Comentarii la campionatul forumistic de biliard
m-as oferi io daca ai mai slabi fro 7-8 kile 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:miraculosule, evident ca daca se inscriu 32 practicam formula cu 8 grupe insa observ ca multi se inscriu si p-orma mai intra pe forum abia de craciun si de paste (ex jaja "daca voi fi in bucuresti particip si io") . ar fi neplacut sa "asistam" numa la meciuri castigate prin neprezentare deci ie fuarte inportanta seriozitatea concurentilor
cred ar fi fost o neseriozitate mai mare daca ma ziceam ca sigur particip si dupa n-as mai fi participat. si nu ma da exemplu cand nu este cazul
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
domnle ... am o mare nelamurire .. m-am certat cu moshu juma de ora ...
deci .. sa spunem ca eu joc cu Jadore si ajung la scorul 2-0 (pe mine :yD) ... jucam si partida de eventualul 2-1 ... pt ca conteaza la "setaveraj" ...
nu ne oprim la scor gen 2-0 (cand se joaca 3 meciuri) sau 3-0 (cand se joaca 5).
Cat despre meciuri ... acum fac tabelul si o sa va comunic eu la toti.
deci .. sa spunem ca eu joc cu Jadore si ajung la scorul 2-0 (pe mine :yD) ... jucam si partida de eventualul 2-1 ... pt ca conteaza la "setaveraj" ...
nu ne oprim la scor gen 2-0 (cand se joaca 3 meciuri) sau 3-0 (cand se joaca 5).
Cat despre meciuri ... acum fac tabelul si o sa va comunic eu la toti.
-
monk - Mesaje: 2747
"2 din 3" inseamna ca userul care a cashtigat primul 2 meciuri a cashtigat. daca, de exemplu, Jadore Mafia are 2-0 in partida cu monk, ea a cashtigat meciul cu scorul de 2-0. ce se joaca peste acest scor este pentru antrenament si nu conteaza in clasamentul final.
acest lucru este valabil si pentru "3 din 5", si pentru "4 din 7" si pentru "5 din 9" si pentru "6 din 11" si pentru "7 din 13" si pentru "8 din 15" si pentru "9 din 17" si pentru"10 sin 19" si pentru "11 din 21" si pentru... plm (c.n.), m-am plictisit.
acest lucru este valabil si pentru "3 din 5", si pentru "4 din 7" si pentru "5 din 9" si pentru "6 din 11" si pentru "7 din 13" si pentru "8 din 15" si pentru "9 din 17" si pentru"10 sin 19" si pentru "11 din 21" si pentru... plm (c.n.), m-am plictisit.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
monk...deci cand dai berea ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
domnul, monk, daca-mi permiteti. dumneavoastra jucati sase meciuri, cashtigati trei si pierdeti trei. cashtigati numai cu 3-2 si pierdeti numai cu 3-0. in acest caz aveti "setaveraj" 9-15. Jadore Mafia cashtiga numai cu 3-0 si pierde numai cu 3-2. in acest caz, ea are "setaveraj" 15-9. acum pricepi la ce este bun setaverajul?
ANTI
-
doresc sa anuntz ca domnul baicsiniu a adormit. Cer insistent retrogradarea rapidului
e o gluma
e o gluma
- Fişiere ataşate
-
- ce.jpg (149.98 KiB) Vizualizat de 4675 ori
-
bre decret nu'i frumos mah sa ceri ashea cva:)
auzi, renuntza la zone'alarm shi nav..baga bidefender(are shi antiv shi firewall) shi ad-aware pt spyware..mah shi ce'i cu download accelerator..foloseshte opera sau firefox ca au download manager incorporat..la ce'tzi trebe winamp agent?..auzi shortcutul ala de dos ie de la un programel de curatzat regishtrii?..cine ie flavia?!?:))
peseu:foiam sa'tzi zic bafta in concurs..
auzi, renuntza la zone'alarm shi nav..baga bidefender(are shi antiv shi firewall) shi ad-aware pt spyware..mah shi ce'i cu download accelerator..foloseshte opera sau firefox ca au download manager incorporat..la ce'tzi trebe winamp agent?..auzi shortcutul ala de dos ie de la un programel de curatzat regishtrii?..cine ie flavia?!?:))
peseu:foiam sa'tzi zic bafta in concurs..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
deci, zone alarmul merge nemaipomenit de bine iar cu antiviroidu' n-am pb. Shi mai am shi SpyBot Search And Destroy dak scapa vreunul. Agentu 00W s-a instalat singur shi mi-e lene shi sictir sa-l scot....shortcotu de dos e pt C++ iar flavia e briatore care cred k a complotat cu baixu sa ma scoata din joc.....
-
-
In meciul de deschidere al turneului..am luat o bataie zdrobitoare de la Nanuka ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pentru sefii de grupa
am postat la fiecare grupa programul complet al turneului
imi cer scuze pentru eroarea din postul initial unde datele le-am cules din luna ianuarie 2005
am postat la fiecare grupa programul complet al turneului
imi cer scuze pentru eroarea din postul initial unde datele le-am cules din luna ianuarie 2005

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Am obtinut prima mea victorie impotriva lui Shaki...care a jucat foarte bine desi spunea ca nu stie biliard.
Insa a fost lipsita de noroc. In meciul 2...a uitat sa selecteze coltzul negrei...si desi a bagat-o unde credea ea ca trebuie..a pierdut.
Oricum..a fost cea mai complicata partida jucata de mine. A se vedea in atasament pozitia negrei.
Insa a fost lipsita de noroc. In meciul 2...a uitat sa selecteze coltzul negrei...si desi a bagat-o unde credea ea ca trebuie..a pierdut.
Oricum..a fost cea mai complicata partida jucata de mine. A se vedea in atasament pozitia negrei.
- Fişiere ataşate
-
- eushaki.jpg (43.6 KiB) Vizualizat de 4683 ori
-
moshule, n-ai intzeles... eu shtiam in ce coltz tre sa bag neagra, am incercat sa scot bila de acolo pt k era intr-un loc imposibil... n-am reushit, asta e 
am jucat mult mai bine decat de obicei, totushi
imi place mult de tot grupa in care sunt, abia ashtept sa mai joc cu offendi si razorel

am jucat mult mai bine decat de obicei, totushi
imi place mult de tot grupa in care sunt, abia ashtept sa mai joc cu offendi si razorel

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
No ca m-ati enervat ... Sa o luam pe puncte:
1. Moshu - Decret nu este avocatul meu ca sa-i explici tu ce nu am facut bine. Daca ai ceva de comentat la adresa mea, zi-mi TU nu Decret. Sa trecem peste faptul ca daca cineva imi vrea id-ul poate sa se uite ca sub nick-ul meu apare Y! unde mi-e id-ul de pe messenger
) Asa ca Moshu eu te iubesc dar pana intr-un punct ... Ah da si ce vrei sa fac eu daca sunt atatea thred-uri cu biliard ... Omu cat traieste invataaa
2. Decret - lasa tu posibilele cacofonii si concentreaza-te asupra jocului ca ai cam avut noroc si poate ca acum, in grupe, iti merge, dar mai incolo presimt ca ti se vor inneca toate corabiile. Asta daca nu cumva vrei sa ramai in grupe
1. Moshu - Decret nu este avocatul meu ca sa-i explici tu ce nu am facut bine. Daca ai ceva de comentat la adresa mea, zi-mi TU nu Decret. Sa trecem peste faptul ca daca cineva imi vrea id-ul poate sa se uite ca sub nick-ul meu apare Y! unde mi-e id-ul de pe messenger

2. Decret - lasa tu posibilele cacofonii si concentreaza-te asupra jocului ca ai cam avut noroc si poate ca acum, in grupe, iti merge, dar mai incolo presimt ca ti se vor inneca toate corabiile. Asta daca nu cumva vrei sa ramai in grupe

Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
Briatore...ciocu mic ! Esti cel mai slab jucator din acest turneu ! Sa zici merci ca te-am acceptat sa participi !
-
Moshu sa trecem peste faptul ca un jucator "atat de slab" ca si mine te-a batut chiar daca a fost partida amicala. Oricum nu mi-ai facut nici un favor ca m-ai acceptat in turneu, poate ca dimpotriva i-ai defavorizat pe restul. Si iti dai seama ca ai facut de kkt campionatul daca e chiar atat de tare si totusi ai primit "un jucator atat de slab" ca mine !!!
Nu uita : You lost to a girl!!! Gura mica, pasu mare ...
Nu uita : You lost to a girl!!! Gura mica, pasu mare ...
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
Intr-un meci contand pentru finala galactica...eyewitness a invins cu 2-1 pe Oribilul Mosh, dupa ce Moshul castigase primul meci.
Astfel ..eyewitness s-a calificat la turneul intergalactic !
Astfel ..eyewitness s-a calificat la turneul intergalactic !
-
varianta mea fatza de "fuga" de aseara la care se refera DECRET este in atajment.
- Fişiere ataşate
-
- evolva.jpg (397.63 KiB) Vizualizat de 4672 ori
ANTI
-
baix...acasa ai net de la Evolva ? ca s-a oprit netul de la ei. nici k@tzy nu poate intra. nici mie nu imi merge Evolva-ul. acum intru pe Astral.
-
pai nu vezi cum se numeshte poza?
ANTI
-
a...da.
sunt niste javre. au oprit netul de peste 12 ore...si cred ca o sa-l mai tina asa. ~(
sunt niste javre. au oprit netul de peste 12 ore...si cred ca o sa-l mai tina asa. ~(
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard