Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
nuapte bunaaaa nana, satyr, shaki, weet, diana,tata sburatoru,razorel , kgula, mosh, gabi, copilu, wild rose, decret, prabushitoru, hades, zoso, xkran, jadore, samy,titina, cst, monk, mtz...nuapte buna tuturoooooooooooooooooor!:kiss:
- kahlan
- Junior Member
Noapte buna, Rock Chicka !
Si noapte buna, Love2Fly...cel mai de treaba dintre oameni...cu care ash pleca oricand la razboi...pentru ca stiu ca nu m-ar lasa in urma.
Si noapte buna, Love2Fly...cel mai de treaba dintre oameni...cu care ash pleca oricand la razboi...pentru ca stiu ca nu m-ar lasa in urma.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
I remember how it all began/Alone in the dark, trapped in the castle walls/I heard a voice and wanted to run/But something inside me answered the mystic calls
o noapte demonica cu vise suprareliste va doresc
noapte buna hova (luv u, kiss u :kiss: ), razorely, offendi, urechiushe, katzy, misha, necko, super, weet, depeche, mylord, raz_van, gabizz, weed... noapte buna forumishti
o noapte demonica cu vise suprareliste va doresc

noapte buna hova (luv u, kiss u :kiss: ), razorely, offendi, urechiushe, katzy, misha, necko, super, weet, depeche, mylord, raz_van, gabizz, weed... noapte buna forumishti

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
noapte buna hova, care m-a pishat la biliard ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Noapte buna! vise placute
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Cel mai spectaculos jucator de biliard de pe acest forum, cunoscut drept si Miracolul din Titan, ureaza noapte buna urmatorilor forumisti : k@tzy, monk, Koala, Decret, Love2Fly, Hades, Crash Over, Wild Rose, Jasmine, cubu, eyewitness, Weet-weet, Offender, Nicholas Alex, SatyR, Jadore Mafia, Matrashita, Mtz, zoso, RooT, Aliosha, Superba Oana, young_hova, Daimon, Eufrosin Poteca +sarpele, Samy, El Mundo Deportivo....
Daca am omis pe cineva am facut-o cu intentie :p
Daca am omis pe cineva am facut-o cu intentie :p
-
noapte buna
si vise placute
si vise placute
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma