CONCURS de genialitati
cum a trecut de mult termenul-limita, va dau raspunsul:
Anul trecut, dupa ce dolarul a scazut cu peste 20% fata de euro, presa europeana comenta, mai in gluma mai in serios, ca europenii care vor sa isi cumpere un Porsche Cayenne si traverseaza oceanul pentru a face acest lucru primesc gratis si un Fiat. Asta pentru ca in Statele Unite preturile masinilor aveau aceleasi preturi ca in Europa, numai ca in dolari. Erau adica cu 20% mai ieftine, iar 20% din pretul unui Porsche Cayenne inseamna cam un Fiat.
Anul trecut, dupa ce dolarul a scazut cu peste 20% fata de euro, presa europeana comenta, mai in gluma mai in serios, ca europenii care vor sa isi cumpere un Porsche Cayenne si traverseaza oceanul pentru a face acest lucru primesc gratis si un Fiat. Asta pentru ca in Statele Unite preturile masinilor aveau aceleasi preturi ca in Europa, numai ca in dolari. Erau adica cu 20% mai ieftine, iar 20% din pretul unui Porsche Cayenne inseamna cam un Fiat.
-
nbm - Mesaje: 4958
ar trebui o noua intrebare...
.. si cum sunt in criza de inspiratie, va intreb ceva simplu:
prim-ministru laureat al premiului Nobel pentru pace in 1953
prim-ministru laureat al premiului Nobel pentru pace in 1953
-
mica rectificare
nu era vorba de prim-ministru, ci de un ministru.
nu este canadianul, oricum
nu este canadianul, oricum
-
gugalul meu zice ca:
1953
GEORGE CATLETT MARSHALL , General, President American Red Cross, ex-Secretary of State and of Defense, Delegate to the U.N., Originator of the Marshall Plan.
Asta sa fie ministrul pe care-l cautai?

1953
GEORGE CATLETT MARSHALL , General, President American Red Cross, ex-Secretary of State and of Defense, Delegate to the U.N., Originator of the Marshall Plan.
Asta sa fie ministrul pe care-l cautai?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ok.
(si fara alina nour
)
"Portretul lui Dorian Gray" :con:
Referitor la personajele acestei carti, Oscar Wilde zicea ca:
X este cum il vede lumea, Y este el de fapt si ar dori sa fie ca Z.
Cine sunt X, Y si Z?
(si fara alina nour

"Portretul lui Dorian Gray" :con:
Referitor la personajele acestei carti, Oscar Wilde zicea ca:
X este cum il vede lumea, Y este el de fapt si ar dori sa fie ca Z.
Cine sunt X, Y si Z?
-
dorian gray, basil si lord wotton? (din amintite)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
x = lordul harry
y = basil
z = dorian
deci fatza de darky...am inversat x cu z
y = basil
z = dorian
deci fatza de darky...am inversat x cu z

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
din cauza lipsei prea indelungate a castigatorului din zona, avand ca urmare stagnarea subiectului cu efecte neplacute ;t invitam la pupitru pe catindatu de pe locul doi.... darkshines .. care vad ca iarasi e offline...
whatever... somebody ask a damn question... now.
whatever... somebody ask a damn question... now.
-
cine a fost antrenorul Germaniei la ultimul campionat mondial de fotbal castigat de aceasta tzara ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Desi avea doar 4 ani la acea vreme...Decret a raspuns corect...si va pune in premiera o intrebare 

-
Shi pt k pot sa pun o intrebare cum vrea muschiu meu, o pun tot din fotbal shi va intreb
Stim cu totzii ca David Trezeguet joaca pt nationala Frantei, intrebarea este de unde este el originar, sau mai bine spus, care este a doua sa nationalitate?
Stim cu totzii ca David Trezeguet joaca pt nationala Frantei, intrebarea este de unde este el originar, sau mai bine spus, care este a doua sa nationalitate?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
argentina (argentina)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
fotbalist englez (cu peste 20 prezentze in natzionala), ajuns actor, a jucat intr-un film cu nishte detzinutzi care joaca fotbal.
despre ce fotbalist / actor e vorba shi titlul filmului
despre ce fotbalist / actor e vorba shi titlul filmului
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
ala ie, ala ie, baga!
-
asa,asa.
ce melodie a fost numita "bohemian rhapsody-ul noii generatii?"
numiti melodia,interpretul/interpretii si eventual albumul.
ce melodie a fost numita "bohemian rhapsody-ul noii generatii?"
numiti melodia,interpretul/interpretii si eventual albumul.
-
screenager - Junior Member
bitersweet simphony / verve / urban hymns care cumva
-
um,e posibil sa fi fost si asta,dar nu e cea la care ma refeream eu,e una mai noua. cam de rahat intrebarea mea.mai incercati.bag un hint?
-
"The Dark of the Matinee" ori "Darts of Pleasure" / Franz Ferdinand / Franz Ferdinand 2004
-
bingo
are si solo de pian si tot felul de dracii d-alea.splendida piesa.da o sa investighez si cazul bittersweet symphony,caci ma perplexeaza.
FAW,da-i bicepsi

FAW,da-i bicepsi

-