C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
jeruaica scrie:mai am doo ora bagami-ash picioarele
la fel si io, mai exact beri nu ore. da acelash lucru im bag si io
-

weed13 - Mesaje: 1868
daca va era dor, care shtiu ca nu, vrea sa anuntz pe aceasta cale ca nam murit, inca, dar iera cat pe ce. numa' de ciuda, am supravietzuit, am dovedit statu shi am avansat la program de obt ore, fonctzionar public, va rugam sa lasatz sticlele shi objectele contondente la intrare. multzumim. alfel, numa de bine, probabil de luni sa reiau shi io program ca tot omu muncitor.
se anuntza vremur najpa.
se anuntza vremur najpa.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Salutare nocti, migurila, care mai esteti am trecut si io! Nocti s=o dus pa poola afacerile, amu tre sa le pui pa numele lu boyfriend!:D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
-

weed13 - Mesaje: 1868
tza!...
e weekend
e weekend
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alalei putori alcoliste
nocti, felicitari insa nash vrea sa am fro cerere spre aprobare si sa treaca prin filtru tau exijent
azi o sa bag un careu la rebus , suplimentar, sal mai inbunez pe monstru
nocti, felicitari insa nash vrea sa am fro cerere spre aprobare si sa treaca prin filtru tau exijent
azi o sa bag un careu la rebus , suplimentar, sal mai inbunez pe monstru

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
raspoimaine e luni. eri a fost 2 decembrie. maine se face patru sactamani.
raspoimaine e luni. eri a fost 2 decembrie. maine se face patru sactamani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
dupe ce am procedat toate procedeele care trebe procedate ca sa ajung acilea, trecand pe langa tractoru' din stanga, ala din dreapta precedat de trailer si secundat de un bou posesor de scenic, va zic din inima: buna dimineatza!
baics, vez ca am auzit ca diseara neatza nu mai ie in locu in care vrei tu sa nu mai fie deci potz sa bei linijtit. io asisderea ca imi beui tuate bonurili di masa.
ce monstru tre inbunat?
aiu, nai itau?
Aveti abonament sau cartela Connex Go?
Am abonament.
Ce tip de abonament aveti?
Connex go.
baics, vez ca am auzit ca diseara neatza nu mai ie in locu in care vrei tu sa nu mai fie deci potz sa bei linijtit. io asisderea ca imi beui tuate bonurili di masa.
ce monstru tre inbunat?
aiu, nai itau?
Aveti abonament sau cartela Connex Go?
Am abonament.
Ce tip de abonament aveti?
Connex go.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
iunopotkivanocilor!
cine-a zis ca az e uichend a mintzit! un siuncer shi nevinovat huoooooooo!
deci az is fuarte nervos, ceea ce shtiu ca nu vantereseaza!
cine-a zis ca az e uichend a mintzit! un siuncer shi nevinovat huoooooooo!
deci az is fuarte nervos, ceea ce shtiu ca nu vantereseaza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, nanukulitzuca a tinut sa ne precizeze ca ia are CV-ul apruape gol
dementiala fata asta
dementiala fata asta
-

pe locomotive, dar a sters dupa ce am pus-o la gazeta de perete , a dat ulterior cu mucii-n fasole sa ne spuna ca ia "abia" a terminat si un liceu, parca mai era cazu sa mentioneze 

-

luatzi bre, nu va stresatz!:)nanukulicutziku scrie: Eyewintess la 20 de ani scuza-ma nu poti avea un CV atat de vast si mi se pare aberant din partea ta sa ai pretentzii de genu asta pt o persoana ce abia a terminat un liceu si s-a inscris la facultate.
Proasta am fost c-am scris mesajul...vezi ca nu-ti inghit postarile la ora asta si chiar caracteru tau de a face mishto de mine in momentu actual mi se pare de tot rahatu.
keshule, ai termenat cu proconsulii sh-amu trecushi la irishi? pe cand olografii?
ai de grija cant ajungi la cargo!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

iote luatil si pala stersu
uyrouy: sa ne amintim cat de bine ierea pe vremea cand sparjea 1000 para camera pe nuapte in las vegas, lua alunelele cu doojdepara pungutza si teveu de treimii de para
Vreau sa-ncerc sa-mi gasesc un job la o agentzie de turism romaneasca..acolo o sa-mi fie mai ushor...aseara am avut o depresie...ma zbat in pui mei sa fac si eu ceva si ie greu, mai ales intr-o tara straina...am facut 2 ani de facultate in RO..n-am nici o experientza la vreun job..CV-ul meu e aproape gol...ehh, asha ie in viata....nu toate sunt pe Roze.
uyrouy: sa ne amintim cat de bine ierea pe vremea cand sparjea 1000 para camera pe nuapte in las vegas, lua alunelele cu doojdepara pungutza si teveu de treimii de para
-

o fi gasit barbacsu pozele
ie dementzial, mai ales pui si Rozele ie fermecatuare.
aiule, caracteru tau de a face mishto io nu ti-l stiam
bre mai dati si voi p'aci linkuri & stuff ca nu am vreme sa le caut, sau pica netu'
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Maine tai porcu!;f tzuica fiarta;M, sange proaspat,alea alea!:eat:
bre mai dati si voi p'aci linkuri & stuff ca nu am vreme sa le caut, sau pica netu'
cecule, fa bine shi da-ne un link(sau macar nejte shorici)!
-