Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde kahlan » Sâm Noi 20, 2004 8:53 am

Pai, am o listutza..
Garfield-dragutzel, dau cu o poveste f des intalnita, 7/10
Honey-Cam la fel, nice music though:D-7/10
Freaky Friday- one of my favorite movies, incepe sa'mi placa lindsay lohan ca actritza :yD-9/10
kahlan
Junior Member

Mesajde 7vies » Sâm Noi 20, 2004 10:22 am

a clockwork orange 1971- un film impresionant, confuz si ciudat, semnat stanley kubrick...
7vies
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 20, 2004 10:25 am

ciudat puate dar ie departe de a fi si confuz .
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Troy...

Mesajde Aurolacul » Sâm Noi 20, 2004 12:53 pm

UN film mediocru. NUmai effectele speciale shi locatiile au fost faine sa zic asa, caci performanta actorilor lasa de dorit. Brad Pitt, s-a straduit prea mult ca sa intre in pielea lui Ahile. un 6/10 ii dau.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde IrC » Sâm Noi 20, 2004 10:08 pm

Am vazut si eu AvP si sincer ma asteptam mai mult de la el.7/10
Am vazut si Fahrenheit 9/11 Un film bun.10/10
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde proXtu » Lun Noi 22, 2004 8:19 pm

The Stand, dupa o nuvela de Stephen King. mishto filmul shi al naibii de lung, vreo 6 ore cam :p apropos, filmu' l'am gasit cu greu pe net, pe 4 cd'uri, da' n'am gasit niciunde o subtitrare, nici macar in engleza, ca s'o pot traduce.... daca are careva o subtitrare, il rog sa'mi dea un semn. 10q :-)
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Lun Noi 22, 2004 11:05 pm

Off-topic: Imi plac romanele lui Stephen King, dar majoritatea filmelor inspirate din ele lasa de dorit...
Uitati ce am vazut pan'acum: Secret Window (bun, dar n-a fost cum ma asteptam), Green Mile (impresionant...), Rose Red (n-a fost cine stie ce...), The Tommyknockers, Misery (f. bun), Dolores Claiborne (bun...), The Stand (am vazut serialul la TV), The Shining (varianta din 1980 a fost cea mai buna), Carrie, Christine... etc..

As vrea sa stiu ce alte filme bune dupa Stephen King ati mai vazut...
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Noi 23, 2004 3:03 am

dap, unii au ecranizat aiurea filmele lui Stephen King, dar exista totushi ceva filme mishto. de ex tocmai am terminat de vazut APT PUPIL, si mi'a placut, a fost foarte misto. mai am luate de pe net FIRESTARTER, IT, STAND BY ME si THE DIARY OF ELLEN RIMBAUER pe care inca nu le'am vazut ca le mai caut subtitrare... da' slabe shanse.
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Noi 23, 2004 7:45 am

The Revolution Will Not Be Televised, (8/10)

Un documentar facut de o echipa de irlandezi despre Hugo Chavez shi despre incercarile CIA de a-l indeparta de la conducerea Venezuelei. Evenimentele se petrec in 2001 - 2002 shi spre rushinea mea, pana ieri habar n-am avut despre cele intamplate in Venezuela.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde h0va » Mar Noi 23, 2004 9:54 am

The Alamo 2004

dezamagitor..poate shi datorita faptului ca shtiam bine "povestea"..m'am plictist teribil la filmul asta..

in schimb am vazut To End All Wars (2001) ..un film ft interesant care scoate in evidentza, again, diferentzele majore intre cultura asiatica shi cea europeana..8/10 zic eu..

?!
h0va

Mesajde Dany_S » Mar Noi 23, 2004 7:48 pm

Without a paddle - 2004 - o comedie usoara despre 3 tipi, vechi prieteni din copilarie, care se reunesc la 30 ani si pleaca intr-un "treasure hunt" pe care-l visasera de cand erau mici dar nu reusisera sa-l faca pana atunci. Multe momente haioase in aceaste excursie a lor. - 8/10
Dany_S
Junior Member

Mesajde Mihai VDF » Mie Noi 24, 2004 3:52 pm

Am revazut de curand Frankenstein cu Robert de Niro si Kenneth Branah.
Prea tare!!!!!!!!!
Opera de arta!!!!!!!!!!!!
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde theOffender » Vin Noi 26, 2004 12:35 pm

As Far As My Feet Will Carry Me, 8/10

E frumos sa vezi cate un film bun shi care sa nu fie facut de americani. E povestea unui soldat care a fost luat prizonier shi trimis la munca in Siberia, de unde reusheshe sa scape.
E o faza din film, din pacate neelaborata, in care eroul principal devine intim cu o eschimoasa. N-am putut sa nu remarc sutienul shi bichineii din blana de urs polar :D.

Daca aventurile in jurul cercului polar sau in Siberia nu sunt neaparat pe gustul vostru, atunci pentru acel scurt "insight" merita rezistat 2h 30min.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Dany_S » Vin Noi 26, 2004 5:13 pm

Princess Diaries II - 2004 - deci, acest film a concurat pt mine cu mare succes la premiul de cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Pur si simplu nu pot sa-l numesc "film". De fapt, eu stiam la ce ma duc, dar ma asteptam sa fie de macar un 3 sau 4 pe 10. Ma rog, a fost execrabil, o tortura pt mine sa ma uit la chestia asta, nororc ca am fost la cinemaul de 1$. 0.1 /10 (la egalitate cu Spawn, celalt "worst movie" )
Dany_S
Junior Member

Mesajde vali » Vin Noi 26, 2004 5:20 pm

The.Terminal - great movie, candidat la oscar, uneori im venea sa plang
Paparazzi - un sfarsit, un film care face dreptate :)
Anacondas.Hunt.For.The.Blood.Orchid - daca anaconda era jenant, inseamna ca nu l-ai vazut pe asta
The.Delicate.Art.of.Parking - un documentar haios
some people deserve to die
vali

Mesajde old lord » Vin Noi 26, 2004 10:35 pm

haw to lose a guy in ten days
un fil mai mult decat simpatic ,super comic si o sa le placa mai ales celor romantici
un tip pune pariu ca face orice tipa sa se indragosteasca de el in 7 zile
o tipa pune pariu ca poate sa se face orice tip sa o urasca in 7 zile
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde kahlan » Dum Noi 28, 2004 3:34 pm

Bruce allmighty
Jim Carrey ramane unul dintre actorii mei preferatzi, daca cunoashtetzi personal pe cineva ca el anuntzatzi'ma:D
Deci, bineintzeles, 9/10
kahlan
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Noi 28, 2004 5:23 pm

Walking Tall - actiune - cu : The Rock ( 7/10 )
Un no-brainer dragut :)

Honey - comedie - cu : Jessica Alba ( 6/10 )
Nimic nou .. scenariu' deja obosit

Barbershop 2 - comedie - cu : Ice Cube ( 7/10 )
A breath of fresh air :)

King Arthur - actiune - cu : Keira Kneightley ( 7/10)
Povestea regelui Arthur si a cavalerilor mesei rotunde , intr'o versiune total diferita de cele deja existente

The Exorcist - horror - cu : Linda Blair ( 9/10 )
Ce mei .. unul dintre cele mai bune filme horror realizate vreodata :ham:
Moved away.
Cristy

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 29, 2004 10:19 am

Man on Fire . 8/10 (7.2 pe imdb)
Filmul desi a prezentat o poveste simpla si des intalnita in peliculele hollywoodiene, mi-a placut. In special datorita jocului prestat de Denzel Washington. 100 % se va alege cu o noua nominalizare la Oscar pentru rol principal (dupa Malcom X, The Hurricane si Training Day. Doar ultimul film i-a adus si premiul).
Foarte interesant modul futurist de filmare si prezentare al actiunii, foarte bun si soundtrackul....care s-a asemanat cu cel din Gladiator in unele momente.

Mi-a placut mai mult prima parte a filmului...care surprinde foarte frumos relatia dintre Creasy si Pita.

