT LANSAREA A _INCA_ UNUI SITE ANTI PSD!!! Ok, nu e nimic facut inca, ideea azi mi-a venit, ma gandeam cum pot sa lovesc in ei si asta e singura modalitate la care m-am putut gandi.

HURAY!!!

P.S. Trebuia sa apara nishte emoticoane da nu mai gasesc pagina cu emoticoanele, eh.
Beware of the light, it may take you away, to where no evil dwells.
It will take you away, for all eternity.
Night is so beautiful (we need her as much as we need Day).
Odin
Junior Member

Mesajde Samy » Lun Noi 29, 2004 8:38 pm

Discutzie intre doua babe la ieshirea din scara blocului:
-Auzi,fa?Tu pe cine votashi?
-Io am votat cu Nastase shi cu PSD-ul ca PSD-ul conduce de mult timp shi se pricepe!!!
-Care fa,ANDREEA Nastase?
-Nu,tu,se zice Adrian Nastase...
-Shi eu am votat tot cu ANDREEA Nastase,ca am auzit pe multa lume ca vrea sa voteze cu ea.
~p ~p ~p ~p ~p
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Noi 29, 2004 9:10 pm

bravo mai hova ,bravo mai ,ce bine ai zis
respect
ce dreptate ai
old lord

Mesajde MiG29 » Lun Noi 29, 2004 9:29 pm

ca de obieci fomijtii romaniei au votat pesedeu.La Constanta samai dejteptat lumea,apruape ca nu imi vine sa cred,ca a eshit basescu in fatza lu poponaru de nastase.in turu doi teoretic ie sanse sa castige basescu,da tinand cont ca o sa se faca fraude probabil mai rau ca acuma ie apruape inposibil.da vad ca civilizatii romaniei,aia din vest care o ard cum au ocazia ca iei sunt fruncea si alte asemenea aberatzii,nu sau presentat la vot.atitudine ieuropeana domle.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde old lord » Lun Noi 29, 2004 9:43 pm

cica in bucuresti si brasov basescu are 48 de procente ,iar nastase are 33
in botosani diferenta dintre nastase si basescu este de 29 de procente ,in favoarea lui nastase ,bineinteles
in bacau si suceava diferenta dintre nastase si basescu e foarte mica
in restul judetelor din moldova ca si in toata oltenia nastase are un avantaj considerabil ,cam 5 procente
in harghita marko b are 72 de procente iar in mures 33 procente
timisoara a dat 45 de procente lui basescu si numai 26 de procente lui nastase

basescu acuza de fraudarea alegerilor ,si va cere verificarea tuturor anexelor cu cei care nu au votat in localitatea de domicilu
,surprinzator sondajele de opinie nu se confirma si nastase mai adauga cam 3 procente
old lord

Mesajde weed13 » Lun Noi 29, 2004 10:09 pm

intro uarecare ordine aleatuare de idei, chestia asta cu sondaju mie mi se pare un fel de manipulare.
adica, dupa cate am mai citit pe ici pe colo, sondaju de opinie pe langa faptu ca are rolul pur de a informa uamenii, mai puate avia si un al doilea efect. anume, faptu ca poate indarjii sustinatorii invinsului din sondajul respectiv. in cazu de fata, pe cei ai lui basescu.
exemplul uarecum clar al ceea ce vreau eu casa zic ii ca inaintea alegerilor din america, mai exact vineri seara, pe postul teve de la iei foxnews, care nu stiu sigur daca ii a lui bush, da in orice caz ii un sustinator infocat a lui, culmea, prezenta ca in urma unu sondaj de opinie, kerry se afla cu 3 procente in fata lui bush in dorintele electoratului. probabil, doar probabil sa nu fi fost asa, si chiar daca era asa, nu pot sa inteleg de ce ar fi facut asta public, ca si sustinatori ai lui bush adica. o explicatie ar fi ce am scris ici sha mai sus.
la un nivel teoretic, parerea mea ii ca ar avea logica chestia asta.
weed13

Mesajde wwritza » Lun Noi 29, 2004 11:51 pm

Ieri n-avusei ce face si ma dusei sa votez. Am ajuns la sectia de votare organizata pe langa Ambasada Romaniei din Londra pe la orl 18 dar am reusit sa votez tocma pe la 20. Ditamai carnatzu de coada. Pana pe la ora 19 votasera vreo 1000 de oameni, asa a zis o tanti care tinea si ea usa la intrare, neavand ce altceva sa faca. Ar fi fost poate mult mai multi daca marea majoritate ar fi si legal in Anglia ;m
Cam 90% din uoamenii din codoi cu care am reusit sa schimb o vorba si-o mica barfa s-au batut cu manutza( nu maimutza :yD ) pe cord ca voteaza Basescu si DA-ul (inclusiv je). Deci da.
M-au dezamagit cei de la ambasada ca n-au dat si eu un fursec, o fondanta, o atentie, un mic, alea alea
Pe 12 nus' ce-o fi , dar sper sa primesc un cadou frumos de ziua mea si sa "iasa" cine trebuie!!!!!!!!

"..si daca ramuri bat in geam/ si ati votat cu Bombo/ imi bag p....... in el de neam/ si emigrez in Congo....."
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Matrashita » Mar Noi 30, 2004 4:00 am

Am urmarit pe Euronews rezultatele votarii de aseara.Foarte dezamagita de procentele obtinute de Basescu,dar ceva imi spunea ca Nastase va avea un procentaj mai mare.
Nu am fost la vot,poate ma duc pt. turul 2...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde baixinho© » Mar Noi 30, 2004 8:15 am

ww, este logic sa voteze lumea cu basescu. doar nu a plecat din tzara de prea mult bine. si arata-mi-l si mie pe ala care este atat de masochist* incat sa-l voteze tot pe aditza in conditziile in care din cauza politicii guvernului condus de el s-au dus oamenii sa-si cate de lucru in alta parte.

affhasjkgv: am aflat cine l-a votat pe reprezentantul adunaturii "pesede cruce pur" (c. Basescu). avem asha:
1. moldovenii si oltenii
2. analfabetii (cei sub 19 ani fara liceu)
3. persoanele de varsta a treia (asta ca sa nu fiu nesimtztit, ca nu toti batranii sunt senili).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde piskeshu » Mar Noi 30, 2004 10:01 am

y0ung_h0va scrie:multzumesc anticipat pt toate flegmele shi hectolitrii de mUe care o sa se reverse in directia mea, da' sa shtitzi ca musca aia de pe caciula voastra are un miros autentic romanesc..

Tu ai vrut-o. :D
M@#e ma hova, multa m@#e! Mai vrei un hectolitru? Na. Un megahectopisholitru de m@#e!!! esti multumit? Daca vrei contacteaza-ma pe ym, ca ie mai usor. Si o zis musCA CA-ti trimite si ea un microlitru de m@#e!!!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma