Care e formatzia voastra preferata si de ce? (chiar dak formatzia s-a destramat)

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Dimitros » Vin Aug 20, 2004 8:24 pm

Dupa cum au spus si altii inaintea mea nu prea poti spune "vai asta ii formatia mea preferata numa asta ascult".
Asa am patit si eu acum vreo 5-6 ani cand ascultam numai QUEEN, am ascultat aproape toata discografia si am vazut multe concerte dar de la o vreme m-am cam "plictisit".

Nu pot face un top al formatiilor preferate deoarece ascult muzica dupa starea in care sunt, de exemplu cand sunt nervos si vrea sa ma razbun ascult Limp Bizkit, Linkin Park, P.I.O. si alte formatii genul asta.

Daca sunt mai calm sau vreau sa ma calmez topul suna cam asa: Enia, Muzica Clasica si altele dinacestea linistitoare.

In rest ce pica la mana in ordinea: CARGO (Cuprinde totul adica o voce care te duce in al 9-lea cer - cea a lui Kempes - versuri super faine, si instrumentisti care duc Cargo in Panteonul muzicii Romanesti - care e cam gol),Zdob si Zdub, Lake of Tears , Vita de Vie, Nightvish, H.I.M., Rammstain, Compact, si altele.
Dimitros
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Vin Aug 20, 2004 9:48 pm

Grupul Sanitar... Ca sunt singurii care fac playback, restul canta numai live.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Blue Velvet » Lun Aug 23, 2004 3:37 pm

...Daca as sta sa fac o lista cu toate formatiile mele preferate de-a lungul timpului... ar fi putin cam imposibil... Mentionez: U2 (cat fredonam Beautiful Day in orele de fizica...), No Doubt, Aerosmith, Guns etc etc etc... Nu ca acum nu mi-ar mai placea, dar in ultimul timp (cateva luni) mi-a picat pe doua formatii de care pur si simplu nu ma mai satur... au ajuns un fel de drog, fara de care nu-mi concep existenta pe aceasta minunata planeta.

Pe Hooverphonic ii iubesc pentru soundul lor visator, aerian, pentru TOATE melodiile lor (in special Sad Song, o melodie cave mai... speciala) si pentru Geike, fata cu voce de sirena (god i love that gal) ce a ajuns in ultima vreme un fel de idol pentru mine...
A doua trupa care de la prima melodie ascultata m-a lasat masca ar fi Sigur Ros... nu mi-a trebuit prea mult timp ca sa ajung la concluzia "oamenii astia sunt geniali". aproape imposibil de descris muzica lor...nu cred ca exista cuvinte care sa poate reda macar jumatate din ceea ce te face sa simti.
---------------------------------------
I’m Here Again
Inside You
It’s So Good Staying Here
But I Stay A Short While
I Float Around In Underwater Hibernation
In A Hotel Connected To The Electricity Board And Nourishing
Tyoowoohoo
But The Wait Makes Me Uneasy – I Kick The Fragility Away
And Shout – I Have To Go - Help
Tyoowoohoo
I Explode Out And The Peace Is Gone
Bathed In New Light
I Cry And I Cry - Disconnected
A Ruined Brain Put On Breasts
And Fed By Sleepwalkers
(Svefn-G-Englar)
It's A Strange World
Blue Velvet
Junior Member

Mesajde Sunny Morning » Lun Sep 20, 2004 2:56 pm

Nightloosers.
Supermuzicieni, mult feeling, umor fin, relaxati, nu-mi e rusine cu ei nicaieri in lume.
Pacat ca nu se ocupa sa apara mai mult si sa-si vinda albumele. Mare pacat.
Uite-i aici:
http://storage.lastrada.ro/nl/html/#ro
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde 2peu » Lun Sep 20, 2004 9:19 pm

Mda, pai sunt cam multe...
Ascult destule genuri de muzica, deci: Limp Bizkit, Linkin Park, Run-DMC, Nirvana, Backstreet Boys <ascultam inainte, vad ca nu au mai scos nimic:(>, Queen, Nirvana, Guns N’ Roses, The White Stripes, No Doubt, Abba, Pheonix, U2 si cred ca mai sunt destule, dar nu imi vin acum in minte
"Tupac is the best rapper of all time"
2peu
Junior Member

Mesajde IrC » Lun Sep 20, 2004 9:43 pm

Mie imi plac CTC, si au tot le trebuie unei formatii de hip-hop.Sunt cei mai tari, k flow si k tehnik.Apoi ar veni Veritasaga, dar nu-i pot pune pe locul 2, deci Ctc si Veritas, merita locul intai.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde dicles » Sâm Sep 25, 2004 11:19 am

Sparks- ron and russell mael
dicles
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Sep 25, 2004 11:50 am

din romania:
iris,vita de vie, vama veche,la familia,parazitii,...
de ce? ca sunt tari ~a
din strainatate:
OASIS,r.williams, queen,metallica,linkin park...
de ce? ca sunt ce mai tari si stiu sa faca muzica

imi place si muzica clasica da' acolo nu sunt formati..... :o
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Anna|s » Sâm Sep 25, 2004 11:30 pm

mai nou preferatii mei sunt Luna Amara. au un album excelent si prestatiile live sunt de exceptie. saptamana trecuta am fost la 2 concerte de-ale lor si s-au dovedit... prea greu de descris in cuvinte :P
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Mihai VDF » Joi Noi 25, 2004 9:40 am

Whitesnake, Toto, Van Halen, SOAD, Fear Factory, Pantera

Edit (b0nechina): threadul se numeste "care e formatia preferata si de ce ?".
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Noi 27, 2004 2:26 pm

mie imi plac B*witched, Modo, Fun Factory, N&D, Class, K* pital, Depeche Mode si Manu Chao (ex-Mano Negra)
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde Titina » Sâm Noi 27, 2004 3:13 pm

mai exista N&D? :|
Titina
Junior Member

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Dec 04, 2004 1:05 pm

Rock Chick scrie:mai exista N&D? :|

sigur ca da. a venit o fata superba (Deea) in locul Deliei.
dac'a plecat... acum ii imita pe cei de la The Awesomes: Rumours=Sufletul meu plange. ca sa nu mai zic ca nu ii convenea ca avea melodiile gata compuse de Nick, tot ea ii capta toata imaginea (acum tot playback face, ca voce n-are, nici corp, ca de-aia si-a pus silicoane si se imbraca ASA)... eram SIGURA ca multi o sa creada ca N&D nu mai exista, dar au venit saptamana trecuta in Giurgiu. Imi pare rau ca nu i-am vazut...
Dee-Dee71

Mesajde whatever » Lun Dec 20, 2004 1:35 am

melodia aia de care zici tu "Rumours" era tare la moda cand eram eu prin clasa a 8`a, si e interpretata de "Awesome" nu de The Awesomes. Oricum, ceea ce vroiam sa te intreb ... cum se poate ca la 16 ani sa ai printre trupele tale preferate "N&D" ?
whatever

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Ian 02, 2005 6:27 pm

whatever scrie:melodia aia de care zici tu "Rumours" era tare la moda cand eram eu prin clasa a 8`a, si e interpretata de "Awesome" nu de The Awesomes. Oricum, ceea ce vroiam sa te intreb ... cum se poate ca la 16 ani sa ai printre trupele tale preferate "N&D" ?

pe caseta asa scrie... dar sunt sigura ca e piratata... pe vremea aia, toate erau piratate! nu prea inteleg intrebarea, deci nu cred ca asa iti pot da un raspuns satisfacator... adica nu mi se pare anormal sa imi placa N&D. Chiar cand erau cu Delia nu imi placea trupa... dar cred ca in paralel mai lucreaza la un proiect cu o bruneta...CRED!
in rest... sunt o nostalgica of the early '90's, iar N&D au pastrat ceva din acele vremuri... in care Rappul si RnBul erau in firea lor... pacat ca earm asa de mica atunci si am picat in niste vremuri...
Dee-Dee71

Mesajde BullShitMisfit » Vin Ian 28, 2005 1:40 pm

finger pooping : trupa mea preferata este rage against the machine (pacat ca a plecat zack de la rocha din ea) si the distillers (nice punk chick) shi korn shi slipknot .

