Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
et voila !
- Fişiere ataşate
-
- Poza(109).jpg (281.25 KiB) Vizualizat de 2182 ori
-
- Poza(108).jpg (268.92 KiB) Vizualizat de 2177 ori
-

monk - Mesaje: 2747
PISA-TE ba direct in galetusa,sa vezi ce pute a doua zi.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Ce se impute treaba aici...si nici nu stiu daca e de la buretele lu monk sau nu ! ideea e ca e nashpa! buna seara...noapte buna...bla bla blaaaaa blaaaaaaaa!! ce-i asta ? vin sarbatorile si se inchide gara ? dimpotriva...vin sarbatorile si sunt trenurile mai dese si mai aglomerate...in special cele care merg in zona montana deosebit de frumoasa a Romaniei !si daca tot sunt trenurile dese se mai si schimba locomotivele des
if u get my point here! io beau ceai..daca vreti sa stiti de starea mea! nu va zic buna seara ca poate nu e buna pt toti...nu va zic nimic
asta e un post despre nimic...asa cum Seinfeld era un serial despre nimic ! 
if u get my point here! io beau ceai..daca vreti sa stiti de starea mea! nu va zic buna seara ca poate nu e buna pt toti...nu va zic nimic
asta e un post despre nimic...asa cum Seinfeld era un serial despre nimic ! 
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Monk esti nebun de nebun, sa ma anunti cand te duci in pijama la scoala ciocolatica mea cu ananas.
In alta ordine de idei sunt in stare de soc, de fericire, de ceva, dracu stie ce si pe deasupra mai sunt si ametita ;b
In alta ordine de idei sunt in stare de soc, de fericire, de ceva, dracu stie ce si pe deasupra mai sunt si ametita ;b
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Koala...si de asemenea ai uitat sa ne spui...ca il astepti pe Crash pe la tine...ca azi e seara cand vine el. Maine eu. Sau azi trebuia sa vin eu...si maine el ? Nu mai stiu nici eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
As vrea io sa merg la Jadore...dar nah...asta e :p
Crash nu mai vine de mult timp la mine merisorul meu ionatan fugit din livada
Crash nu vorbeste cu mine,nu vine la mine,n-are nici o treaba cu mine
! In seara asta te astept pe tine (de-aia nu ma duc la Jadore...altfel acum eram in avional meu personal) ! Maine seara te astept tot pe tine (dupa ce ma intorc din Twice :p ) ! Si joi...si vineri...si tot asa!
Da nu am vrut sa zic pe forum din prima k sa nu sara admiratoarele tale iar pe mine 
Crash nu mai vine de mult timp la mine merisorul meu ionatan fugit din livada
Crash nu vorbeste cu mine,nu vine la mine,n-are nici o treaba cu mine
! In seara asta te astept pe tine (de-aia nu ma duc la Jadore...altfel acum eram in avional meu personal) ! Maine seara te astept tot pe tine (dupa ce ma intorc din Twice :p ) ! Si joi...si vineri...si tot asa!
Da nu am vrut sa zic pe forum din prima k sa nu sara admiratoarele tale iar pe mine 
i'm missing every part
i'm missing every part
-

-

noapte buna bai nea asta .. , noapte buna mosule .. nb all
noapte buna gogoasha mea de ciocolata cu bomboane de fistic pe ea .. te pup dulce
noapte buna gogoasha mea de ciocolata cu bomboane de fistic pe ea .. te pup dulce
-

noapte buna , ursuletzu meu pufos (Koala) !
noapte buna, monk ! vezi ce poze mai faci maine. poate te duci la fete in wc..si le pozezi cu chilotii in vine *p
noapte buna tuturor !
noapte buna, monk ! vezi ce poze mai faci maine. poate te duci la fete in wc..si le pozezi cu chilotii in vine *p
noapte buna tuturor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

moshule am obs ca rinoceru tau nu mai da din coada si ureche ... d c ?
cescutza mea cu frisca ... maine dormi la mine ? ca imi e asa greu fara tine :S (jadore)
cescutza mea cu frisca ... maine dormi la mine ? ca imi e asa greu fara tine :S (jadore)
-

eu tocmai ma culc. sunt la Dia acum. merge ca draq dial-up asta.
vorbim maine...mai pe indelete !
noapte buna, Crash !
vorbim maine...mai pe indelete !
noapte buna, Crash !
-

-

cum nu da din coada ? ai innebunit ?
A...ok ...Crash ! Tu consulta lista de filme...si vezi ca poate ti le da Dia maine seara ! Eu plec spre Amsterdam maine dimineatza ! Mai vorbim in 2005 !
Noapte buna ! :p
A...ok ...Crash ! Tu consulta lista de filme...si vezi ca poate ti le da Dia maine seara ! Eu plec spre Amsterdam maine dimineatza ! Mai vorbim in 2005 !
Noapte buna ! :p
-

Neatza k@tzy , bafta la scoala
negresa mea cu capsuni si crema de bezea maine nu pot sa ajung la tine, dar in curand voi da o fuga si pe la tine :B
negresa mea cu capsuni si crema de bezea maine nu pot sa ajung la tine, dar in curand voi da o fuga si pe la tine :B
look for the girl with the broken smile, ask her if she wants to stay a while
-

J'adore - Junior Member
-

[quote="CrAsh0v3r"]haha, rinocer mincinos ce esti... tocmai am vb cu dia la telefon si imi zicea ca ii e dor de mine si k ma iubeste. aaaa, si k trece maine seara pe la mine, dupa ce pleaca din twice ]
Ciudat...nu dormeam cand m-a sunat Prabushitoru`...ma uitam la televizor...dar totusi nu-mi aduc aminte sa-i fi spus nimic din cele de mai sus...k m-ar fi auzit negresa mea presarata cu nuca de cocos tocata marunt marunt...sa reveim ! deci nu i-am zis asa , discutia a fost in felul urmator :
Prabushitor : Dia,te ador iubirea mea...te iubesc enorm ...(blaaa blaaaa blaaaaa ....)
Eu : Bine ! :p
Nushtu ce sa mai cred...baiatul asta are o imaginatie debordanta dupa cum observi, cartofiorul meu picant ! nu e nimic intre noi 2...stai linistit !
Crash,ce faci diseara? :p Ne intalnim...nu ? Perfect!cand plec din Twice trec pe la tine! Suni tu mai tarziu...da ?
Asaaaaa....ma duc sa dorm :p M-am trezit la 6 si ceva si abia acum am ajuns acasa! La revedere locomotive! Ne vedem maine !!
Monk si Jadore...complet neoriginal dar foarte foarte inspirat
Bravo !!! 
Ciudat...nu dormeam cand m-a sunat Prabushitoru`...ma uitam la televizor...dar totusi nu-mi aduc aminte sa-i fi spus nimic din cele de mai sus...k m-ar fi auzit negresa mea presarata cu nuca de cocos tocata marunt marunt...sa reveim ! deci nu i-am zis asa , discutia a fost in felul urmator :
Prabushitor : Dia,te ador iubirea mea...te iubesc enorm ...(blaaa blaaaa blaaaaa ....)
Eu : Bine ! :p
Nushtu ce sa mai cred...baiatul asta are o imaginatie debordanta dupa cum observi, cartofiorul meu picant ! nu e nimic intre noi 2...stai linistit !
Crash,ce faci diseara? :p Ne intalnim...nu ? Perfect!cand plec din Twice trec pe la tine! Suni tu mai tarziu...da ?
Asaaaaa....ma duc sa dorm :p M-am trezit la 6 si ceva si abia acum am ajuns acasa! La revedere locomotive! Ne vedem maine !!
Monk si Jadore...complet neoriginal dar foarte foarte inspirat
Bravo !!! 
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia we learned from the best
Dudes p bune de nu inebunesc , inafara de faptul ca imi este somn, lime wire a devenit fffff antipatic , cred ca am downloadat melodia my happy ending de vro 6 -7 ori si de fiecare data la sfarsit zice ca fisierl e corupt
HELP!!!!!!!!!!!! :fuck:
Dudes p bune de nu inebunesc , inafara de faptul ca imi este somn, lime wire a devenit fffff antipatic , cred ca am downloadat melodia my happy ending de vro 6 -7 ori si de fiecare data la sfarsit zice ca fisierl e corupt
-

J'adore - Junior Member
Am luat baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +
PRIMA DE CRACIUN
Ma duc sa-mi iau masina.... :p sa o pun sub brad de Craciun.... :p

PRIMA DE CRACIUN
Ma duc sa-mi iau masina.... :p sa o pun sub brad de Craciun.... :p

-

Love2Fly - Junior Member
Jadore Mafia scrie:Dia we learned from the best![]()
Dudes p bune de nu inebunesc , inafara de faptul ca imi este somn, lime wire a devenit fffff antipatic , cred ca am downloadat melodia my happy ending de vro 6 -7 ori si de fiecare data la sfarsit zice ca fisierl e corupt![]()
Come to me, am tot ce se puate cu avril, o sa'tzi trimit o melodie:D
In alta ordine de idei, azi a fost o zi fuarte interesanta, compusa in majoritate din mancat plus suomn, suomn de dupa amiaza, de 5 ore...i feeel goood nanananaanaa:D
Tuata lumea primeshte prime de craciun, numa eu nu, fac greva!;n
- kahlan
- Junior Member