C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
SOD scrie:sunt.recunosc solemn. cat stai in tzara, sunt scavul tau.
bun
acu te hotarashti ce vrei, ca livrarile is nashpa in decembrie
da meil, shi te rog io mult sa te hotarashti azi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
SOD scrie:soricoaso, vreau asha :
speak english or die CD + DVD + tricou
iar fes cu slayer/sod/napalm( oricare din ele) + tricou maneca lunga napalm banuiesc ca-i mai usor sa dai de iele
ok gigi, il pun pa ordin in seara asta cand ajung acasa- sa speram ca ajunge pan pe 24
- supermouse
- Junior Member
-

neatza - Mesaje: 5820
nu poc. serveru asta ie de la acelashi provider shi in acelashi datacentre, numa tec supportu e de kkt ca au offshor-at ashtia de la fortress
- supermouse
- Junior Member
sody
incercai sa pun ordinu da astia nu iau cc decat din usa shi canada. pot sa trimit un cec, da o sa dureze shi s-ar putea sa nu ajunga pana viu io in tzara
io pot sa fac comanda shi itzi trimit pachetul after aia daca vrei
incercai sa pun ordinu da astia nu iau cc decat din usa shi canada. pot sa trimit un cec, da o sa dureze shi s-ar putea sa nu ajunga pana viu io in tzara
io pot sa fac comanda shi itzi trimit pachetul after aia daca vrei
- supermouse
- Junior Member
zaua buna!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
crezi tu ca este buna?
alaleo la toti
alaleo la toti
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bundiminetzu!
az dimineu, pe la 7 jumate, ierea in locatzie la mine -7 grade Celsius! acuma ie mai bine, ie -3 grade!
din motive de treburi complexe(inmatriculare, vama, RAR), az o sa fiu tot nu p-acilea!
danone, multzam pentru postarea mesagiului!:)
pese: AMR-u meu ie 9 zile!
az dimineu, pe la 7 jumate, ierea in locatzie la mine -7 grade Celsius! acuma ie mai bine, ie -3 grade!
din motive de treburi complexe(inmatriculare, vama, RAR), az o sa fiu tot nu p-acilea!
danone, multzam pentru postarea mesagiului!:)
pese: AMR-u meu ie 9 zile!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bundiminetz savetz, io munc, broblem mare, cum lipseste cineva din firma cine-i ia locu? da, atz ghicit, deci pushcheaua de pe linba s-a inbtanplat, o sa munc.
incerc duar sa nu ma spetesc.
- Cum se numeste omul, care nu are mana stanga, piciorul stang, ochiul stangsi urechea stanga?
- All right !
incerc duar sa nu ma spetesc.
- Cum se numeste omul, care nu are mana stanga, piciorul stang, ochiul stangsi urechea stanga?
- All right !
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
AMeR-eul lu aiu ie de 10 zile.
ANTI
-

tza mancat cainele rebusu.
nu, scuza corecta e ca i-a mancat cainele pixu'!
dupa 2-3 zile o sa-l vedem la news pe cnn: intelectual din comuna ploieshti caruia i-a mancat cainele pixu'
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alalei lepadaturi
stiam io ca sinptomele najpa de la servici pe care le simt zilnic are o esplicatie. aflai de la cititu presei de la un post teveu azi dimine ca cercetatorii italieni au descoperit ca ezista "raul de biuro" care se manifesta prin stari de claustrofobie, ameteli, pierderi de vedere si din vedere, apatie si dorinta permanenta de fuga in aer liber.
din pacate vorbitam cu medicu de familie sha zis ca nu puate sami dea concediu medical pentru "rau de biuro"...inca
stiam io ca sinptomele najpa de la servici pe care le simt zilnic are o esplicatie. aflai de la cititu presei de la un post teveu azi dimine ca cercetatorii italieni au descoperit ca ezista "raul de biuro" care se manifesta prin stari de claustrofobie, ameteli, pierderi de vedere si din vedere, apatie si dorinta permanenta de fuga in aer liber.
din pacate vorbitam cu medicu de familie sha zis ca nu puate sami dea concediu medical pentru "rau de biuro"...inca
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Bai , s-a inventat wc-u care face analize la pishat!~p
http://www.9am.ro/index.php?action=view_article&art_id=1299&referer=newsletter
http://www.9am.ro/index.php?action=view_article&art_id=1299&referer=newsletter
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
balaure, nu, tzuapa na fost ,nu ie si nu va fi niciodata o curva....ci doo
cubule reiterez MUIE LA ITALIENI
pentru azi se infiripa o lectura in aula bibliotecii
participantii la cenaclul din seara asta cu tema "influente nordice in lirica universala" sunt rugati sashi manifeste dorinta arzatuare de cultura pe acest convocator
aiu: piuantai
cubule reiterez MUIE LA ITALIENI
pentru azi se infiripa o lectura in aula bibliotecii
participantii la cenaclul din seara asta cu tema "influente nordice in lirica universala" sunt rugati sashi manifeste dorinta arzatuare de cultura pe acest convocator
aiu: piuantai

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dupe 19.30. ma gandesc ca lectura nu va dura duar o ora.
ANTI
-