Discutii ale oamenilor din popor despre votare
Moderator: anjin-san
mda. mare idiot camenita ala, or se facea or chiar nu intelegea intrebarile ziaristilor.
sondajele is vax albina, de cele mai multe ori tocma asta e scopu lor, sa fie aranjate in functie de necesitati. de data asta nu-i valabila treaba cu impulsionatu - cum zicea cineva - ci de potrivit sondajele cu rezultatu final al alegerilor.
pesedeu' se antreneaza de cand cu referendumu pt. furat alegeri asa ca nu-i deloc o surpriza ce se-ntampla acum. bine, poate ca e o surpriza ca s-a luat atitudine...oarecum.
orcum, merge bine-n romania, ne tragem de sireturi cu americanii, ca si la ei se fura alegeri.
ideea cu furatu e-n felu urmator: 1 vot in plus sau in minus daca se descopera, automat tre sa se aprinda un beculet in capu cuiva care tre sa verifice problema in amanunt. cine stie, poate nu e vorba doar de un vot.
ctp e un bou, mai are putin si breveteaza imaginea aia de om vesnic scarbit. chiar e presedintele clubului roman de presa?
facem pariu ca nimeni nu va fi trimis in urmarire penala nici de data asta? poate amendat simbolic desi...
a zis si mircea badea ceva inspirat odata, demult: 'traim in romania si asta ne ocupa tot timpu'.
sondajele is vax albina, de cele mai multe ori tocma asta e scopu lor, sa fie aranjate in functie de necesitati. de data asta nu-i valabila treaba cu impulsionatu - cum zicea cineva - ci de potrivit sondajele cu rezultatu final al alegerilor.
pesedeu' se antreneaza de cand cu referendumu pt. furat alegeri asa ca nu-i deloc o surpriza ce se-ntampla acum. bine, poate ca e o surpriza ca s-a luat atitudine...oarecum.
orcum, merge bine-n romania, ne tragem de sireturi cu americanii, ca si la ei se fura alegeri.
ideea cu furatu e-n felu urmator: 1 vot in plus sau in minus daca se descopera, automat tre sa se aprinda un beculet in capu cuiva care tre sa verifice problema in amanunt. cine stie, poate nu e vorba doar de un vot.
ctp e un bou, mai are putin si breveteaza imaginea aia de om vesnic scarbit. chiar e presedintele clubului roman de presa?
facem pariu ca nimeni nu va fi trimis in urmarire penala nici de data asta? poate amendat simbolic desi...
a zis si mircea badea ceva inspirat odata, demult: 'traim in romania si asta ne ocupa tot timpu'.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
deci in mod sigur parchetu de pe langa(suna ca porcu da nu ie formularea mea) ICCJ no sa isi bata prea tare capu cu ceea ce a reclamat DA-ul.La fel si curtea constitutionala cu contestatiile depuse de ajtelalti.Sincura speranta ie turu 2 ,puate iese marinaru si se lasa cu anticipate:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Bai fratilor, eu atata va zic: sper sa iasa Basescu si sa vedeti pe cine tot jeliti aicea. Si atunci sa vedem cine a avut dreptate. O sa ajunga toata tara plina de gropi (si la propriu si la figurat), nu numai Bucurestiul. Deci puneti-va prietenii la treaba si votati-l pe 12, da? Sa speram insa ca nu o sa regretati. Si monk, nu, ai mei nu sunt tepari pe nicaieri. Sunt doar intelectuali.
- Kayla
Kayla scrie: Si monk, nu, ai mei nu sunt tepari pe nicaieri. Sunt doar intelectuali.
cu diplome luate ca erau membrii de partid pe vremea lu raposatu' ?
-
monk - Mesaje: 2747
Stati bre linishtiti (kayla mica, nu te mai strofoca mami, pastreaza-te poate dai si tu de fun demigrant prin cluburile prin care o sa iesi pe banii lu' parintzii aia telectuali si vii tu intr-un an doi si ne arati cum e cu toate alea pe care le-ai invatat de dupa un monitor de jdemii de para de peste hotare, ai rabdare), ca toata lumea stie cine o sa iasa, eu stiu, tu stii, ei stie. kayla o sa doarma mai linistita dupa treaba asta.
cum draq vine asta?????? :shock:
mylord scrie:azi stateam linistit la coada si un batranel s-a luat de mine intr-un xerox
cum draq vine asta?????? :shock:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Comic...
Kayla scrie: O sa ajunga toata tara plina de gropi (si la propriu si la figurat), nu numai Bucurestiul.

Probabil ca ai dreptate Kayala, dar daca iese Nastase, gropile alea vor deveni shi mai mari. Yey

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Ma indoiesc, aurolacule, dar in fond fiecare are opinia lui. Si, te rog, este Kayla. Valabil pentru toti cei care cred ca inversatul consoanelor este o chestie desteapta.
Si am o intrebare pt voi: credeti ca Becali e intelectual? El are jdemii parai,nu? Asta reiese din comentariile voastre: cine are bani e intelectual. Nu sunt fata de bani gata, insa cred ca ma prind de mai multe lucruri decat altii cu drept de vot (dovada "discutia" prezenta). Deci cel mai aproape e gabuba. Si monk, mai bine taci. Nu mai vorbi sa te afli in treaba. Pe vremea lu' raposatu ai mei mureau de foame ca erau salarii de mizerie si ei erau oameni onesti, nu ca Basescu de exemplu care era turnator la secu si la Moscova. Acuma, danone, daca tu crezi ca faptul ca esti cu ani buni mai "majora" decat mine iti ofera vreun drept sa te dai mare si sa ma iei de sus, te inseli. Nu iti trebuie drept de vot ca sa ai minte. Asa cum nu iti trebuie minte ca sa ai drept de vot. Deci limitati-va la discutie, nu la comentarii gen "vai, ce matura esti la varsta asta", "kayla mica" si alte porcarii. Si monk, as aprecia sa nu te mai iei de ai mei. Intreab-o pe Monica ce pateste cine face chestia asta, ea stie cel mai bine.
Pentru cei care intr-adevar vor sa isi exprime parerea la subiect, imi cer scuze de offtopic.
Si am o intrebare pt voi: credeti ca Becali e intelectual? El are jdemii parai,nu? Asta reiese din comentariile voastre: cine are bani e intelectual. Nu sunt fata de bani gata, insa cred ca ma prind de mai multe lucruri decat altii cu drept de vot (dovada "discutia" prezenta). Deci cel mai aproape e gabuba. Si monk, mai bine taci. Nu mai vorbi sa te afli in treaba. Pe vremea lu' raposatu ai mei mureau de foame ca erau salarii de mizerie si ei erau oameni onesti, nu ca Basescu de exemplu care era turnator la secu si la Moscova. Acuma, danone, daca tu crezi ca faptul ca esti cu ani buni mai "majora" decat mine iti ofera vreun drept sa te dai mare si sa ma iei de sus, te inseli. Nu iti trebuie drept de vot ca sa ai minte. Asa cum nu iti trebuie minte ca sa ai drept de vot. Deci limitati-va la discutie, nu la comentarii gen "vai, ce matura esti la varsta asta", "kayla mica" si alte porcarii. Si monk, as aprecia sa nu te mai iei de ai mei. Intreab-o pe Monica ce pateste cine face chestia asta, ea stie cel mai bine.
Pentru cei care intr-adevar vor sa isi exprime parerea la subiect, imi cer scuze de offtopic.
- Kayla
Kayla scrie: Si monk, mai bine taci. [...] Si monk, as aprecia sa nu te mai iei de ai mei. .
si mai ce ?
-
monk - Mesaje: 2747
Kayla scrie:Ma indoiesc, aurolacule, dar in fond fiecare are opinia lui. Si, te rog, este Kayla. Valabil pentru toti cei care cred ca inversatul consoanelor este o chestie desteapta.
Da, ok, fiecare cu parerea lui, mai bine asa.
Kayla scrie:Acuma, danone, daca tu crezi ca faptul ca esti cu ani buni mai "majora" decat mine iti ofera vreun drept sa te dai mare si sa ma iei de sus, te inseli. Nu iti trebuie drept de vot ca sa ai minte.
Las-o pe danone ca saraca e obosita. Nu o baga in seama. Asa e cu toata lumea.
PS. Ce s-a intamplat cu Monica?
;S
Sa nu zici ca au venit Securistii la domiciliu? ;y
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Kayla scrie:Si am o intrebare pt voi: credeti ca Becali e intelectual? El are jdemii parai,nu? Asta reiese din comentariile voastre: cine are bani e intelectual.
esti de o naivitate obositoare. (sper ca ai observat numirea termenului ca 'naivitate' si nu ca altcumva, da? da' nu-mi fac griji! esti o fata cu multa minte, deci una din calitatile tale de viitoare gospodina e subtilitatea).
insa cred ca ma prind de mai multe lucruri decat altii cu drept de vot (dovada "discutia" prezenta).
o dovada deosebit de concludenta . hai sa-ti zic una buna (asta e momentul in care casti gura ramanand fara aer si iti indrepti mana incet catre cavitatea bucala): in argumente de genu' "pe vremea lu' nea ceashca, bombo si base mancau cotlet cand noi rumegam marmelada pe paine uscata" ne putem scalda pana maine dimineata. cum de altfel ne putem balaci linistiti si in traditionalele "daca iese x o sa fie mare dezastru..." . cu nastase am vazut ce a fost, ne-am lamurit. cam asta e singura dovada care ar trebui dedusa din infantilul tau discurs.
in rest nu mai dau quote la nimic, pen'ca e inutil. eu ti-as da un sfat, prietenesc de altfel: nu mai asculta tot ce discuta in bucatarie ai tai babaci 'telectuali pen'ca, uite, ajungi sa-ti formezi o parere neprelucrata, tzomp-tzoromp. si cel mai rau e cand ramai cu impresia ca ai sclipiri de geniu si minte suficienta ca sa votezi... nu mai incerca sa-ti depasesti stadiul.
asteapta sa cresti si lasa axiomele politice pt aia care au vreme sa inteleaga cu ce inghite... am auzit ca e inchizitie mare in viteazu...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu, aurolacule, n-au venit, ca a fost baieti cuminti.
ce a fost cu Monica? pai... a patit ce patesc toate colegele mele de banca (din generala) care isi dau drumul la gura mai mult decat trebuie. dar nimic spectaculos.
Faptul ca tu nu cunosti decat gospodine nu inseamna ca nu exista si altfel de fete. Si eu nu o sa fiu atat de delicata si ti-o spun pe sleau: esti de o prostie obositoare.
oau, m-ai ametit cu inteligenta ta coplesitoare care ma face sa casc gura ramanand fara aer.
Bai, prefer sa ascult ce discuta babacii in bucatarie decat sa ajung sa memorez tot ce-i la televizor si sa ma dau mare ca am gandit eu. Vrei sa-mi spui tu mie ca tu ai o parere prelucrata? Cred ca ar fi bine sa deschizi geamul, sa ti se mai oxigeneze creierul... s-a cam imbacsit de atata stradanie sa imi raspunzi la un mesaj. Si nu, nu e inchizitie in Viteazul , sau cel putin nu pentru cei care merita sa fie aici. Dar ma rog, pentru cei ca tine, cred si eu ca e ca in fabula cu vulpea si strugurii. Si iti dau un sfat, prietenesc de altfel: du-te si cauta in dictionar sensul cuvantului "intelectual" ca sa nu mai aberezi pe aici pe un subiect despre care nu stii nimic, ok?
ce a fost cu Monica? pai... a patit ce patesc toate colegele mele de banca (din generala) care isi dau drumul la gura mai mult decat trebuie. dar nimic spectaculos.
gabuba scrie:esti de o naivitate obositoare. (sper ca ai observat numirea termenului ca 'naivitate' si nu ca altcumva, da? da' nu-mi fac griji! esti o fata cu multa minte, deci una din calitatile tale de viitoare gospodina e subtilitatea).
Faptul ca tu nu cunosti decat gospodine nu inseamna ca nu exista si altfel de fete. Si eu nu o sa fiu atat de delicata si ti-o spun pe sleau: esti de o prostie obositoare.
gabuba scrie:o dovada deosebit de concludenta . hai sa-ti zic una buna (asta e momentul in care casti gura ramanand fara aer si iti indrepti mana incet catre cavitatea bucala.
oau, m-ai ametit cu inteligenta ta coplesitoare care ma face sa casc gura ramanand fara aer.
gabuba scrie:eu ti-as da un sfat, prietenesc de altfel: nu mai asculta tot ce discuta in bucatarie ai tai babaci 'telectuali pen'ca, uite, ajungi sa-ti formezi o parere neprelucrata, tzomp-tzoromp. si cel mai rau e cand ramai cu impresia ca ai sclipiri de geniu si minte suficienta ca sa votezi... nu mai incerca sa-ti depasesti stadiul.
asteapta sa cresti si lasa axiomele politice pt aia care au vreme sa inteleaga cu ce inghite... am auzit ca e inchizitie mare in viteazu...
Bai, prefer sa ascult ce discuta babacii in bucatarie decat sa ajung sa memorez tot ce-i la televizor si sa ma dau mare ca am gandit eu. Vrei sa-mi spui tu mie ca tu ai o parere prelucrata? Cred ca ar fi bine sa deschizi geamul, sa ti se mai oxigeneze creierul... s-a cam imbacsit de atata stradanie sa imi raspunzi la un mesaj. Si nu, nu e inchizitie in Viteazul , sau cel putin nu pentru cei care merita sa fie aici. Dar ma rog, pentru cei ca tine, cred si eu ca e ca in fabula cu vulpea si strugurii. Si iti dau un sfat, prietenesc de altfel: du-te si cauta in dictionar sensul cuvantului "intelectual" ca sa nu mai aberezi pe aici pe un subiect despre care nu stii nimic, ok?
- Kayla
esti neschimbata, melutza draga. bine, poate la capitolul 'fitze si figuri' ai mai adaugat vreo doua-trei straturi de nesimtire.
eu nu am o parere CLARA despre acest subiect din mai multe motive pe care, intr-un exces de amabilitate, le voi insira:
1. nu ma intereseaza in mod deosebit cine castiga alegerile
2. nu sunt de parere ca ceea ce as putea gandi eu despre tema ar fi ceva elocvent, asa ca nu ma obosesc sa o fac
3. ma limitez la detalii generale fara a patrunde in detaliile satesti, mocanesti, in care delirezi fara scrupule.
asta nu inseamna ca raman imun atunci cand zaresc o fetita de 16 ani care la fiecare 3 cuvinte consemneaza cat e ea de elevata si cat de sigure sunt bazele opiniilor sale...parintii intelectuali (oricum n-as avea nevoie sa cunosc termenul din moment ce nu eu l-am introdus in discutie, ci 'mneata).
intr-o alta ordine de idei: cre' ca discutia cu tine se opreste in acest punct, deoarece n-as vrea sa te pun intr-o imposibilitate de exprimare/argumentare si sa incepi a fabula oare'sh'ce lucruri, precum o faci in alte cazuri.
iti doresc doar ca macar o data sa te doara ca, poate-poate, te trezesti la realitate!
later: ai fitze din motivul pt care ar trebui sa te doara.
si un mic hint!:
"daca ar durea prostia, s-ar tipa in romania" - spitalu' de urjentza.
.
eu nu am o parere CLARA despre acest subiect din mai multe motive pe care, intr-un exces de amabilitate, le voi insira:
1. nu ma intereseaza in mod deosebit cine castiga alegerile
2. nu sunt de parere ca ceea ce as putea gandi eu despre tema ar fi ceva elocvent, asa ca nu ma obosesc sa o fac
3. ma limitez la detalii generale fara a patrunde in detaliile satesti, mocanesti, in care delirezi fara scrupule.
asta nu inseamna ca raman imun atunci cand zaresc o fetita de 16 ani care la fiecare 3 cuvinte consemneaza cat e ea de elevata si cat de sigure sunt bazele opiniilor sale...parintii intelectuali (oricum n-as avea nevoie sa cunosc termenul din moment ce nu eu l-am introdus in discutie, ci 'mneata).
intr-o alta ordine de idei: cre' ca discutia cu tine se opreste in acest punct, deoarece n-as vrea sa te pun intr-o imposibilitate de exprimare/argumentare si sa incepi a fabula oare'sh'ce lucruri, precum o faci in alte cazuri.
iti doresc doar ca macar o data sa te doara ca, poate-poate, te trezesti la realitate!
later: ai fitze din motivul pt care ar trebui sa te doara.
si un mic hint!:
"daca ar durea prostia, s-ar tipa in romania" - spitalu' de urjentza.
