Ce doriti sa va aduca mosu'?
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce doriti sa va aduca mosu'?
Stiti ce aveti de facut!
-
Euridice_ - Junior Member
Pai,de la Mosh Nicolae nu am pretentzii,doar shtie el ca mereu ii cer blugi,dar trebuie sa ma apuc sa-mi fac lista pt Mosh Craciun!
Edit later: Da' stai putzin,sper ca nu la Miraculosu' te refereai!
Edit later: Da' stai putzin,sper ca nu la Miraculosu' te refereai!
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Vreau o placa video, vreau net prin cablu, vreau sa plec din romania, vreau sania lui mosh craciun, si multe craciunite...
pace

pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Pei...
Vreau ca Moshu, nu OM, sa-mi aduca un CD player pentru masina, ca sa ma dau shi eu smecher de Craciun cu Tu Pac bubuind din difuzoare.
Sau daca nu, intodeauna am nevoie de un mobil nou, ca intodeauna le stric sau le pierd. :lol:
Sau daca nu, intodeauna am nevoie de un mobil nou, ca intodeauna le stric sau le pierd. :lol:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
eu am nevoie de un celular nou cu camera digitala ca asta care il am de 4 ani de zile si-a cam facut veacu saracu, pana in revelion imi trebuie clar alt mobil, si un alternator nou ca asta saracu (care mergea foarte bine pana sa pun 2 amplificatore in masina
) cred ca o sa-si dea duhul cand vin frigurile de -30 -40, asa ca poate ma aude moshu si e generos si cu mine anu asta ! 

-
Dany_S - Junior Member
eu vreau de la mos nicolae un tanc
am citit tzanc prima data!...

iar de la mosh laie nu vreau nimic. shi shtiu ca n-o sa ma dezamageasca. nimica vreau, nimic o sa-mi aduca! ba chiar ma duc sa beau shi-un gin in cinstea lui.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
vreau sa imi aduca multa sanatate. si daca face gestul asta, sa dea si celor dragi mie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
monk - Mesaje: 2747
Intelepciune. Si o bere de import.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Vreau de la moshu o tzara condusa de un heterosexual, albumul CTC shi pe Katie Price...
pt sanatate nu ma rog lui Mosh Craciun, pt k este doar un subaltern.....
pt sanatate nu ma rog lui Mosh Craciun, pt k este doar un subaltern.....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
-
De Craciun...as vrea ca Moshu' sa imi aduca...ca altii un telefon mobil nou si ceva mai mic...ca rabla asta care o am imi face fitze...
Nu m-ar deranja un Nokia 6610i...Bai care esti Mosh Craciun pe aici ?
Nu m-ar deranja un Nokia 6610i...Bai care esti Mosh Craciun pe aici ?

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2