dar la tine e greu sa intelegi ca nu trebuie sa faci muzica sau sa fi muzician ca sa poti critica pe cineva.
pleosc. dar la tine e greu multe ele care este deci da.
eyewitness scrie:stimabile, scuze ca intervin , da indiferent de mahalaua de unde iti culeji jargonu , a-ti compara fosta prietena cu o vita din ograda personala este inca o dovada de imaturitate si lipsa de bun simtz. deci ciocu mic, joc de glezne (c.v.) si lasa parerile despre altii ca nu ai inca anii necesari, da?
Tanase scrie:Am auzit ca ai o varsta mai mare ca noi de aici. Sa stai si sa carcotesti degeaba pe net e o dovada mult mai mare de imaturitate decat a oricui de pe forumul asta. ...... eu zic ca esti cel putin disperat de viatza sau, cum sa zic, terminat. Asa ca da dovada de intelepciune sau maturitate si fa o pauza de net .... .
Tanase scrie: Nu mai cautatzi nod in papura...ca chiar nu mai vreau. Am zis ca nu mai e si gata nu stati sa faceti misto acuma sau sa cautatzi greseli de exprimare si imaturitate pe marginea subiectului. Il rog si pe Piskeshu sa se abtina.
catharsis scrie:..desi mie nu imi plac absolut deloc influentele etno din piesele voastre ... nici atitudinea gen: "totul in tara asta e un rahat, totul e infect. etc."
= 312 artisti fraieriTI ... no comment.
catharsis scrie:bravo de difuzarea in brazilia. te chinui sa traduci in romana sau in ceva ce inteleg si eu?
..trebuia sa avem un concert luna trecuta in Underground..si speram sa te intalnesc acolo. s-a amanat ptr. luna asta..cred
Mie imi place cel mai mult "Fa-ma sa zambesc". Dar preferata-preferatelor va ramane una mai veche...
.. Important cand te exprimi ( indiferent de modul artistic in care o faci ) e sa te inteleaga cineva. dar nu toti . Pentru ca fiecare dintre noi e altfel. Daca reusesti sa exprimi un lucru astfel incat sa te inteleaga cat mai multi.. atunci e si mai satisfacator
Dar aici apare pericolul banalului...Mie imi place sa o fac ..
astfel incat fiecare sa inteleaga ce vrea...dar ceva. ..Fiecare are dreptul la parerea lui si tre' sa o asculti.. din moment ce ..vrei o parere si o ceri in mod public. Putini critica din rautate .. crede-ma. unora chiar nu le place ce facem
. ..acum .. nu e dator nimeni sa-ti dea si o solutie/explicatie , cand zice: nu-mi place si punct. ..ma rog .. sa ne vedem de drumul in care credem ..si totul va fi ok.
.. ca intru in anul nou cu datorii !!! ..merci.
Bortzianu' scrie:Danone: poate totusi ajungi la concertul din underworld (duminica- 12 dec ) sa-ti dau anul asta ce ..am sa -ti dau de la jumatatea lui.. ca intru in anul nou cu datorii !!! ..merci.
..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori