userul cu cel mai lung par de pe forum
Moderator: anjin-san
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
deschizatoru de tread zice:
in caz ca ai uitat, titlul este: userul cu cel mai lung par de pe forum.
in alta dezordine de idei care se intampla probabil la ora asta in mintea ta, ingrijirea parului, impletirea lui, taierea varfurilor, masarea cu diverse emulsii din tzepi de cactus se discuta eventoal pe forumul de medicina --> frumusetze.
whatever scrie:am deschis acest subiect pentru a afla ceea ce e specificat in titlu.
in caz ca ai uitat, titlul este: userul cu cel mai lung par de pe forum.
in alta dezordine de idei care se intampla probabil la ora asta in mintea ta, ingrijirea parului, impletirea lui, taierea varfurilor, masarea cu diverse emulsii din tzepi de cactus se discuta eventoal pe forumul de medicina --> frumusetze.
-
nocturna - Mesaje: 8725

[quote="wednesday"]cat despre forumu de medicina si frumuseti...thanx, but no thanx... ]
treaba ta, acolo ai shanse sa nu te loveshti de ashtia rai shi mai cu motz dupa forumu de rock.
-
nocturna - Mesaje: 8725
whatever scrie:am deschis acest subiect pentru a afla ceea ce e specificat in titlu.
daca se poate sa aduceti si dovezi (poze) si sa mentionati lungimea exacta a parului vostru.
la categoria masculina, pana la proba contrarie eu aduc ca dovezi pozele de pe forum si dreadurile mele masurate la peste 60 de cm pentru primul loc in sondaj
seriously now raul ... eram SIGURA ca or sa apara discutii de dreadurile tale pe forum ... da ma .. seriously now ... topik abut it? .. odd
asculta aripile cum bat ....
- merkaba
- Junior Member
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma