Comentarii la campionatul forumistic de biliard

Mesajde baixinho© » Dum Dec 05, 2004 3:59 pm

eu zic ca este mai bine ca a cashtigat RooT, ca cine shtie cand se trezea DECRET cu vreun ban fara sa fi facut nimic nasol. ~p cred (de fapt, sunt convins) ca si eu voi pierde in fatza lui RooT. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 4:06 pm

eu sunt convins ca il bat pe RooT in semifinale ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 05, 2004 4:08 pm

de ce? vrei sa vezi cum este sa ai ban de o luna?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 4:14 pm

intervine eye pentru mine..si ma scapa de ban :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Dec 05, 2004 4:17 pm

ahahahahahhahahahaha
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde baixinho© » Dum Dec 05, 2004 5:04 pm

corect. o sa puna o vorba buna sa iei o "vacantza" de 2-3 luni. eu asha ash face.
ANTI

baixinho©

Mesajde Daimon » Dum Dec 05, 2004 6:59 pm

Oribilul Mosh scrie:propun ca maine dimineatza...sa fie eliminatzi concurentii care nu au nici macar un meci disputat.
iar din grupe sa se califice doar locul 1...urmatorii 5 calificandu-se concurentii cu cel mai bun punctaj.

ce parere ai, baixo™-le ?

fair enough cu varianta eliminarii tuturor celor care nu joaca pana dimineata sau nu isi stabilesc macar meciurile...

marea mea problema e ca nu am cu cine sa joc.. mai astept in seara asta...

daca s-a stabilit ca primii doi sa se califice, eu n-as mai umbla la regulament acum in timpul desfasurarii concursului.
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 7:01 pm

a intrat Einstein ! joci cu el in seara asta. Timisoara vs. Craiova :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 8:15 pm

GG spune :
RooT este singurul concurent care pana acum a cashtigat numai cu 2-0.

Si eu tot numai cu 2-0 am castigat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 05, 2004 8:23 pm

ce pishicher eshti, mai. nu mai vezi bine de nu ai citit tot ce am scris?
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Dec 05, 2004 8:33 pm

avand in vedere lungile discutii cu un anumit membru al grupei mele de pe messenger care refuza sa priceapa niste lucrurile elementare, tratand totul cu superficialitate, ineptiile scrise de acesta, derutante; lipsa timpului meu liber si a dispozitiei necesare pt a ma ocupa cum trebuie de acest concurs, anunt pe aceasta cale ca renunt la 'functia' pe care o am in Grupa C. sa se ocupe cine-o vrea, eu ma retrag.

p.s. imi cer scuze fata de ceilalti , carora probabil le-am incurcat socotelile (desi nu cred ca prea tare).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde v1n3ri » Dum Dec 05, 2004 8:55 pm

[quote="gabuba"]avand in vedere lungile discutii cu un anumit membru al grupei mele de pe messenger care refuza sa priceapa niste lucrurile elementare, tratand totul cu superficialitate, ineptiile scrise de acesta, derutante]
That's me. Si ce ineptii scrise, derutante???
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 9:06 pm

zaraza scrie:mah, am si eu o intrebare pt monk: cezar?...asta ti-e numele?
pls rasp k sunt intr-o big dilema...:)...merci

da ...

defapt nu ... numele e altu ... cezar e prenumele :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 9:12 pm

xkran...5 meciuri..5 victorii...10 puncte...10-0
RooT, tu esti om ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Dec 05, 2004 9:21 pm

nu .. este super-om :)
Moved away.
Cristy

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 9:44 pm

Felicitari pentru toti participantii din Grupa B ! Ati facut spectacol ! Am stat cu sufletu la gura si v-am urmarit. Si pe langa asta ... grupa s-a terminat intr-un timp foarte scurt.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Dec 05, 2004 9:46 pm

xkran nu joaca spectaculos, ci foarte pragmatic, nu se complica deloc....parerea mea e k vom avea o finala monk - xkran
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 9:49 pm

Decret...la un campionat de acest fel surprizele apar intotdeauna.Asa ca sa nu ne hazardam in afirmatii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 06, 2004 5:50 pm

Aurolache, cand ai timp, sa refaci clasamentul si sa iei in considerare si scorul meciului Einstein - Daimon, mai precis 0-2.
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Lun Dec 06, 2004 5:56 pm

Cum facem pana la urma, cei care n-au jucat pana azi sunt descalificati? Am doi concurenti in grupa care nu au dat nici un semn de viata, plus ca gabuba s-a retras dupa numai un meci, si astfel il avem pe v1n3ri cu trei meciuri jucate, iar catharsis si cubu cu cate doua.
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Lun Dec 06, 2004 6:00 pm

eu propun ca userii care au ieshit deja din concurs (Raspopitul, DECRET, Briatore, baixinho © si theOffender) sa-si incerce norocul si in grupele c si e. propunerea este cat se poate de merluciana.
ANTI

baixinho©

Acuma...

Mesajde Aurolacul » Lun Dec 06, 2004 6:10 pm

baixinho © scrie:Aurolache, cand ai timp, sa refaci clasamentul si sa iei in considerare si scorul meciului Einstein - Daimon, mai precis 0-2.

Scuze ca v-am facut sa asteptati. Am facut update la clasament.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Dec 06, 2004 6:57 pm

eye scrie:gabuba are uaresice probleme de acomodare in lumea sportiva. m-as fi mirat sa faca o treaba serioasa pana la capat

si cum nu e bine sa te miri in postu' craciunului, m-am gandit eu sa te scap de pacat...:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 06, 2004 7:55 pm

baixinho © scrie:eu propun ca userii care au ieshit deja din concurs (Raspopitul, DECRET, Briatore, baixinho © si theOffender) sa-si incerce norocul si in grupele c si e. propunerea este cat se poate de merluciana.

stimate domn..dupa ce ca esti o rusine a biliardului...vrei sa-ti mai incerci si norocul ? te crezi la cazino aici ?

Propunerea mea este ca Raspopitu (la egalitate de puncte si golaveraj cu locu 2 din grupa B) si locul 3 din grupa A (grupa care a avut 7 concurenti ) sa mearga mai departe.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 06, 2004 7:58 pm

io zic sa lasam asa cum este .. asa ar fi cel mai cinstit .. nu am nimic cu nici unul din ce descalificati ... dar ganditi-va ca pica frantza cu brazilia cu olanda , argentina si burghina faso in aceiasi grupa ..... iar in alte grupe pica numai echipe de talia lu burghina faso.

asta a fost norocul... de aia s-a tras la sorti ca altfel se calificau direct ...

parerea mea !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Lun Dec 06, 2004 8:08 pm

Ce sa lasi asa cum este? La mine in grupa s-au jucat numai 7 meciuri, din care doi insi numai doua, iar unul trei. Ca sa fie corect trebuie ca fiecare jucator sa joace acelasi numar de meciuri.
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Lun Dec 06, 2004 8:09 pm

cubule eu ma refeream la propunerea lui baixu de a se califica in locul celor de la grupa C si gupa E

The Wake Up Show™
monk

Eu...

Mesajde Aurolacul » Lun Dec 06, 2004 8:55 pm

Sunt de acord. Ar trebuii sa faceti un sistem unde astia de pe locurile 3-4 din grupele voastre joaca un baraj cu astia din grupele E shi C.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Dec 06, 2004 9:25 pm

eyewitness scrie:bah da in grupa asta, ofenderu fu (ma)ciuca batailor
rusine ofendere
de-mi-si-a! de-mi-si-a!

eye, am impresia k ma evitzi ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cutuma© » Lun Dec 06, 2004 9:33 pm

Aurolacul scrie:Sunt de acord. Ar trebuii sa faceti un sistem unde astia de pe locurile 3-4 din grupele voastre joaca un baraj cu astia din grupele E shi C.

Daca se joaca baraj eu cedez locul meu userului de pe pozitia a 6-a din grupa B ~p
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard