Mie mi-a placut la nebunie. Era si cazul ca cineva sa faca din hip hop-ul romanesc un mix-tape gen "Back to mine". Adica cu influente muzicale, etc. Plus ca melodiile alese au fost mixate foarte bine.
Mai e valabil sa fie cumparat? Vazusem coperta de la album pe site si mi s-a parut foarte profesional facuta.
Astept pareri
DribBler-CrossOver...impresii?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
DribBler-CrossOver...impresii?
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
nice
un ambum superb dpdv al soundului,mixajelor si tot ceea ce tine de talentul dj-ului,mi-a placut albumul,tehnic,expresiv si comic mai ales:),merita banii!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
heh...
eu unul nu m-am saturat inca de "punct si de la capat", si acum dribbler ne loveste cu bijuteria asta...e de exceptie fiecare track in parte.
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
nu am ascultat inca ce a scos dribbler.. insa "Punct si de la capat" e superalbum. si raman la parerea ca instrumentalul de la a "Ce-a fost" e cel mai beton instrumental din cate mi-au fost date sa aud in hip-hop`ul romanesc.
pace
pace
-
liL`5tarfi5h - Junior Member
gexge,te pot ajuta in problema asta pe care o ai,cu albumu lu Dribbler,insa dupa bac,oricum din vedere te stiu,acu vro 2 ani mai vb asa din joi pasti odata cu tine pe irc,(aveam nick parazitu sau parawoof) anyway...4 more infos contact me cat mai stau prin severin
) if u whant, bye!

-
pt gexge
bah gexge asta the smoker e un papagal care se lauda cu munca mea...adika eu am dat banii pe toate acele albume sau am facut drumuri de bucurejti pt ele iar el cum e un nesimtzit se lauda cu ele...deh aja e el...daca vrei muzika da`mi un prv ... am destula...adika vreo 45 gb....
-
k-plea - Junior Member
kktle
Si ce poola mea vrei bah Kpleah le-am furat de la tine? am cerut si mi le-ai dat de buna voie asa ca ce poola mea vrei,ma laud yo? daca lumea intreaba ce vrei sa spun, sa-i mint? am zis yo ca nu le-am luat de la u? mai dute in pula mea cu ele cu tot si cu papagali tai ( ia mai gandeste-te )...!
-
...
continuatzi asa si avetzi ban! m-am saturat de certurile astea de kko... cine pe cine a ridicat si a cui munca e si tot felu de prostii... intru pe forum sa citesc pareri, nu sa citesc certurile voastre... o facetzi fatza-n fatza sau folositzi PM! bafta!
There is no save game in real life...
- Hades
12 mesaje
• Pagina 1 din 1