Edit (by b0nechina): La urmatorul mesaj offtopic primesti na-na.
This body holding me reminds me of my own mortality, embrace this moment, remember, we are eternal, all this pain is an illusion. (Tool - Parabola)
BullShitMisfit
Junior Member

Mesajde BullShitMisfit » Vin Ian 28, 2005 1:41 pm

you can't eat everyday shits like linkin park and busted or avril lavigne , kids...

my advice ---> GROW UP !!!!
This body holding me reminds me of my own mortality, embrace this moment, remember, we are eternal, all this pain is an illusion. (Tool - Parabola)
BullShitMisfit
Junior Member

Mesajde BullShitMisfit » Vin Ian 28, 2005 1:48 pm

you can't eat everyday shits like linkin park and busted or avril lavigne , kids...

my advice ---> GROW UP !!!!
BullShitMisfit
Junior Member

Mesajde BullShitMisfit » Lun Ian 31, 2005 1:12 pm

cu adevarat whatever, tool e super formatie. din ce am ascultat si eu, sunt pusi pe treaba adevarata ji nu sunt comerciali ji au un sound anume, ceea ce ii fac speciali. iti impartasesc ideea whatever .
BullShitMisfit
Junior Member

Mesajde HotSweetMilk » Mie Feb 09, 2005 9:59 pm

Cel mai mult imi place aventura si romanesc parazitii!!prima pt k sunt d corason si a2a pt k exprima realitate in cuv fine:P!
HotSweetMilk
Junior Member

Mesajde adelinep1 » Mar Feb 22, 2005 6:11 pm

Paffendorf--sunt cei mai tari..
adelinep1
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 27, 2005 3:26 pm

Cand eram mai mica facusem o pasiune pentru formatia Ace of Base,care era in mare voga intr-o vreme.Imi placeau,pentru ca avea ceva deosebit,se putea distinge de restul trupelor,in plus fiecare piesa era considerata un hit.Precum spuneam,formatia asta continua sa-mi placa,ascult si acum cu placere melodiile care pe atunci erau considerate hituri(Happy Nation,All that she wants,Cruel Summer,The sign) chiar daca de la o vreme membrii trupei au (re) intrat in anonimat.

La ora actuala,in topul meu muzical favorit stationeaza trupe precum Nightwish,Rammstein,Aerosmith,The prodigy etc.
Catzelusha

Sublime

Mesajde Irk » Lun Mar 07, 2005 5:36 pm

Vad ca nu multi asculta muzica adevarata.. VA ROG insistent scoateti tzara asta din rahatul muzical in care se scalda si ascultati muzica buna!
NU manele, dance si hip-hop autohton.
Sublime, Sex Pistols, Nirvana, Prodigy, Green Day, Bob Marley, Bush, Shuie Paparude, E.M.I.L, Vama Veche, System of a Down......... Si multe multe altele. Ma oftic doar ca nu imi vin in cap.
Arrr ce muzica naspa mai asculta unii. Nu inteleg cum se poate, cand sunt pe lume atatea formatii faine.
Irk
Junior Member

Mesajde Voidship » Dum Mar 27, 2005 10:31 pm

Formatia mea preferata e Therion. Nu stiu daca 'formatie' e cel mai fericit termen, singurul om care a activat din 1987 pana in 2005 in Therion fiind Christofer Johnsson. Prefer sa ma gandesc la Therion ca la un fenomen.
De ce Therion? Pentru ca imi place fiecare piesa de la ei, in afara de primele doua albume death, care nu stralucesc in idei si teme muzicale, cu toate ca instrumentatia e foarte buna. Versurile sunt oculte (Christofer e membru fondator al organizatiei magice Dragon Rouge), un imbold pentru a deveni interesat de religiile vechi, filozofie, alchimie si kabbala. Formatia a evoluat enorm, de la death metal la opera metal (daca e sa o incadrez intr-un anume gen, desi prefer sa nu o fac). De la Theli incolo, Therion a pierdut o mare dintre fanii vechi, dar a castigat altii, in numar mult mai mare. Recent au devenit comerciali, adica 1. se vand foarte bine si 2. melodiile noi, desi sunt perfect executate, fiecare bucatica, fie orchestra, cor sau chitara/bass/tobe potrivindu-se de minune la locul ei, au devenit mai degraba tehnice decat inovatoare.
Voidship
Junior Member

Anterior

Înapoi la Muzica