In rolul lui Samuel...celebrul cantaretz Marc Anthony. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

about Alexander...

Mesajde Aliosha » Mar Noi 30, 2004 7:15 am

Nu am vazut inca filmul insa am dat peste articolul asta care mi-a placut mult.

THREE DOLLAR BILL

By RICHARD BURNETT

Alexander the Fabulous

Our greatest leaders are not allowed to be gay. Not a one. Just ask Alexander the Great, Abraham Lincoln or Yasser Arafat. Oh, they’re all dead? How convenient. But convenient for who?

I have long said that Alex and Abe were faggots and in recent weeks, while I have never sucked his cock or he mine, I have dared threaten straight sensibilities by stating I believe Arafat was at least bisexual and was likely dying of AIDS.

Historians agree Alexander and his beloved Hephaistion were more than battlemates and boyhood chums—they fucked each other, for God’s sake. Still, a group of 25 Greek lawyers is threatening to sue Warner Brothers and Oliver Stone, the director of the film Alexander (which I saw at a press screening earlier this week), for smearing Hellenism because Stone’s film portrays Alexander as bisexual.

“We are not saying that we are against gays,â€Â
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde old lord » Dum Dec 05, 2004 1:50 am

the patriot super film ,abia ieri l-am vazut
filmul deruleaza un mic episod din razboiul de indepedenta al S.U.A si arata in ce maniera a fost dus razboiul de catre britanici
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 3:27 pm

The Incredibles . 7/10 (8.4 pe imdb)

Este un film simpatic...dar nicidecum nu merita cotatia de 8.4 data de cei de la imdb. Totusi..Shrek are 8.1...si se situeaza cu 43 de locuri mai jos in top 250 imdb. Iar The Incredibles mi s-a parut mult mai slab decat Shrek...si cred ca oricine poate vedea asta.
Cred ca sunt si misculatii la imdb...si unele filme sunt "pompate" stiindu-se ca siteul este vizitat de zeci de mii de oameni. E o buna reclama ca un film sa aiba nota mare. Nota de 8,4 m-a determinat si pe mine sa-l vad.

Trecand peste asta...dupa cum spuneam...filmul este simpatic. Cel mai mult mi-a placut de Frozone..a carui voce este asigurata de inconfundabilul Samuel L. Jackson.

La ora actuala Disney au cam pierdut suprematie in filmele de animatie. Dream Works mi se par mai buni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Dec 05, 2004 5:54 pm

Da' studiourile Pixar au realizat The Incredibles :) si cu ajutorul celor de la Disney si Toy Story,Monsters Inc,Ice Age,Finding Nemo
Moved away.
Cristy

Mesajde Dany_S » Lun Dec 06, 2004 6:58 pm

n-am vazutr inca Incredibles, dar pe aici peste tot filmul este foarte laudat, eu nu ma uit pe acest imdb, dar daca si ei sunt de acord ca e bun, nu-s singurii, deabea astept sa-l vad
Dany_S
Junior Member

Mesajde 7vies » Lun Dec 06, 2004 9:02 pm

Cst, Ice age nu e facut de disney, ci de 20th century fox...
cat despre The incredibles, mi s-a parut f. slab...e plin de clisee enervante, si are multe faze la limita grotescului...
studiourile disney traverseaza o criza uriasa (si asta de multi ani)- majoritatea filmelor din ultimii ani au fost esecuri financiare (ex. brother bear a inregistrat pierderi de 35 milioane de dolari, atlantis pierderi de 71 de milioane, iar treasure planet pierderi de 142 de milioane)...succese au inregistrat cu filmele in colaborare cu Pixar...
dar relatia dintre cele doua studiouri (disney si pixar) nu e tocmai perfecta (au avut nenumarate conflicte)...
7vies
Junior Member

Mesajde LoveVerde » Mar Dec 07, 2004 3:44 pm

Alexander e bun ca film, dar din punct de vedere istoric, e sub orice critica.
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde theOffender » Mie Dec 08, 2004 8:20 am

dar din punct de vedere istoric, e sub orice critica

cum adica? i-a pus pe macedoneni sa traga cu pushtile in loc de arcuri shi sagetzi? apar tancuri in film?

alexander 9/10
colin farell, anthony hopkins, angelina jolie, val kilmer, christopher plummer

e un film regizat de oliver stone. oliver stone, cel care a regizat JFK shi-a schimbat legile in america. acelashi oliver stone care a demitizat razboiul din vietnam. shi ma indoiesc ca oliver stone nu shtie istorie sau ca nu shi-a insushit toate aspectele inainte de a regiza alexander. mai ales ca a scris shi scenariul pentru acest film. insa oliver stone a devenit un regizor care in ultima vreme a inceput sa deranjeze foarte multa lume. a creat comandante anul trecut care n-a fost bine primit, iar acuma alexander. stone n-a vrut sa creeze un documentariu despre alexandru cel mare, cu certitudine.

dar ceea ce deranjeaza pe toata lumea este faptul ca filmul insista foarte mult pe faptul ca AcM a fost homosexual. shi la fiecare cinci minute este cate o scena gay.

*** posibil spoiler ALERT

scene de genul...

Alexander : "Oh, Hephaistion, my heart. I will always be with you"
Hephaistion : "Alexander, you are the sun shining in my heart. I am jealous that I lost you to the world"

*Alexander now touches Hephaistions hair* and this is where Stone cut out their kissing scene.

stone a fost nevoit sa taie foarte mult din film. shi am fost oarecum surprins ca nu shi-a sustzinut punctul de vedere. insa sunt convins ca va aparea o versiune uncut pe DVD. shi se va vinde.
theOffender

Film...

Mesajde Aurolacul » Joi Dec 09, 2004 4:16 pm

I, Robot cu Will Smith, dupa romanu de Isaac Asimov. Cand dubii apar la sinuciderea unui mare inventator, shi robotul creat de el "Sonny", e cercetat ca ar fi fost proiectat fara cele 3 legi ale roboticii, Will Smith un agent este pus sa investigheze acest incident. Jucat foarte bine de Will Smith. Caracterul robotului e foarte simpatic, shi foarte uman. Din pacate sfarsitul cam strica tot film-ul cu efecte holiuidiene, de aceea ii dau numai un 6/10.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Fahrenheit 9/11...

Mesajde Djinn » Vin Dec 10, 2004 10:19 am

Un documentar de nota 10

Concluzii:

1. It's all about the money and oil is the new gold
2. war is the best business ever
2. fear and propaganda = the best ruling tool
3. ceea ce fac Statele Unite se aseamana cu actiunile de cucerire ale unui imperiu - sa ne amintim totusi ca orice imperiu, in cele din urma, se prabuseste... (si de multe ori macinat din interior)
4. soldatii americani sunt atat de tineri; seamana mai mult cu o gasca de pusti iesiti la joaca decat cu o armata profesionista - ati citit "Jocul lui Ender"? Daca nu, io zic sa-l cititi.
5. suntem oi

Si incheiem cu un citat dintr-un "clasic" contemporan - Secretarul Apararii al SUA, Donald Rumsfeld: "The humanity that goes into it [war]" (trad: "Omenia pe care o presupune un razboi") No comment.

"And it's not a matter of whether the war is not real or if it is. Victory is not possible. The war is not meant to be won, it is meant to be continuous. Hierarchical society is only possible on the basis of poverty and ignorance. This new version is the past and no different past can ever have existed. In principle the war effort is always planned to keep society on the brink of starvation. The war is waged by the ruling group against its own subjects and its object is not the victory over either Eurasia or East Asia but to keep the very structure of society intact."

Fahrenheit 9/11: Michael Moore, citandu-l pe George Orwell.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Titina » Sâm Dec 11, 2004 10:20 am

Furia - nu mi s-a parut cine shtie ce... 5.50/10
Final Destination 2- super filmu`!!!exact genu` meu.Cu toate ca mi-ar fi nitzel frica sa ma uit a doua oara la el... ;) m-ash mai uita :D 9.70/10
Titina
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film