Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 12:25 am

Uite...poate vrea Koala sa iti arate ce e aia sarut tandru. Eu cu ea am simtit prima data un astfel de sarut. :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 05, 2004 12:29 am

Cand e vorba de tandretze nu ma intrece nimeni (doar o cerga de-aia de are oribilitatea pe pat...aia iti taie orice chef de tandretzuri...pfiu...e oribila...e de-aia scortzoasa si intzeapa de nu se poate ) ! revenind la subiect...bianca te initiez eu..ca in "Cruel intentions " ...stii ? :) dar cred k mi-a luat-o wild rose inainte..!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde whatever » Dum Dec 05, 2004 1:44 am

dupa o lunga absenta m`am intors pe aici, dar numai sa anunt revenirea, pentru ca mor de somn si ma duc sa dorm :)
whatever

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 1:47 am

Unde ai fost in acest rastimp ?

Ma duc sa dorm si eu, cu satisfactia celor trei victorii consecutive in concursul de biliard. Noapte buna, locomotive !
ps : Bianca...esti f. f. de treaba ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Dec 05, 2004 1:59 am

am avut niste probleme personale, si am preferat sa iau o mica pauza de net si forum si altele. Oricum, lucrurile par sa mearga mai bine acum, sper sa si ramana asa.

ok...noapte buna locomotive.
whatever

Mesajde Nanuka » Dum Dec 05, 2004 11:16 am

Imi pare sincer rau ca s-a ajuns la o asha situatie neplacuta. Caracterului meu superficial i-a facut pe unii dintre voi s-ajunga la concluzia ca sunt o persoana iremediabila, snoaba si infatuata .

Nu am facut-o cu intentie rea, de multe ori nu mi-am dat seama iar unii dintre forumisti m-au luat peste picior cu exprimari prea dure ce de multe ori ranesc.

Singurele arme au fost chiar postarile mele negandite, ca de obicei, iar acum sunt folosite impotriva mea la nesfarshit...ceea ce este un lucru rau.

Eu stiu ca tineti la Love2fly si il doriti pe Forest Gump,in ciuda faptului ca ne-am certat, il consider un om inteligent si sensibil, eu nu-l urasc si oricand daca el doreshte sa face pace, eu ash fi incantata sa accept acest lucru si sa ne reluam prietenia.

Eu nu ma pot impotrivi in fatza voastra, dar daca mi se ofera shansa ma pot schimba.

Tin la voi , asha nebuna cum ma consideratzi, si ar fi greu sa renuntz definitiv la Fanclub. Toti ne-am obishnuit cu acet site si suntem ca o mica familie.

Am inteles ca Oribilul Mosh nu mai are access la Panoul Admin, singurul ce poate lua o hotarare este Domnul ce m-a jignit in postul anterior. Daca dansul doreshte sa ma scoata de pe Forest Gump si inclusiv de pe Fanclub, sa ma scoata...eu nu ma supar si-l inteleg.

Cam atat am avut de zis...avetzi grija de voi si imi cer scuze inca o data c-am fost o persoana rea...

Nanuka:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Titina » Dum Dec 05, 2004 11:20 am

mey,moshule,hai sa ne impacam cu totii shi sa nu fie nimeni dat afara ;) ce zici tu?k tot vine craciunul shi nu cred k-ar fi o idee prea buna sa faci oamenii sa planga,deci...peace,ppl? :D
ps: Moshule,eshti shi tu f. f. de treaba... ~p
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 11:24 am

Oribilul Mosh scrie:Cealalta locomotiva sa mai stea prin Somalia...si sa se gandeasca bine la ce facem noi aici.

tu chiar nu intelegi ca tie ti se adreseaza mesajul asta sau ce ? iar ai intrat sa infestezi forumul cu prostiile tale ? apasa si tu ctrl+w ca ai un private message sa vezi acolo cetz scriu.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde kahlan » Dum Dec 05, 2004 1:57 pm

va salut locomotive!
cum mai e vremea pe la voi? aici e frumos, chiar fuarte frumos, am prins un pic de bronz. In curand ma fac tuciurie:D
Azi a trecut un avion pe aici. Ahtia au crezut ca'i vro pasare uriasha shi s'au urcat prin copaci sa il prinda,din pacate nu au reushit, iar unul era sa'shi rupa gatu, sarind dupa el.
In rest, totul e bine, este o vacantza bine venita!
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Dec 05, 2004 4:01 pm

pisicule,imi pare f bine ca te simti bine acolo in Somalia shi poate mai vin shi eu sa mai fac o vizita....cand ma primeshti pe la tine? :)
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 5:43 pm

titina ... vad ca tie daca nu ti se zice in fatza nu te prinzi ....

k@tzy a fost acceptata inapoi in tzara ... tu esti acolo in Somalia
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Dum Dec 05, 2004 6:27 pm

normal ca m-am prins ca de mine era vb,dar...asta inseamna ca ma voi opri din postat aci sau ce?cu ce te-am deranjat acu,draga var ...lol...ca n-am mai zis nimik de shcoala.
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Dec 05, 2004 10:01 pm

Sooomalia...soomaliaaaa...tananaaaa:D
In alta ordine de idei, locomotive, se mai termina o saptamana, maine ie luni.
In fiecare luni aici avem petrecere, sa vedem de ce sunt shi ashtia in stare. M'au lasat sa-l invit pe eyewitness, vrei sa vii?
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 10:03 pm

k@tzy ...care este capitala Somaliei ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Dec 05, 2004 10:13 pm

Tare frumos aici in Mogadiscio, capitala Somaliei, dar mai sunt shi alte locuri interesante de vazut~)
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 10:25 pm

Cat ai stat sa cauti pe google cum se numete ? :D
Nu..ca nici eu nu stiam...dar am vazut un film numit...Black Hawk Down...si d'aia stiu :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Dec 05, 2004 10:31 pm

Nu am cautat pe google, am fost paana la shefu de trib ca sa il intreb, shi m'a invitat la o cafea, dar i'am zis ca nu pot ca nu avea fara cofeina:D
Astazi a fost o zi educativa, i'am invatzta pe copilashi sa cante melodii din repetoriul avril lavigne, dar shi melodii din folclorul romanesc, au prins drag de ele, acum ii aud mai tuata ziioa cantand: "she wants to go hoome...cine'a pus carciuma'n druum". De asemenea le'am aratat nishte jocuri interesante pentru a'shi ocupa timpul, ca nu pot sta tuata ziooa cu ei:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 06, 2004 12:07 am

Noapte buna !

De maine locomotivele intr-o noua prezentare....
Mai puternici, mai unitzi, mai buni....

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Dec 06, 2004 12:59 am

Am stat si-am analizat mai bine lucrurile si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa renuntz la Locomotive si la Fanclub. Oribilul Mosh, nu este nevoie sa faci nici un sondaj.

Il rog pe Domnul ce-a stiut sa ma jigneasca si sa ma faca sa plang in mod constant , sa ma scoata de pe Locomotive si sa-l readuca pe Love2fly....

Inca o rugamnite ..ash dorii sa fiu banata pe tot forumul pe o perioada lunga de timp...sa mi se dea ban si pe IP....

Eyewintess, tu ai luat totul in gluma, dar eu am luat-o f in serios..si daca ai intelege prin ce trec eu acum, ai inceta cu sigurantza sa mi te adresezi in vreun fel...tocmai d-aia te-ash ruga sa ma banezi...
That's my ShiT
Nanuka

Salutare locomotivelor !!!

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Dec 06, 2004 4:54 am

Imi cer scuze daca v-am neglijat in ultimul timp, dar am fost foarte ocupat. Sa stiti k m-am gandit la voi mai tot timpul... in special la Dia. Am observat k de cand am intrat ultima data pe forum, singura persoana care a mai amintit de mine a fost Dia... si pentru asta o iubesc mult mult de tot ;) In rest, liniste si pace. Nu v-a fost dor de mine, nu-i asa? ~p
Aaaaa, Rock Gagica m-a sunat intr-o dimineatza dar nu mai tin minte ce am vorbit cu ea, pentru k eram prea adormit. Apoi mi-a dat un sms sa ma intrebe daca vin la intalnirea forumista, dar din pacate nu eram in bucuresti.
Sa nu mai zic de moshu cocoshu, care s-a laudat in stanga si-n dreapta k are telefon de la firma, cu abonament pe orange si nu stiu cate sute de minute incluse... si n-a dat si el macar un telefon, sa intrebe cum o mai duc... A trebuit sa-l sun yo si sa ma prinda mesageria vocala... ~p
Pe Hades il inteleg (asta doar pentru k el a pus o vorba buna k sa fiu moderator pe hh) :D

Deci, in concluzie, bine v-am gasit dragele mele lomocotive !!! Mi-a fost dor de voi. Acum ma duc la culcare pana nu intra k@tzy sa ma floodeze cu posturi !!! ~p Neatza tuturor care se trezesc sa mearga la scoala sau la munca. Yo ma duc la somnik. :-"
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde kahlan » Lun Dec 06, 2004 5:31 am

prabushitorule, chill, cine coada mea albastra crezi ca ie treaz la ora aia?:D
In alta ordine de idei locomotive, mi'am facut valiza, mi'am luat adio de la dragii mei somalezi shi ma pregatesc sa iau primu avion care mai trece pe aici, daca mai trece.
Ideea e ca acum tre sa aprind un foc de semnalizare shi nush cat de bine ar fi, ca nu vreau sa le incendiez padurea, cum era sa fac cand mi'am aprins o lumanare parfumata.
Buna dimineatza locomotive, I'm comin home!
kahlan
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Dec 06, 2004 5:35 am

Welcome back crashover, cum adica, ne`a fos la toti dor de tine, si stii tu cum e El viejo feo..zgarcit ;n
Anywayz good to have you back...remember what u did last summer??? :N

A ta Crina ~p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Dec 06, 2004 5:42 am

nu stiu ce s-a intamplat cu mine... imi amintesc k m-am pus in pat sa dorm si apoi m-am trezit in fata calculatorului, tastand acest mesaj. crino, din cauza ta sotto !!! mi-ai facut vraji ???
pisicule cu coada albastra, tu pe unde parasuta mea invizibila umbli mah? cu scoala cu ramane, ha? mai stau si yo putin pe net poate o prind si pe rock gagica :D
CrAsh0v3r

Mesajde kahlan » Lun Dec 06, 2004 5:50 am

Tz'ar parashuta invizibila satz fie, te prinde moshu te prabusheshte ca artileriile alea de razbuaie mondiale.
tu'le bigudelele astazi shi maine, sper ca mama e fericita cat am putut sa ma chinui aseara! hai, la revedere locomotive, ma duc sa'mi plang de mila ca nu am cafea, ca vad ca observa lumea:D
kahlan
Junior Member

Important !!!

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Dec 06, 2004 5:52 am

In atentia tuturor locomotivelor... cine are cd-uri cu filme noi pe acasa si n-are nevoie de ele timp de cel mult o saptamana, este rugat sa ma contacteze. Vreau sa-mi fac un upgrade cu filme noi, pentru ca vine vacantza de iarna si o sa fiu plecat acasa, iar acolo n-am de unde sa imprumut.
Va multumesc!

p.s. - bre' pisicule, da' titina pe unde umbla? ce zici, am sanse sa dau de ea pe forum in dimineata asta?
CrAsh0v3r

Mesajde eyewitness » Lun Dec 06, 2004 7:57 am

nanuka scrie:Inca o rugamnite ..ash dorii sa fiu banata pe tot forumul pe o perioada lunga de timp...

rugaminte indeplinita, pentru moment o luna
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 06, 2004 8:27 am

Buna dimineatza !

Crash..parca ti-am mai spus sa nu incerci sa suni pe orange-ul meu...pentru ca-l tin inchis in timpul liber...deoarece pe ala ma suna tot felul de oameni.
Plus ca nu e nevoie sa-ti dau telefoan...oricum stiu ce faci. Ce poti face...cand esti plecat cu afacerile familiei ? Stiu ca te descurci. Doar am garantat pentru tine.

Vrei filme noi ? Ai facut vreodata si tu cinste la Pizza Hut ? Ai dat si tu o bere ? N-am filme ! Sa-ti dea Dia filme...ca pe ea o iubesti !

Asa sa stii !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Dec 06, 2004 2:16 pm

Crash, mi'a spus moshu ca daca mai stai e invisible te dam afara de pe locomotive, nu'i asha , mosh?
Am sosit acasa, ca vai de capu meu, vreau sa spun ca tramvaiele astea se mishca precum nishte melci depresivi care nu au apucat sa'shi bea cafeaua de dimineatza.Urmeaza fuarte posibil sa ma duc la nani, deoarece mor de suomn.
Va salut locomotive!:D
kahlan
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Dec 06, 2004 6:33 pm

Salut, locomotive. Tocmai ce am ajuns si eu acasa de la servici si nu am gasit pe nimeni pe aici, doar pe cei trei catei. Nici macar YM-ul nu l-am gasit, care nu stiu de ce nu mai merge de ieri. Nu reusesc sa ma loghez si pace!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 06, 2004 7:58 pm

Buna seara, locomotive !

k@tzy ...pai pe Crash il dam oricum afara. a dat si el o bere in viatza lui ? pana si Hades a dat bere si mancare ~)

Buna seara, Scorpy ! Ce catzei ai ? Nu fac mizerie prin casa ? Sau stai la curte ? Cate camere ai ? Decomandate ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive