I'm back with a vengeance!Pai mah,de unde si pana draq unde ati dat voi de siteul meu?!Nu ca m-as supara desi nu e chiar cool privind prin prisma faptului ca incopetenta lui LinX l-a adus intr-un stadiu complet initiatic...Anyway e hilar ce-am citit pe aici cu exceptia celor scrise de corina serban sau ceva de genul asta.Am ras eu ce am ras si apoi am inceput sa scriu asta!
Pai...siteul meu este
http://www.geocities.com/arhanghell,funclubul meu este(si l-am mai dat)
http://groups.yahoo.com/group/andrei_dumitrescu/,iar telefonul meu 093 38 174.Adresa de mail:arhanghell@yahoo.com
simititi-va liberi sa deveniti fani,sa-mi scrieti si sa-mi vizitati siteul!Cat despre mine fiind filozof,ha ha...what do you know!Pana sa mi-o scrieti voi nici nu-mi trecuse prin cap!
Iar aici am sa scriu o copie a mesajului meu mai vechi revizuita:
Cred ca trebuie sa fi doborat din rai pentru a-i iubi sunetul.Si apoi trebuie sa crezi in spirit pentru a-l putea considera cu adevarat hrana de suflet...Trebuie sa fi mai mult decat un ignorant al existentei si al simtirii.Pentru a-l intelege trebuie sa fi drept conditie pierdut iremediabil.
In primul rand trebuie sa vorbim despre primul sau scop,intentia pentru care a devenit cauza,si s-o aducem la zi.Rockul ca si muzica clasica isi are cea mai mare valoare dintre toate genurile de muzica.Ca si in literatura si cultura in general curente dupa curente sau combatut unele pe altele in generatiile schimbatoare.Nu se pune nici macar pentru o clipa vorba de superioritatea uneia dintre ele,desi unele mai mult decat altele au fost mai valoroase...Toate sunt rezultat al spiritului generatiei respective si nu cred se poate submina un asemenea lucru.Muzica in ziua de azi este indispensabila spiritului si acestuia in da culoare.A alege intre spiritul creator si creatorul spiritului in ziua de azi ar veni greu...Nu se mai stie care pe care se modeleaza in zilele noastre:ori omul face muzica ori omul creeaza muzica...oricum exclud de aici genialitatea.Nu se mai face astazi muzica de geniu.O epoca a incertitudinii se rasfrange in tot ceea ce ii subexista.Muzica nu face exceptie si ca atare nici muzica rock.Cu atat mai putin acum nu suntem noi in stare sa tragem o linie clara sa delimiteze si sa desparta rockul de toate celelalte genuri de muzica.Consider muzica rock superioara multor altor genuri in primul rand din cauza devotamentului intru ea a creatorului.Din cauza adancimii si profunzimii sale superioare,si datorita tentei sale spirituale catre mistica.Nu puteam ridica in slavi nici un fel de muzica noi neajungand acolo pana in ziua de astazi.Insa pentru spirit si pentru gloria simtirii,dintre toate genurile zilei,rockul este cel mai aproape de arta si ca atare de suflet.
Muzica in ultima instanta este o arta.Iar arta nu inseamna nimic mai putin decat reflectia viziunii unui spirit.Iar atata timp cat rockul este cea mai adanca spiritual muzica,ea este cea care cu adevarat exprima arta si ca atare este hrana de suflet.Nimic de adaugat aicea.
Nu am sa neg valorificarea muzicii ca produs menit sa aduca o stare de bucurie prin dans.In fapt pentru multi muzica este exact ceea ce n-ar trebui sa fie:niste boxe intr-o discoteca unde se duc sa danseze.Tragic mod de a privi muzica dar foarte ma tem caracteristic lumii de astazi.Lume ce-i drept mediocra pana in maduva oaselor inspre nepasare.
Frumusetea si sensibilitatea cea mai mare se va gasi intotdeuna incrustata in sunetele muzicii rock si asta nu pentru ca ar fi cine stie ce lucru al divinitatii ce sufera de o superioritate transcendenta,ci pentru ca este pur si simplu o lucrare adanca a omului.Vine din insasi adancimile spirituale umane.Iar despre acel rock al carui scop se exclude exteriorizarii nu se poate decat afirma ca este o platitudine de rock...Ar trebui inventata o noua denumire pentru el,poate "pseudorock" si care cel mai bine ar trebuie caracterizat prin prabusirea frivola in fata timpului,in defavoarea oricarei tragedii si morti neasteptate.
Cea mai proasta muzica este aceea care o asculta masele.De ce...?!Pentru ca este total imposibil ca atata lume sa inteleaga un suflet atat de imposibil de inteles sie-si....Este aproape imposibil ca cineva sa fie atat de sincer in sensibilitatea sa si sa se faca inteles atat de bine de ceilalti.Cazurile sunt uimitor de putine,iar de cele mai multe ori este vorba despre o falsa intelegere,o asa-zisa iluzie a intelegerii,adica o intelegere la nivel de inconstient,una fada.Se intampla,insa nu des...In perioada contemporana in minte nu-mi vin acum decat nume ca Alanis Morissette si Lenny Kravitz,dar se stie ca Alanis inainte era comerciala ..
Rockul pentru artist este cel mai frumos mod de a isi vinde secretele si visele,iar pentru ascultator cel mai sinistru mod de a fura suflete.
Cat despre cine citeste e liber sa aiba o opinie.E indicat dealtfel s-o aiba!Cine nu are,nu e!Cat despre cei care ma contrazic vehement...bravo.Doar ca asta ar fi deosebit pana intr-un moment in care s-ar gasi in minoritate,Deja majoritatile sclipesc in lacuri de Herastru si nu in cele de munte.