Grupa A - Concurs Biliard Ym
46 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
bah da in grupa asta, ofenderu fu (ma)ciuca batailor
rusine ofendere
de-mi-si-a! de-mi-si-a!
rusine ofendere
de-mi-si-a! de-mi-si-a!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Clasamentul actualizat...cu noul lider al grupei !
- Fişiere ataşate
-
- grupatare.jpg (77.49 KiB) Vizualizat de 2706 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
meci frumos pe draq ! hova parca ar fi Ilie Dobre !
meci in care Moshul n-a suflat...meci care a decurs intr-un singur sens !
hova e peste puterea mea de intelegere. loveste bilele cu inteligentza...si alba ii vine mereu unde trebuie !
Felicitari lui !
Eu se pare ca voi parasi prematur concursul. nu-i nimic...de maine ma antrenez cu eye-ul pentru urmatoarea editie :p
meci in care Moshul n-a suflat...meci care a decurs intr-un singur sens !
hova e peste puterea mea de intelegere. loveste bilele cu inteligentza...si alba ii vine mereu unde trebuie !
Felicitari lui !
Eu se pare ca voi parasi prematur concursul. nu-i nimic...de maine ma antrenez cu eye-ul pentru urmatoarea editie :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

a se vedea atasamentul !
Situatia la zi in Grupa A : meciuri disputate, meciuri ramase de disputat, clasament !
- Fişiere ataşate
-
- situatialazi.jpg (75.51 KiB) Vizualizat de 2704 ori
-

Situatia in grupa dupa jucarea a 16 meciuri din cele 21.
Astazi la ora 21 se va trage cortina peste grupa. Cei care mai au meciuri de jucat..sa le dispute pana la acea ora.
Maine dimineatza...rezultatele finale tre' sa fie pe birou la observatorul federal al turneului.
Astazi la ora 21 se va trage cortina peste grupa. Cei care mai au meciuri de jucat..sa le dispute pana la acea ora.
Maine dimineatza...rezultatele finale tre' sa fie pe birou la observatorul federal al turneului.
- Fişiere ataşate
-
- grabiliard.jpg (88.17 KiB) Vizualizat de 2695 ori
-

-

duar nu vrei acu sa ti-o gasesc io pe nanuka
campionatu a inceput pe 3 dec, au trecut 5 zile asa ca...
campionatu a inceput pe 3 dec, au trecut 5 zile asa ca...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

Stiu ca au trecut. In astea 5 zile nu am vazut`o online
Restul le`am terminat. Oricum se pare ca nu sunt singurul care nu o gaseste. Am auzit ca e pe la 9 dimineata dar la ora aia nu pot....
Restul le`am terminat. Oricum se pare ca nu sunt singurul care nu o gaseste. Am auzit ca e pe la 9 dimineata dar la ora aia nu pot.......unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-

Razorel - Junior Member
Pentru a nu dezavantaja nici un concurent am intocmit clasamentul final fara meciurile disputate de Nanuka..astfel ca fiecarui concurent i s-au luat in calcul 5 partide.
Iata clasamentul :
1.y0ung_h0va 5 victorii, 11-3
2.Oribilul Mosh 4 victorii, 8-2
3.Shaki 2 victorii, 6-7
4.Razorel 2 victorii, 6-7
5.k@tzy 2 victorii, 5-8
6.Offender 5 infrangeri, 1-10
(toti cei 6 au jucat 5 partide. Shaki a invins in meciul direct cu Razorel si de aceea se afla in fatza lui Razorel..desi are linia de clasament identica cu acesta)
In atasament...situatia completa..inclusiv meciurile si punctajul Nanukai.
Iata clasamentul :
1.y0ung_h0va 5 victorii, 11-3
2.Oribilul Mosh 4 victorii, 8-2
3.Shaki 2 victorii, 6-7
4.Razorel 2 victorii, 6-7
5.k@tzy 2 victorii, 5-8
6.Offender 5 infrangeri, 1-10
(toti cei 6 au jucat 5 partide. Shaki a invins in meciul direct cu Razorel si de aceea se afla in fatza lui Razorel..desi are linia de clasament identica cu acesta)
In atasament...situatia completa..inclusiv meciurile si punctajul Nanukai.
- Fişiere ataşate
-
- grupaafinal.jpg (83.78 KiB) Vizualizat de 2721 ori
-

46 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard