certuri pe melodiile de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 10:08 am

Lasand la o parte exceptiile de rigoare, coverurile sau remixurile sunt niste copii palide si de prost gust ale originalului, mai ales asta din urma a lu Uaiclef Gem, cover specific artistilor de culoare, care, pentru a da impresia ca nu copiaza in totalitate, baga in partea de voce tot felul de floricele si mesajul se pierde undeva pe autostrada soarelui.
indescifrabil
cubu

Mesajde theOffender » Mie Dec 08, 2004 10:37 am

Lasand la o parte exceptiile de rigoare, coverurile sau remixurile sunt niste copii palide si de prost gust ale originalului

las ca nu-i chiar asha. caci exista mai multe exceptzii decat de alealalte. knocking on heaven's door a fostr gospel music initzial. care suna mai bine? ship song a lui boo hewerdine sau coverul facut de nick cave & the cardigans? sau cel a lui nick cave and the bad seeds? sau wyclef jean cu knockin on heaven's door?

nu sunt un admirator sau un ascultator a lui wyclef jean insa s-a intamplat sa ascult nishte piese excelente. shi lucreaza cu santana, mick jagger sau bono. banuiesc ca zice suficient de mult despre el.

nu shtiu daca ai ascultat remixul de la wish you were here insa e mai mult rock decat orice altceva. iar atata timp cat cei de la pink floyd au fost satisfacutzi de remix nu vad de ce nu poate fi apreciata melodia in varianta lui wyclef jean.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 8:22 pm

theOffender scrie:exista mai multe exceptzii decat de alealalte.

Bre, trecand peste faptu ca exceptia e exceptie si ca atunci cand e majoritare nu mai e exceptii, nu sunt de acord cacoverurile reusite e mai multe decat alea nereusite. A mea parere.
theOffender scrie:knocking on heaven's door a fostr gospel music initzial. care suna mai bine? ship song a lui boo hewerdine sau coverul facut de nick cave & the cardigans? sau cel a lui nick cave and the bad seeds? sau wyclef jean cu knockin on heaven's door?

Un exemplu, doua, trei. Mai ai? Io-ti dau cateva exemple de cateva proaste:
Puff Daddy & Jimmy Page - "Come with Me"
Puff Daddy & Fith Evans - "I'll Be Missing You"
Vanilla Ice - "Ice Ice Baby"
Britney Spears - "I Love Rock and Roll"
Robbie Williams - "Freedom"
Celine Dion - "Drive All Night"
... si astea din memorie, ca mai sunt si nu am chef sa caut. De ce consider ca sunt proaste? Pentru ca, dupa cum am mai zis, isi pierd mesajul initial. O melodie e formata din parte instrumentala si versuri, in momentul in care ai schimbat ceva din ele, deja nu mai e aceeasi. Da, sunt si coveruri reusite, dar deja spun altceva sau chiar se adreseaza altora.
theOffender scrie:nu shtiu daca ai ascultat remixul de la wish you were here

L-am. De aia am si comentat.
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Mie Dec 08, 2004 8:39 pm

sa fiu iertat ca intrerup minunatie de cearta. Remixul lui Wyclef mi se pare foarte ok, shi nu se poate compara din nici un punct de vedere cu porcariile facute de Britney shi Buff Mommy. Shi spun asta fara ca Wyclef sa se numere printre artistii mei preferati intrucat ce face el,nu prea e "genul meu de hip hop". (copyright catharsis). Cu toate astea, remixul e aproape pe masura originalului shi te-ash ruga insistent draga cubule, sa nu mai judeci artistii de culoare pt k lashi impresia k habar n-ai ce vorbesti.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 9:00 pm

1. Nu ai intrerupt o cearta, ci un schimb de pareri.
2. Ceea ce faci tu acum ar putea isca o cearta pentru ca ai o admiratie deosebita pentru artistii de culoare si esti subiectiv.
3. Eu am aratat o stare de fapt, si anume ca multi "artisti" de culoare prefera sa copieze o melodie decat sa compuna, ceea ce nu poti sa negi. Sa nu uitam ca dupa moartea lui Freddie Mercury apareau coveruri hip hop ca ciupercile dupa ploaie. Vrei sa ajungem la discutii despre SUA, unde nu poti sa spui nimic rau despre un negru pentru ca te poate acuza de rasism, chiar daca omul ala e o lepra si nu merita sa traiasca? Eu nu vreau, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Cu toate astea, remixul e aproape pe masura originalului

Nu prea am ce comenta aici, cel care n-are habar ce vorbeste pari a fi tu, daca ai ajuns sa-i pui "aproape" la egalitate pe Wyclef asta cu Pink Floyd.

jqhdqehdu: Si ca o chestie asa: cati artisti de culoare vezi tu in exemplele mele de mai sus?
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Mie Dec 08, 2004 9:13 pm

1.In primul rand, nu l-am pus "aproape" la egalitate pe wyclef cu Pink Floyd, ar trebui sa fiu un mare dobitoc sa fac asta, am zis doar ca strict pe melodia in cauza mi se pare ca omul a facut o treaba buna. E un cover al unei piese rock de catre un artist non-rock, shi din acest punct de vedere se apropie ca valoare de original (de piesa, nu de trupa in general,da?). Imi pare rau k n-am nuantzat de la inceput ca sa nu las loc de interpretari gen "uite-l shi pe decret cum pune egal intre un negru shi pink floyd".

2. Iar tu ai un dispret fata de oamenii de culoare (atentie, vorbeam de artisti, nu de civilizatia afro-americana ca intreg) deci implicit shi tu esti subiectiv. Ne anulam reciproc.

3. Ash intzelege sa-mi scotzi pe nas treaba asta cu remixurile daca intr-adevar am vorbi despre artistii mei preferatzi, dar cum nu e cazul, nu intzeleg problema? Vrei sa facem un inventar shi al trupelor rock second-hand din ultimii 10-20 de ani? Nu cred. Aici era vorba strict de o piesa shi anume Wish You Were Here shi cele doua variante..

cutuma©

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 9:58 pm

1. Cand faci astfel de afirmatii "nenuantate" se poate intelege ca pui in discutie valoarea ca si compozitori a celor doi/doua artisti/formatii in cauza. Nu-i nimic, inca o lectie invatata.
2. Alta greseala, judeci omul fara sa il cunosti. De unde stii tu ca am un dispret fata de artistii de culoare, cum as putea sa-i dispretuiesc pe Jimi Hendrix, pe Loius Armstrong sau pe John Lee Hooker? Ii dispretuiesc, la fel ca si pe cei albi, pe artistii de culoare care scot doua, trei piese si se cred mari artisti. Mai ales pe cei care fac coveruri. Nu intru in detalii ce cred eu despre hip hop si alte chestii ca n-am chef.
3. Eu iti scot pe nas ce? decret baiete, tu uiti cam repede cine a provocat discutia asta intre noi doi. Cred ca mai degraba eu as fi indreptatit sa nu inteleg care e problema, (ca sa ma exprim asa), aveam o discutie cu offenderu, mi-am spus o parere, tu ai venit si ti-ai spus-o pe a ta, cu impertinenta specifica varstei, de ce vii si te vaiti acum? Nu m-am luat de artistii tai preferati, ti-am raspuns mai frumos decat meritai, am vorbit si de artistii de culoare care fac coveruri, i-am mentionat si pe aia albi, ce mai vrei? O iei in nume personal si nu imi dau seama de ce. N-am zis ca TOTI artistii de culoare fac muzica proasta, am zis ca acest cover (Wish You Were Here) este specific coverurilor facute de artistii de culoare si ca e de proasta calitate. E cu totul altceva. Si am mai zis si ca majoritatea coverurilor din ziua de azi sau din vremuri mai indepartate sunt facute de negri, ceea ce oricine stie.

P.S. Inventarul ala cu trupele rock de cacat daca vrei ti-l fac eu ca sa nu mai fie nevoie sa cauti tu pe gugal.
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Mie Dec 08, 2004 10:14 pm

Vrei sa ajungem la discutii despre SUA, unde nu poti sa spui nimic rau despre un negru pentru ca te poate acuza de rasism, chiar daca omul ala e o lepra si nu merita sa traiasca?

Shi asta tot despre coveruri era nu?

cu impertinenta specifica varstei

Clasicul argument cu care va place sa defilati.

Inventarul ala cu trupele rock de cacat daca vrei ti-l fac eu ca sa nu mai fie nevoie sa cauti tu pe gugal.

Din nefericire, trupele de rock shi de hip hop de mana a doua sunt unul din motivele pt care nu urmaresc canale specializate pe muzica. Le stiu prea bine ca sa dau search pe google. Sarcasmul de mana a doua pe care-l etaleaza unii ma face sa ma gandesc daca n-ar trebui sa extind rezolutia mea shi la forumuri.

Okey cubule, tu cu-a ta,eu cu-a mea, fiecare cu-a lui.Cliseic sau nu, degustibus non disputandum (did i get it right?). Tzie shi eye-ului nu va place acest remix, mie shi offendarului da. E dreptul tau, dar bagi prea multe lucruri in aceashi oala incat o sa zic pas cand imi vei oferi o ciorba.

cutuma©

Mesajde cubu » Mie Dec 08, 2004 10:48 pm

Vad ca e greu de inteles, trebuie sa explicitez. Ti-am dat exemplul ala pentru ca exact asta faci tu aici, daca ma iau de cativa artisti de culoare, tu zici ca ma iau de toti, implicit de cei ce-ti plac tie. Si de aici vine frustrarea ta.
Sarcasmul de mana a doua pe care-l etaleaza unii ma face sa ma gandesc daca n-ar trebui sa extind rezolutia mea shi la forumuri.

Cine te opreste, poate gasesti in alta parte sarcasm de mana intai...
E dreptul tau, dar bagi prea multe lucruri in aceashi oala incat o sa zic pas cand imi vei oferi o ciorba.

Stii cum e, cand ciorba are multe ingrediente si mai e si iute, nu se servesc decat cei care sunt in stare sa suporte.
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Mie Dec 08, 2004 10:57 pm

cover specific artistilor de culoare, care, pentru a da impresia ca nu copiaza in totalitate (...)

Hai explica-ne ca asta nu a fost o generalizare. It's just a product of my imagination.
Ingrediente-n ciorba? Oare care-s alea? ca mie pana acum mi se pare cam nesarata...cam ca bucatarul.

cutuma©

Mesajde cubu » Joi Dec 09, 2004 12:51 am

Hai ca deja o dai in jigniri si, sincer, esti un premiu prea mic. Chestia aia pe care o vezi tu ca o generalizare ti-am explicat-o deja si am si subliniat-o, dar, dupa cum ziceam, e greu pentru unii... Daca ai intr-adevar argumente, stam de vorba, daca nu, pa si pu la revedere.
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Joi Dec 09, 2004 6:22 am

In primul rand uitati aici linkul spre threadul Coveruri:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4755&highlight=coveruri
(Asta nu pentru ca aici am fi offtopic.)

Cubule, ziceai ca sunt mai multe coveruri proaste decat bune. E foarte firesc sa fie asa.
Despre coverurile calumea am tot vb pe threadul amintit mai sus si trebuie sa reamintesc aici ca pana si Dylan dupa ce l-a auzit pe Hendrix cantand "All along the watchtower" a inceput s-o interpreteze mai repejor prin concerte.

Wyclef Jean a compus alaturi de Lauren Hill si Praz (care ii e var) tot albumul "The Score" unul dintre albumele f bune ale anilor 90 asa ca macar datorita acestui lucru nu are cum sa fie un zero. Acum ca ii e si lui foame si mai scoate chifle e partea a doua. In general e vazut bine, asta si din cauza motivelor enumerate de Offender.

Melodia de la care ati inceput disputa asta nu am ascultat-o. Si nici nu am de gand.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 10:24 am

cubule, de patru ani de zile traiesc intr-un mediu poluat de hip-hop, r&b shi de muzica indiana. puff diddy, piff daddy, r. kelly shi dumnezeu sa le ia vocea cine shi mai cine. insa acum doi ani am auzit versiunea lui wyclef jean shi mi-a placut. shi e singura melodie pe care cu certitudine pot sa zic ca a fost cantata la radio. pentru ca pe restul habar n-am cine ce shi cum shi mai ales de ce.

wyclef jean a cantat cu fugees la inceputul anilor 90. shi zic c-a facut o treaba foarte buna. shi este un artist complex; canta pop / hiphop / rock. da, ai auzit foarte bine, rock. shi nu trebuie sa-mi grohaie in urechi la 27000 V ca sa ma convinga ca e rock. shi sunt multzi artishti "complecshi" din ashtia, pe care nu-i potzi incadra intr-un gen anume. ia-l pe everlast spre exemplu. a hip-hopuit in sus shi-n jos insa melodia "babylon feeling" de pe eat at whitey e rock pur. la fel cum e shi white trash beautiful.

imi dai exemplu de coveruri proaste: britney spears, celine dion, vanila ice (ice ice baby nu e nici cover shi nici remix, el a plagiat inceputul de la under preasure), puff diddy-daddy; foarte bine. iote, neil young a facut o groaza de coveruri dupa bob dylan; queensryche a cantat: rockin' in a free world; u2 a facut coveruri, unchained melody, stand by me; vrei exemple pozitive? am destule. insa eu ma refeream strict la valoarea celui care face coverul shi remixul. iar, cel putzin pentru mine, wj nu e de bagat in aceiashi oala cu alde celine dion / britney spears / puff diddy...

da shtiu de unde mi se trage. eu nu ma uit la mesajul unei anumite melodii. pur shi simplu imi place, e ok sau nu-mi place. de cand cu abolirea cantecelor patriotice mesajul nu mi se mai pare relevant.

shi sa nu ma-ntzelegi greshit, daca vreau sa ascult "wish you were here", voi asculta varianta pink floyd. in zece cazuri din zece. insa in cazul in care voi auzi versiunea lui wj voi zice mdah, not bad!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 10:40 am

alooouuu, domn ofendi, adica ce-atz vrut ca sa zicetz cu u2 - unchained melody? ca-i nashpa? ca-i la coverur proaste sau la alilante? u2 a dat asha o nota personala la pesa aia de nu va permit, daca-mi permitetzi shi intzelegetz ce vreau ca sa spun. :D

cat priveshte vanilla ice, vrajelile alea cu ice ice baby or fost vaxuri comerciale pentru pushtanii vanilishti de la acea vreme. io m-am crucit cu ambele maini cand am ascultat Vanilla Ice - Stompin' Through The Bayou. ce-a putut ca sa scoata omu ala fatza de ce auzeam/vedeam pe sticla...

nici mie nu-mi place varianta wyclef jean, dar nu ma angajez in polemici pe tema asta pentru ca nu vad finalitate.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde piskeshu » Vin Dec 10, 2004 10:42 am

WJ ie un negru papagal, pe care nu dau doi bani, si ie f. enervant ca tot timpu zice: Yo! Yo! Ce pola mea crede retardatu ala? Si ce-a facut asta in muzica, Offendere, ca-n afara de Gone till November nu retin nimic notabil. Si se hlizeste tot timpu prezentand tot felu de music awards.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 10:44 am

no, pijcheshu, ca de obicei, o fost mult mai dur shi mai transhant. :D

nocturna

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 10:53 am

ca-n afara de Gone till November nu retin nimic notabil

fugees? sau poate shi ashtia sunt nashpa. ca zic de prea multe ori ioio?

pijcheshu, ca de obicei, o fost mult mai dur shi mai transhant.

vezi, d-asta nu-l las pe el de paza la cd-urile mele :D
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 11:06 am

fugees? un fel de 2 unlimited? shi catz ani a prestat uamenii ashtia?

nocturna

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 11:35 am

http://shopping.yahoo.com/p:The%20Fugees:1927035816:page=biography;_ylt=AqLgehVy2TxdGynZiEascW9UvQcF;_ylu=X3oDMTBudjI1N2xwBF9zAzg0MzkzMzAwBHNlYwNhcnRmZWF0

sau:
The Fugees translated an intriguing blend of jazz-rap, RB, and reggae into huge success during the mid-'90s, when the trio's sophomore album The Score hit number one on the pop charts and sold over five million copies. The trio formed in the late '80s in the New Jersey area, where Lauryn Hill and Prakazrel Michel ("Pras") attended a local high school and began working together. Michel's cousin Wyclef Jean ("Clef") joined the group (then called the Tranzlator Crew), and the trio signed to Ruffhouse/Columbia in 1993. After renaming themselves The Fugees (a term of derision, short for refugees, which was usually used to describe Haitian immigrants). Though the group's debut album, Blunted on Reality, was quite solid, it reflected a prevailing gangsta stance that may have been forced by the record label.

No matter how pigeonholed The Fugees may have sounded on their debut, the group had obviously asserted their control by the time of their second album, The Score. With just as much intelligence as their jazz-rap forebears, the trio also worked with surprisingly straight-ahead RB on the soulful "Killing Me Softly With His Song," sung by Lauryn Hill. Elsewhere, Clef and Pras sampled doo wop and covered Bob Marley's "No Woman No Cry," giving the record familiarity for the commercial mainstream, but keeping it real with insightful commentary on their urban surroundings. The Score became one of the surprise hits of 1996, reaching number one on the pop charts and making The Fugees one of the most visible rap groups around the world. During 1997, the crew played on the ~Smokin' Grooves tour, and took time out while Hill gave birth to a child and Clef issued a solo album, The Carnival Featuring the Refugee Allstars. In 1998 Hill released her smash record The Miseducation of Lauryn Hill and in 2000 Clef released his second solo disc, The Ecleftic: 2 Sides II a Book. In turn, their solo success cast further doubt on another Fugees release.

- John Bush, All Music Guide

sau cu alte cuvinte, impactul lor in muzica a fost foarte mare. dar daca vrei matale sa vezi totu in negru, chiar daca mor shi-o sa-mi pun un epitaf pe mormant zicand: fugees shi wyclef jean au habar de muzica, au compus ca lumea shi canta ca lumea, sunt convins ca o sa mori dupa mine shi-o sa pui un epitaf de genu: nu, n-are dreptate! :D

shi daca santana, mick jagger sau bono se-nseala in privintza lui wyclef jean, foarte bine. nu shtiu de ce, da' in cazul asta daca shi eu ma inshel, ma simt chiar bine!...
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 11:50 am

apoi buna ziua tzam dat asha mea trebuit. :D ar trebui sa citesc toate alea?

auzi? se-nsheala nu se-nsheala...nush ce sa zic...in ultima vreme, multzi artishti, persuane importante dealfel, s-au aliat in diverse cantari/proiecte shi din varii motive (...) cu altz divershi pseudoartishti. de ecsemplu, ca sa-tz dau ecsemple: mick jagger + justin timberlache, santana cu nush ce vocali obscuri, jimmy page + pi didi, jimmy page + fred durst, mm cu eminem, shi lista poate continua...

acuma, ce pot ca sa zic, daca jimmy page a aparut pe scena cu pi didi, asta inseamna ca, automat, pi didi imi este recomandat ca un mare artist?

eeh, mam repetat shi io unpic din cea zis interlocutorii mei. apoi cat atz gavarit aicea da' un' sa shtiu ca atz abordat toate subectele. oricum, ofendi, ofendi, ai cam ocolit problemele expuse in legatura cu colaborarile shi colaboratorii. deci, ashteptam. :rolleyes:

nocturna

Mesajde cubu » Vin Dec 10, 2004 11:52 am

Offendere, sunt de acord cu ce zici tu acolo in primu mesaj de pe pagina asta, problema e daca cele spuse de tine ma contrazic in vreun fel. Ma vad obligat sa-ti mai spun o data si pentru ultima oara, ca m-am plictisit si eu: exemplele pe care mi le dai tu sunt niste exceptii, eu nu am cum sa-ti demonstrez in scris aici, este un lucru bine stiut ca majoritatea coverurilor sunt facute de pseudo-artisti care cauta sa se afirme sau, cazul lui Wyclef Jean, care incearca sa ramana in atentia publicului larg. Faptul ca cei de la Pink Floyd (zici tu) s-au declarat multumiti de cover nu demonstreaza nimic, ei pot declara asta din o gramada de motive, poate au un fel de pact gen ajuta-ma sa te ajut cu Wyclef pentru ca desi vand in continuare destul de bine, nici ei nu prea au mai iesit in fata de mult cu ceva nou. Si ca sa revin la exceptiile de care vorbeam, astia in general sunt artisti care nu fac coveruri din motive financiare, ci ori pentru placerea lor, ori pentru vreun album-tribut, ori ca B-side pentru vreun single, etc, si ce e mai important, pastreaza in mare parte structura piesei. Rar se intampla sa la includa pe vreun album al trupei/artistului, si daca se intampla, nu prea le promoveaza la teveu sau la radio. Eu nici cu astea nu sunt de acord, dar totusi e o diferenta fata de Fuff Daddy sau Britney Spears. Tu probabil o sa-mi vii cu exceptiile exceptiilor, dar consider ca ti-am spus tot ce am avut sa-ti spun si, vorba nocturnei, discutiile astea nu au finalitate, asa ca ma retrag.

later edit:
1. Offendere, yo, yo-urile alea strica piesa mai mult decat crezi.
2. Am vazut aseara pe VH1 (nu's ca cauta acolo) o gagicuta pe numele ei Jamelia cu un cover la Sam Brown - Stop, inca un exemplu ca floricelele alea specifice cantaretilor de "MTV r'n'b" strica piesa total si definitiv.
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Vin Dec 10, 2004 12:01 pm

Io nu pot sa ma retrag inainte de-a spune ca si Fugees au fost checheremekere. Adica de cacao!
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 12:10 pm

Fugees au fost checheremekere. Adica de cacao

da ma, o fi cum zici tu. da tzie nu-tzi place nimic! da chiar nimic? :D
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 12:12 pm

eh, cum nimic. ii place 3se. :D

ofendiciule, zii bre, cum vine treaba? dupa ratzionamentul dumitale, pi didi ie shi dansu artist?

nocturna

Mesajde piskeshu » Vin Dec 10, 2004 12:15 pm

Si cine ma cunoaste stie ca imi place si de manele.:D
piskeshu
banned

Mesajde weed13 » Vin Dec 10, 2004 12:18 pm

da. confirm ce o zis keshu. are dreptate. si ii mai place si ro-mania.
weed13

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 12:35 pm

dupa ratzionamentul dumitale, pi didi ie shi dansu artist

deci tu n-ai pus epitaf precum cubu? :D

este. pentru cei al lui. mie personal nu-mi place shi chiar daca ma legi de scaun sa-l ascult gasesc eu o metoda sa scap. chiar daca a cantat cu jimmy page. a profitat shi el (page) de ocazie s-apara pe un soundtrack, dupa ce n-a mai scos nimica bun de la destramarea zeppelinilor (exceptand albumul cu coverdale).

dar oricum discutzia era despre wyclef jean iara nu despre piff.
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 12:40 pm

este. pentru cei al lui.

shi ce-i al lui? io vorbeam de muzica aicea, matale? :D

discutzia era despre WJ, da' am vrut ca sa te dezic de ideea: "domle, a cantat cu jagger deci ie bun. clar! il recomanda." daca te-ai dezis de ideea asta atunci ie bine.

nocturna

Mesajde theOffender » Vin Dec 10, 2004 12:49 pm

daca te-ai dezis de ideea asta atunci ie bine

nu m-am dezis de nimica. shi tot ie bine! :D

io vorbeam de muzica aicea, matale?

shi iou tot de muzica vorbeam. dar la mine muzica nu se masoara in voltzi shi cai putere!... iar faptul ca nu-mi place piff nu inseamna ca tre sa arunc cu noroi. dac-ai shtii matale catzi fani are piff, ayay!... o sa-ncepi sa faci ioio!... :D
theOffender

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 1:01 pm

aozi? daca ai shti matale catz fani are adi de vito teai incuia in casa shi nai mai ieshi dacolo 20 de ani dacum incolo. :D

nu vad relevantza in ce ai zis tu.

la tine muzica se masoara shi se "eticheteaza" in functzie de nr fanilor?

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica