Fanii Harry Potter!!!!!
55 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Harry Potter raspuns
pe a patra ai citit-o???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
[quote]Initial trimis de Gabytu
[B]banuiam eu ca e cap-de-strutz.. loooooolz cap de mort... sa se sperie puradei inculti.. mirela ce se mai aude cu a mea carte!?!
a ta carte...cand o gasesc iti zic.de fapt....intai tre's-o caut....n-am avut timp sa ma plimb prin librarii..SORRY,kid.
[B]banuiam eu ca e cap-de-strutz.. loooooolz cap de mort... sa se sperie puradei inculti.. mirela ce se mai aude cu a mea carte!?!
a ta carte...cand o gasesc iti zic.de fapt....intai tre's-o caut....n-am avut timp sa ma plimb prin librarii..SORRY,kid.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ce-as vrea si eu sa vad variantele in romana...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de Gabytu
nu mai zice nimeni nimik?? heeeeeei, Mirela sa shti ca inca nu a venit "surpriza"!! ce se intampla??:con:
io de un'sa stiu ce fac aia de la posta romana???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Harry Potter si camera secretelor
heii!!!!!
sper ca fanii Harry Potter sa fi citit cartea
si in sfarsit o veste noua:in curand va aparea si filmul ''Harry Potter si camera secretelor"
sper ca fanii Harry Potter sa fi citit cartea
si in sfarsit o veste noua:in curand va aparea si filmul ''Harry Potter si camera secretelor"
ma trezesc plangand ;Pcu tine-n gand
oare sti cat mi-e de dor?
as vrea sa pot zbura :aiubirea mea
pana dincolo de nori!!!
oare sti cat mi-e de dor?
as vrea sa pot zbura :aiubirea mea
pana dincolo de nori!!!
- ilinca
- Junior Member
Re: Harry Potter si camera secretelor
aliosha,pot sa-ti dau o sugestie??contopeste subiectul asta cu al de se cheama "Fanii Harry Potter"....ca ocupa spatiu degeaba...
sorry,guys,but it's true!!!:p
sorry,guys,but it's true!!!:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
mirela tu delirezi sau ce ai?? asta e subectul "fanii harry potter' pote te refereai la subiectul de pe literatura... dak il muta n-am nimik impotriva, ba chiar mi-ar place sa le uneasca.... dar asta pe forumul de literatura!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
mirela tu delirezi sau ce ai??
Ba..nu fii obraznic cu Mirela !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
gabytule...n-ai inteles nimic!erau deschise 2 sbiecte Harry potter pe cinema!!asta ii spusei io lu'aliosha sa uneasca.....
sa stii ca de gluma stiu(imi place sa cred ca am un simt al umorului bine dezvoltat....),.NO OFFENSE TAKEN!!n shimb tu ar trebui sa te uiti mai bine inainte sa arunci cu piatra...hmmmm,i think i told you that quite a few times by now....
gata,sa nu crezi ca ma iau iar de tine....
sa stii ca de gluma stiu(imi place sa cred ca am un simt al umorului bine dezvoltat....),.NO OFFENSE TAKEN!!n shimb tu ar trebui sa te uiti mai bine inainte sa arunci cu piatra...hmmmm,i think i told you that quite a few times by now....
gata,sa nu crezi ca ma iau iar de tine....

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: Fanii Harry Potter!!!!!
Initial trimis de Gabyzzu
am vazut acest film de 3 ori pacat ca Dan (Daniel Radcliffe joaca uneori mai ca o leguma...) oricum ceea ce mi s-a intamplat este de venerat .... acum 3 ani cand eu aveam 12 iar Dan 9, am fost in ANGLIA (intr-un turneu... nu are rost sa va povestesc) eram la sfarshitul unui spectacol shi pe shcena- eu deja coborasem- apare un pushti cu ochii extrem de frumoshi (albastru apris) si da flori actorilor... eu plecasem (desigur) fara nimic pt. ca iesisem inainte... dar peste o ora la cabinele de schimb unde regizorul, mama si tata ma felicitau apre o femeie cam portocalie la par shi spune ceva in engleza atat de repede incat nici nu pricep, dar ma felicita shi ea, in spatele ei revad pushtiul de pe shcena.... hmmmm in gandul meu ce-o vrea de la sufletul meu (ma gandeam poate imi cere autograf...) dar de unde, ma salutat shi astfel am intrat in vb. cu un pushti de 9 ani f timid... maica-sa automat a intrat in vb. cu mama shi ia povestit despre micile roluri ale lu' fisu' din filme printre care (''Dr. Clo") La departire.... peste vreo cateva zile (caci ne-am mai intalnit) mi-a spus f emotiv ''La revedere si poate ne vom revedea!" am mai corespondat la un an de atunci prin mail cu poze shi alte alea.... dar nu am mai dat unul de altul (i-am scris dar se mutase)
Trebuie sa recunosc ca filmul in care a jucat nu este un ori shi care, ci unul dupa romanul "Harry Potter si piatra filozofala", iar faptul ca a fost ales ma face sa fiu un pic invidios.... dar oricum e meritul lui, shi il felicit..... i-am scris dar nu mi-a raspuns... oricum sper sa dau de el incurand, sa vad cat de timid mai e....
P.S M-am contrazis cu maica-mea ca ea zicea ca e el iar io ca nu, pana nu i-am vazut chipul shi numele.... am zis ca nu-i el...
Chiar l-ai vazut pe Daniel Radcliffe in realitate?
Ce SUPER! Esti un norocos.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
si eu sunt o mare fana harry potter!!am vazut de 5 ori filmu si mi-a placut!!!!!!stie cinava adresa de mail a lui daniel radcliffe???????????????????????????????????????????puteti sa imi scrietzi la angelgirl_89892003@yahoo.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- ana_888
- Junior Member
oare cand vine al5 -lea vol???
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
-
Aldea Alina - Junior Member
Fana Harry Potter..hmm..cam mult spus..oricum pot sa zic ca am vazut amandoua filmele si erau dragute..totusi nu-s fana Harry Potter!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Apropo..cei care n`au vazut Harry Potter and the Philosopher`s stone ...aveti ocazia sa il vedeti pe Hbo .....Duminica - 21 Septembrie la ora 21 :p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Astazi am vazut Harry Potter and the Sorcerer's Stone . Ma asteptam la ceva frumos..gen Lord Of The Rings. Dar...a fost foarte departe.
Harry Potter este doar un film pentru copii. Am vazut zeci de astfel de filme in diminetile de sambata sau duminica...pe la Pro Tv sau Romania 1. Nu mi s-a parut ceva atat de iesit din comun. Doar ca i s-a facut enorm de multa reclama.
Profesorul Dumbledore este cu 5 clase sub Gandalf. Nu cred ca ar face fata nici la 1/8 din situatiile cu care s-a confruntat Gandalf. Harry..e mai tolomac decat Frodo. Ron este cat de cat cu picioarele pe pamant. Deci il consider la egalitate cu Sam.
Si mi-a placut si de Hagrid...care aduce cu Gimli.
Repet..un film pentru copii. Bine facut. M-a captivat intr-o oarecare masura....asa ca ii acord 7/10.
Harry Potter este doar un film pentru copii. Am vazut zeci de astfel de filme in diminetile de sambata sau duminica...pe la Pro Tv sau Romania 1. Nu mi s-a parut ceva atat de iesit din comun. Doar ca i s-a facut enorm de multa reclama.
Profesorul Dumbledore este cu 5 clase sub Gandalf. Nu cred ca ar face fata nici la 1/8 din situatiile cu care s-a confruntat Gandalf. Harry..e mai tolomac decat Frodo. Ron este cat de cat cu picioarele pe pamant. Deci il consider la egalitate cu Sam.
Si mi-a placut si de Hagrid...care aduce cu Gimli.
Repet..un film pentru copii. Bine facut. M-a captivat intr-o oarecare masura....asa ca ii acord 7/10.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Trebuuie sa recunosc ca nu sunt o fana a lui Harry Potter; nu am citit nici o carte cu el, si nici nu sunt maniaca din-aia sa colectionez orice abtibilt cu el! NU!
In schimb, am vazut filmul...si mi s-a parut interesant!
cel putin, efectele au fost super tari! asta, chiar m-a incantat!
desi...copilasii aia aveau niste fite pe ei, de nu mai spun.... s-au descurcat bine...sa zicem! a iesit ceva frumos in final!:D
In schimb, am vazut filmul...si mi s-a parut interesant!
cel putin, efectele au fost super tari! asta, chiar m-a incantat!
desi...copilasii aia aveau niste fite pe ei, de nu mai spun.... s-au descurcat bine...sa zicem! a iesit ceva frumos in final!:D
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Long live the Order Of the Phoenix! Am citi 5ul si are cateva faze faine.Fred si George de neratat!
Vrei sa coresponezi cu o Harrypottermaniaca?My adress:
xelathewizardess@yahoo.com
As mai dori sa aflu si daca mai stie cineva siteuri cu fanficuri Harry Potter romanesti. As fi ineresata.
Vrei sa coresponezi cu o Harrypottermaniaca?My adress:
xelathewizardess@yahoo.com
As mai dori sa aflu si daca mai stie cineva siteuri cu fanficuri Harry Potter romanesti. As fi ineresata.
- xelathewitch
- Junior Member
55 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2