.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
daca vad eu bine, si la tine scrie ca ai avea 16 ani, nu? deci inceteaza cu aberatiile. daca cu ai nimic cu subiectul, nu te baga. din cate stiu eu, are fiecare dreptul la opinie. eu mi-am exprimat-o pe a mea, insa, dintr-un motiv anume, am fost atacata de "majori"(nu ca te-ai incadra si tu in categorie).
de durut nu are ce sa ma doara, iar fite am pentru ca am motive. daca pentru tine nesimtire inseamna pareri ferme, atunci da, am mai mult de 2-3 straturi de nesimtire. daca te referi la alt sens, cred ca esti printre ultimele persoane care are dreptul sa aduca vorba despre asta. in legatura cu faza cu intelectualii, stiu ca iti vine greu sa crezi, dar exista si oameni inteligenti si cultivati in aceasta tara, iar printre ei se numara si parintii mei. imi pare rau ca nu poti spune si tu acelasi lucru. deci mai scuteste-ma si vezi-ti de treaba ta. si te rog sa nu mi te mai adresezi cu "melutza". a! si nu ma laud ca as fi elevata, pentru ca nu am nevoie. si crede-ma ca nu exista modalitate prin care sa ma lasi in imposibilitatea exprimarii/argumentarii.
si (cred ca o singura data in viata) sunt de acord cu tine, discutia ar trebui sa se incheie, pentru ca degenereaza intr-o cearta destul de nasoala. subiectul este politica, votul, nu atacul oricarei persoane care indrazneste sa admita ca tine cu PSD si, mai rau, "indrazneste" sa fie minora.
de durut nu are ce sa ma doara, iar fite am pentru ca am motive. daca pentru tine nesimtire inseamna pareri ferme, atunci da, am mai mult de 2-3 straturi de nesimtire. daca te referi la alt sens, cred ca esti printre ultimele persoane care are dreptul sa aduca vorba despre asta. in legatura cu faza cu intelectualii, stiu ca iti vine greu sa crezi, dar exista si oameni inteligenti si cultivati in aceasta tara, iar printre ei se numara si parintii mei. imi pare rau ca nu poti spune si tu acelasi lucru. deci mai scuteste-ma si vezi-ti de treaba ta. si te rog sa nu mi te mai adresezi cu "melutza". a! si nu ma laud ca as fi elevata, pentru ca nu am nevoie. si crede-ma ca nu exista modalitate prin care sa ma lasi in imposibilitatea exprimarii/argumentarii.
si (cred ca o singura data in viata) sunt de acord cu tine, discutia ar trebui sa se incheie, pentru ca degenereaza intr-o cearta destul de nasoala. subiectul este politica, votul, nu atacul oricarei persoane care indrazneste sa admita ca tine cu PSD si, mai rau, "indrazneste" sa fie minora.
- Kayla
mah,cred k-ar trebui sa incetatzi,k oricum nu se ajunge nicaieri..niciunul dintre voi 2 n-are dreptul sa zica d parintii celuilalt ca sunt inculti sau mai shtiu io ce,fiindca nu va cunoashteti,deci..nu afirmati lucruri,numai de dragul de a le afirma...ok? 

- Titina
- Junior Member
kayla draga (opserva ca ti-am scris nicku corect, ce cilivizat sunt),
expune te rog, in mod coierent, 3 motive pen' care il preferi pe nastase. de asemenea, in acelasi mod coierent, ienumera-mi 3 dezavantaje ale lui base.
multumesc,
un cilivizat cu parinti telectuali care tine cu opozitia. umm, ce-i aia opozitie?
expune te rog, in mod coierent, 3 motive pen' care il preferi pe nastase. de asemenea, in acelasi mod coierent, ienumera-mi 3 dezavantaje ale lui base.
multumesc,
un cilivizat cu parinti telectuali care tine cu opozitia. umm, ce-i aia opozitie?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
bine.
3 motive pro nastase:
o fi el popo, asta nu conteaza, dar in astia patru ani noi am intrat in nato, am inceput negocierile (si aproape le incheiem) cu ue, o ducem de mii de ori mai bine decat o duceam in '96-'00. El a facut macar ceva.
3 motive contra basescu:
cat timp a fost ministrul transporturilor, a distrus drumurile nationale, cat timp a fost primar a distrus bucurestiul, plus ca a vandut flota si nu e in stare nici macar sa faca o campanie constructiva (nu a facut decat sa ii denigreze pe psd-isti). nu mai spun ca a incercat nu de mult sa distruga relatiile noastre cu exteriorul injurandu-l pe ministrul nu stiu carei tari si alte asemenea. si s-a dezvaluit ar fi agent KGB si ca inainte de 89 ar fi fost turnator la secu.
Nu spun insa ca este vreunul ideal. nu exista asa ceva. insa dintre ei doi mai bun este nastase. spunea un american care a venit pe la noi la liceu cu un club de voluntariat ca trebuie ales "the least worst". iar din punctul meu de vedere asta e nastase. daca voia sa distruga tara, o facea in astia 4 ani, ori eu nu vad decat ca am progresat.
acum, sunt si eu curioasa ce avantaje vedeti la base si ce dezavantaje la bombonel.
3 motive pro nastase:
o fi el popo, asta nu conteaza, dar in astia patru ani noi am intrat in nato, am inceput negocierile (si aproape le incheiem) cu ue, o ducem de mii de ori mai bine decat o duceam in '96-'00. El a facut macar ceva.
3 motive contra basescu:
cat timp a fost ministrul transporturilor, a distrus drumurile nationale, cat timp a fost primar a distrus bucurestiul, plus ca a vandut flota si nu e in stare nici macar sa faca o campanie constructiva (nu a facut decat sa ii denigreze pe psd-isti). nu mai spun ca a incercat nu de mult sa distruga relatiile noastre cu exteriorul injurandu-l pe ministrul nu stiu carei tari si alte asemenea. si s-a dezvaluit ar fi agent KGB si ca inainte de 89 ar fi fost turnator la secu.
Nu spun insa ca este vreunul ideal. nu exista asa ceva. insa dintre ei doi mai bun este nastase. spunea un american care a venit pe la noi la liceu cu un club de voluntariat ca trebuie ales "the least worst". iar din punctul meu de vedere asta e nastase. daca voia sa distruga tara, o facea in astia 4 ani, ori eu nu vad decat ca am progresat.
acum, sunt si eu curioasa ce avantaje vedeti la base si ce dezavantaje la bombonel.
- Kayla
kayla esti doar o copila proasta rau de tot ,nu te supara dar asa e
crezi ca stii si intelegi multe dar ai sa mai cresti tu si ai sa-mi dai dreptate
crezi ca stii si intelegi multe dar ai sa mai cresti tu si ai sa-mi dai dreptate
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
- Kayla
da sigur ca da dar uneori nu te poti abtine
demonstreaza-mi ca sunt proasta. : citeste penultimul post al tau
demonstreaza-mi ca sunt proasta. : citeste penultimul post al tau
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
Kayla scrie:a vandut flota
bah , da multe tanpenii invata copiii ajtia la scuala in zioa de azi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Kayla scrie:Asta reiese din comentariile voastre: cine are bani e intelectual. Nu sunt fata de bani gata, insa cred ca ma prind de mai multe lucruri decat altii cu drept de vot (dovada "discutia" prezenta).
Si cand te gandesti ca la urmatoarele alegeri iti pun astia stampila in mana... Te rog sa-mi arati mie unde ai vazut tu zicand cineva ca intelectualii au multi bani. De fapt citeste mai intai foarte bine si pune-ti niste semne de intrebare, ce-a vrut sa zice oamenii astia de fapt, a fost ironici cumva? Tocmai asta e problema, sunt intelectuali, nu au bani si tot voteaza cu pesedeu. Si ca sa vezi mostra de integritate la preferatu tau, da si tu niste clice p-aici, poate reusesti sa te prinzi mai bine de niste chestii:
http://www.expres.ro/topstory/?news_id=173284&PHPSESSID=b211ad4d2828fb45f325ac8e66061569
http://www.expres.ro/diverse/700_milioane/700_milioane.mp3?PHPSESSID=b211ad4d2828fb45f325ac8e66061569
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
si eu am fost ironica. imi pare rau ca nu ti-ai dat seama. si nu am spus ca nu am bani, ca as minti, am spus doar ca nu sunt fata de bani gata. la fel de bine te pot pune si eu sa recitesti mesajul, sa stii.
sunt doar curioasa de ce ati votat cu basescu. nu cred ca e mult, nu? daca aveti argumente puternice, poate imi reconsider chiar pozitia, dar vreau sa stiu punctul vostru de vedere. pana acum nu ati facut decat sa faceti comentarii de genul "bai fetito, esti proasta, numa saracii voteaza cu psd". este cineva capabil sa argumenteze? ce a facut basescu atat de important pentru romania? ce poate sa faca basescu atat de important pentru romania? si acum sper sa ma luati in serios, ca, vorba ta, cubu, la urmatoarele alegeri am stampila in mana, nu? daca tot ma credeti atat de tampita, macar treziti-ma voi la realitate, dar intr-un mod inteligent. astept raspuns.
m-am uitat pe site, dar ce sa-i fac eu? nu cred ca exista politician care sa nu fie corupt si care sa nu faca miscari de genul asteia. sigur ca asta nu il scuza, dar sa stii ca tot il consider mai bun.
sunt doar curioasa de ce ati votat cu basescu. nu cred ca e mult, nu? daca aveti argumente puternice, poate imi reconsider chiar pozitia, dar vreau sa stiu punctul vostru de vedere. pana acum nu ati facut decat sa faceti comentarii de genul "bai fetito, esti proasta, numa saracii voteaza cu psd". este cineva capabil sa argumenteze? ce a facut basescu atat de important pentru romania? ce poate sa faca basescu atat de important pentru romania? si acum sper sa ma luati in serios, ca, vorba ta, cubu, la urmatoarele alegeri am stampila in mana, nu? daca tot ma credeti atat de tampita, macar treziti-ma voi la realitate, dar intr-un mod inteligent. astept raspuns.
m-am uitat pe site, dar ce sa-i fac eu? nu cred ca exista politician care sa nu fie corupt si care sa nu faca miscari de genul asteia. sigur ca asta nu il scuza, dar sa stii ca tot il consider mai bun.
- Kayla
tu nu vezi ca suntem de 14 ani in tranzitie datorita guvernarii psd
tu nu vezi ca mai nimic nu s-a facut in tara asta in acesti ultimi 4 ani
cersitorii sunt la fel de multi pe strazi
somerii mai numerosi ca niciodata
leafa minima nu depaseste 100 euro
gandirea lui nastase e una cominista ,de aia cu partidul unic ,iti amintesti de anul 2000 cand psd a ajuns la 70% datorita santajului
aminteste-ti ce risipa uriasa de bani a facut cu sondajele de opinie false
gratierile de datorii la televiziuni uriase ,cica in total mai mult de vre-o 100 mil dolari ,cu ajutorul carora apoi a manipulat cu succes opinia publica si a concediat cei mai buni ziaristi ai momentului ( ex rodica c )
tu crezi ca noi avem nevoie de un asemenea comunist convins ca presedinte
si ia aminte si de pomeniile care s-au facut in ultimul an ,in 2004 ,renutand total la asa zisa reforma ,si poti face o analogie cu anul 1996
si iti mai pot zice o multime
scuze pentru intarziere ,jucam pool
tu nu vezi ca mai nimic nu s-a facut in tara asta in acesti ultimi 4 ani
cersitorii sunt la fel de multi pe strazi
somerii mai numerosi ca niciodata
leafa minima nu depaseste 100 euro
gandirea lui nastase e una cominista ,de aia cu partidul unic ,iti amintesti de anul 2000 cand psd a ajuns la 70% datorita santajului
aminteste-ti ce risipa uriasa de bani a facut cu sondajele de opinie false
gratierile de datorii la televiziuni uriase ,cica in total mai mult de vre-o 100 mil dolari ,cu ajutorul carora apoi a manipulat cu succes opinia publica si a concediat cei mai buni ziaristi ai momentului ( ex rodica c )
tu crezi ca noi avem nevoie de un asemenea comunist convins ca presedinte
si ia aminte si de pomeniile care s-au facut in ultimul an ,in 2004 ,renutand total la asa zisa reforma ,si poti face o analogie cu anul 1996
si iti mai pot zice o multime
scuze pentru intarziere ,jucam pool
-
Kayla scrie:si eu am fost ironica.
... si marmota s-a reprofilat, acum face masaj thailandez la joiane.
Kayla scrie:pana acum nu ati facut decat sa faceti comentarii de genul "bai fetito, esti proasta, numa saracii voteaza cu psd".
Io ma las, nu mai ai nici o speranta, dormi in pace...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma