)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Aurolacule, ce poola mea faci ? Esti cap de serie in concursul de biliard. Cate meciuri s-au jucat pana acum in grupa ta ? Hai...apuca-te de treaba...si ai grija ce faci !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
bun venit celui mai nou user matzaa
ma da ce pofta de postat are
ma da ce pofta de postat are
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
baixinho © scrie:despre teo peter:
la 2.40 azi noapte era intr-un taxi pe scaunul mortului si se ducea undeva. un jeep a ieshit din ambasada SUA nu a acordat cedeaza trecerea si a intrat in taxi. a lovit mashina pe partea unde era teo peter. asta a murit pe loc iar taximetristul este grav ranit in spital. dupa aia ala de la ambasada SUA care conducea jeep-ul s-a suit intr-o alta mashina si a plecat. este cetatean strain care este angajat al ambasadei.
taximetristul cu care am venit aseara de la o petrecere era foarte revoltat de intamplarea asta mai ales k masina in care s-a urcat ala dupa era de corp diplomatic iar tipul era beat pula.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
iar intre timp a fost scos din Romania si trimis la o baza a SUA din Europa.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
asha, deci domnul baicsiniu, luam un set de table normal, luam un zar de yams pt dublat miza, paharul il luam doar dak n-avetzi incredere in mine, deshi sa stitzi, au incercat shi altzii shi s-au convins ca bulanul nu ma paraseste indiferent de cum amestec zarurile, shi va invatz cum se joaca, asha cum ii invatzau Gatu shi compania pe europeni handbalu acum ceva vreme
-

nu ai plecat la meci, bai pocitanie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

D€CR€T scrie:asha cum ii invatzau Gatu shi compania pe europeni handbalu acum ceva vreme
si cand te-ai trezit era dimineatza? sau dormisei la pranz?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
@baixu era seara, ca-s pasarica de noapte ca moshu
@moshu nu bah porc nesatul ca var'miu nu raspunde la telefon shi n-am cu cine sa ma duc
@moshu nu bah porc nesatul ca var'miu nu raspunde la telefon shi n-am cu cine sa ma duc

-

puteai sa ma rogi pe mine sa mergem si mergeam cu masina...daca aveai 100 mii sa bagi la benzina 

-

Asa..Love2 !
Mai antreneaza-te putin pe say what...cu depeche, Shaki si alti prieteni...si maine te ridicam in rang
Mai antreneaza-te putin pe say what...cu depeche, Shaki si alti prieteni...si maine te ridicam in rang

-

Stiu ca abia astepti...asa ca nu te mai da mare :p
-

Pai cum cu cine ? eye-ul a zis ca o ia pe cm ..la el acolo'sa !
-

Love2Fly scrie:Domne', pt prima si sper nu ultima oara, beau vin fin fiert cu scortzisoara :p
Super delicios!
Cre'ca maine ma duc in vama veche (pe langa romana) ca am auzit ca acolo au vin fiert bun cu doar 30.000 cana :p
Cand m`am dus eu acum o luna nu aveau. Ma bucur sa aud ca a "reaparut" vinul fiert prin baruri. Mai au si in piranha. Nu mai stiu cat de bun era. Si-n cafenea nu mai fac (chipurile) ca s-a trezit sefu' intr-o dimineata cu fundu`n sus si a decis ca iarna asta nu mai servesc vin fiert.
Asta asa, in caz ca te interesa
p.s. mi-ai facut pofta de vin fiert. vii pana la mine sa-mi aduci?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da' de ce nu vii tu la mine? ai sofer, ai masina, stii unde e capatu' lu' 14 :p
si in plus...mai am vreo 2 kile de vin fiert :p cat se ne imbatam amandoi, sa mancam o salata de beouf si apoi sa te sui intr-un taxi si sa te trimit acasa
si in plus...mai am vreo 2 kile de vin fiert :p cat se ne imbatam amandoi, sa mancam o salata de beouf si apoi sa te sui intr-un taxi si sa te trimit acasa

-

Love2Fly - Junior Member
Vezi ca poate o invitzi pe WR si de Revelion la tine..sa vedetzi pe Arsinel si Stela..si la 2 sa plece acasa..si tu sa te culci :p
-

-

Love2Fly scrie:Da' de ce nu vii tu la mine? ai sofer, ai masina, stii unde e capatu' lu' 14 :p
Cu alte cuvinte vrei sa fug iar d'acasa? Cu cea mai mare placere, dar sunt racita. Deci nu-mi permit sa stau 20 de minute in frig asteptand un taxi. Ar trebui sa fii dispus sa faci cateva sacrificii, pentru mine macar.
Love2Fly scrie:si in plus...mai am vreo 2 kile de vin fiert :p cat se ne imbatam amandoi, sa mancam o salata de beouf si apoi sa te sui intr-un taxi si sa te trimit acasa
Bem, mancam... plec ? Cred ca ai sarit peste cativa pasi. ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Decret, pe mine ma binedispune sa-i vad pe amicii mei luand masa de Craciun cu prietenele si cu familiile lor, discutand despre nunta! :p
Wild Rose, pt tine, pana la moarte ma sacrific :p daca iau acu' un taxiu' si vin acolo la tine promiti sa ma recompensezi cum se cuvine?
Wild Rose, pt tine, pana la moarte ma sacrific :p daca iau acu' un taxiu' si vin acolo la tine promiti sa ma recompensezi cum se cuvine?

-

Love2Fly - Junior Member
Dah...
Abia pe urma pleci !
- va spalatzi pe maini
- spunetzi rugaciunea de dinaintea mesei
- spalatzi vasele
Abia pe urma pleci !
-