e uimitor cit de mult se pot imbata oamenii cu apa rece. ashtept global warming printre exemple!...
negrii in statele unite? rasism? africa de sud a incheiat apartheid-ul acum 10 ani (practic)... shi rasismul a disparut? crezi tu!... negrii ii urasc pe albi shi albii ii urasc pe negri. numai ca nu-i mai zice rasism, ii zice tensiune sociala. e deajuns ca ceva sa mearga rau shi-atunci problemele vechi apar imediat.
in california, (cel mai liberal loc de pe pamint) n-a fost scandalul legat de casatoriile homosexuale? shi ce bun a ieshit? nimic bun, i-a facut pe totzi sa-shi exprime parerea in public. s-au legalizat casatoriile intre gays? nu! mr. arnold care nu este un homophob (shi banuiesc ca in cariera lui de mr. universe shi de actor a intilnit destui, probabil are sute de prieteni homosexuali) cind a fost intrebat, cind a fost pus sa-shi declare pozitzia lui, ce-a zis? NU! pentru ca atunci cind cineva este pus sa voteze shi sa se declare pro sau contra ceva, acel cineva va sta de partea lucrului pe care-l cunoaste, cu care este familiar shi in cele din urma il considera bun!
Lemmy scrie:Ei vor doar sa schimbe o mentalitate, pentru ca dpdv legal sunt foarte aparati si mai mult decat acceptati. Daca exista accese de homofobie, nu ti se pare indreptatit ca ei sa aiba accese de heterofobie ?
HOMOSEXUALII SUNT O MINORITATE! incearca sa patrunzi intzelesul cuvintului MINORITATE! (shi sper sa ramina asha!) ce mentalitate vor ei sa schimbe? vor sa ma faca sa declar: homosexualitatea este un lucru bun, cred ca totzi ar trebui sa devenim homosexuali? sau: o, astazi ai devenit homosexual? bravo tzie, ce accomplishment!
homosexualii care au accese de heterophobie? oamenii in general au tot felul de accese, deci nu mi se par ieshite din comun. insa de acceptat nu le voi accepta. pentru ca daca exista accese de homofobie, le voi pune pe lipsa de cultura, pe imposibilitatea unor persoane de a accepta "diferit". insa atunci cind vine din partea unei minoritatzi pentru mine nu este altceva decit rea vointza. pentru ca dintre noi totzi, cei care au avut de suferit din partea unei discriminari (oricare ar fi ea) ar trebui sa shtie cum este sa fi discriminat!...
ianix_boy scrie:sa incerc sa schimb parerea (de altfel comunista in general) pe care o are Romania si romanii despre tot ceea ce inseamna homosexualitate/bisexualitate
tu shtii ca in Africa (46 de tzari) homoexualitatea e ilegala (mai putzin in Africa de Sud) shi eshti arestat, condamnat shi pedepsit? sunt tzari in care se practica pedeapsa capitala chiar (Sudan). tu shtii ca in Bangkok in Tailanda sunt cei mai multzi travesti din intreaga lume? atunci cind incerci sa agatzi pe cineva in bar e indicat sa 'verifici' ce fel de organe genitate are tipa caci s-ar putea sa ai SURPRIZE!... dar in acelashi timp shtii ca in Tailanda este legal sa maninci carne de ciine, shi ca urmare exista ferme de ciini pentru aprovizionarea restaurantelor cu carne proaspata... (de ciine!)
vrei sa schimbi parerea? OK, uite parerea mea: e greshit, e nenatural insa n-am probleme cu cine crede altfel! care parte vrei s-o schimbi? partea cu 'e greshit, e nenatural'? adica vrei sa ma convingi ca homosexualitatea e un lucru bun, natural, folositor? sau partea cu 'n-am probleme cu cine crede altfel'?
societatea romaneasca a acceptat faptul de a nu condamna oamenii pentru convingerile lor religioase, politice sau sexuale. cred ca e destul de mult pentru timpurile pe care le traim. generatziile viitoare vor avea grija de eliminarea extremismului. shi itzi spun ca educarea societatzii (majoritare) cade in sarcina celor care fac parte din aceasta majoritate.