Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Crash...sper ca stii cum se razbuna mafiotii pe cei ce le fura iubitele !
Koala...vei fi si tu aspru pedepsita ! Asa sa stii !
In alta ordine de idei..sambata deci da si Love2 o bere ca a luat zeci de milioane prime de sarbatori. Si cu berea de la Jasmina...face doua beri.
Koala...vei fi si tu aspru pedepsita ! Asa sa stii !
In alta ordine de idei..sambata deci da si Love2 o bere ca a luat zeci de milioane prime de sarbatori. Si cu berea de la Jasmina...face doua beri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Asa...du-te si spala-ti burta aia grasa cu care nu ma lasi sa fac poze.
Despre mafiotzi..iti spun doar daca dai o apa minerala la viitoarea intalnire forumista !
Despre mafiotzi..iti spun doar daca dai o apa minerala la viitoarea intalnire forumista !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

monk e singurul pasiv. in rest suntem activi totzi
de ce faci baie cu spuma ? faci economie la sapun ?
de ce faci baie cu spuma ? faci economie la sapun ?
-

Fac baie cu spuma special daruita de catre somalezi, ashtia fac acum fuamea 2 ani ca sa'mi fac eu baie cu spuma facuta din cele mai exotice shi frumos mirosituare ierburi shi fructe, plus ca ies nishte balonashe de'a dreptu shi de'a stangu superbe:D
- Fişiere ataşate
-
- bubbles2-sm-01[1].jpg (13.77 KiB) Vizualizat de 1824 ori
- kahlan
- Junior Member
[quote=" Dia"]Monk si Jadore...complet neoriginal dar foarte foarte inspirat ]
ai vreo problema ? am eu impresia sau iar te bagi intre mine si alta fata... ia mai stai la tine in copac ...
e dracia dracului.
nu-i asa ciocolatzica mea cu rom ?
:G
ai vreo problema ? am eu impresia sau iar te bagi intre mine si alta fata... ia mai stai la tine in copac ...
e dracia dracului.
nu-i asa ciocolatzica mea cu rom ?
:G
-

monk - Mesaje: 2747
eye-ul ce facea p'acolo prin Somalia ? s-a comportat bine cu tine ? 

-

Jadore, puiu, da' tu esti cu claunu asta care umbla cu jenitalu' propriu in gura ? Sa ma fac ca sunt indragostit de tine si sa ti-l flocai oliaka ?
Dupa aceea yi aruncam hoitul la lei , ca sa potzi sa-i mangai ca stiu cat iubesti felinele . ;-)
Dupa aceea yi aruncam hoitul la lei , ca sa potzi sa-i mangai ca stiu cat iubesti felinele . ;-)
- Lestat
- Junior Member
Lestat .. matale cu ce te ocupi ... vezi ca iti striga copii dupa mancare. si daca ii mai zici lu savarina mea cu frisca puiu iti mut capu cu un etaj mai jos, intelese-si(c.baixu). ?
-

Ah, acum o poreclesti savarina cu frisca ? Ce metaforic . Sarmana vezi ca nu o sa mai iti raspunda la chemari si nu o sa ti se mai scoale daca o confuzezi in asa hal . Ramai la chestia cu p chiar daca nu e demna de asa nume .
Eu nu ei m-am adresat ci lui Jadore . Spre deosebire de tine nu vorbesc cu obiectele neinsufletite .
Bey, desi par mult mai inteligent nu am cu mult peste varsta ta scrisa acolo, asa ca daca ma banui ca-tzi sunt tata ..... speri degeaba . :yD
Eu nu ei m-am adresat ci lui Jadore . Spre deosebire de tine nu vorbesc cu obiectele neinsufletite .
Bey, desi par mult mai inteligent nu am cu mult peste varsta ta scrisa acolo, asa ca daca ma banui ca-tzi sunt tata ..... speri degeaba . :yD
- Lestat
- Junior Member
-

k@tzy da mama, Lestat nu numai ca iubesc felinele, dar chiar sunt una ;D
pufulet glazurat calm down, everything is under control.
In alta ordine de idei ma duc sa spal hainele in rau, frumos aici in africa (sua ue, sua ue ue , sua ue ) ;n
pufulet glazurat calm down, everything is under control.
In alta ordine de idei ma duc sa spal hainele in rau, frumos aici in africa (sua ue, sua ue ue , sua ue ) ;n
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
k@tzy ...uita-te si tu la noi ce semnaturi finutze avem. 1 randuletz, scrise cu fonturi mici. la tine...dupa ce ca e ceva neinteresant...mai sunt si 4 randuri..si mai e si cu bold.
Asa ai invatat in Somalia sa faci ?
din toate adjectivele alea din semnatura ta...care ti se potrivesc ?
Noapte buna !
Noapte buna !
-

noapte buna lumea ... m-am uitat la dezbaterea nastase basescu...
nastase evita orice subiect in care se stie care e adevarul ....
nastase evita orice subiect in care se stie care e adevarul ....
-

Oribilul Mosh scrie:k@tzy ...uita-te si tu la noi ce semnaturi finutze avem. 1 randuletz, scrise cu fonturi mici. la tine...dupa ce ca e ceva neinteresant...mai sunt si 4 randuri..si mai e si cu bold.
Noapte buna !
I'm a child..
Buna dimineatza locomotive!
Nu mai am voee nici cafea decofeinizata, deci va salut in compania unui ceai de fruste de padure.E joi, vine vineri.
- kahlan
- Junior Member
monk..m-am uitat si eu la dezbatere. Nastase raspundea in stilu lu Gigi Becali. Era intrebat ceva...si la orice raspundea ca el a sustinut integrarea in Europa. ~)
Iar CTP ala e o mare javra.
Buna dimineatza ! k@tzy ...e ora 8:24. vine 8:25.
Iar CTP ala e o mare javra.
Buna dimineatza ! k@tzy ...e ora 8:24. vine 8:25.
-

ia zii miraculosule, nu tza tzatzait chiuru asear ca pierzi locu 2 ? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ba da...mai ales ca mi-am pus mari sperantze in aia 1 milion oferiti ca premiu. poate fac si eu Revelionul altundeva decat in piatza cu Hades. 

-

miraculosule, dupa cum vazui ca juaca kranu, monk si tanaru hova puate duar un "miracol" sa te propulseze in top 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dupa calculele mele...nu voi juca cu monk si hova in grupa urmatoare. deci sper la locu 2 in grupa...si la o prezentza in semifinale. iar de acolo...orice e posibil !
Grecia a castigat europeanul, nu ?
oricum..inainte de a incepe grupa...sambata dimineatza ma antrenez cu tine. un 3 din 5. ~)
nu s-a calificat Dinamo Kiev. ce-am mai plans. :cry:
Grecia a castigat europeanul, nu ?
oricum..inainte de a incepe grupa...sambata dimineatza ma antrenez cu tine. un 3 din 5. ~)
nu s-a calificat Dinamo Kiev. ce-am mai plans. :cry:
-

ahem, discutzii despre pool:D
Va salut locomotive, am ajuns acasa, am mancat, shi ma pregatesc sa ma duc la nani. Mi'au scris prietenii din somalia, m'au intrebat de sanatate shi de alte alea, cica le ie dor de mine.O sa le raspund in curand la scrisori, eventual le trimit nishte biscuitzi prin poshta.
Va salut locomotive, am ajuns acasa, am mancat, shi ma pregatesc sa ma duc la nani. Mi'au scris prietenii din somalia, m'au intrebat de sanatate shi de alte alea, cica le ie dor de mine.O sa le raspund in curand la scrisori, eventual le trimit nishte biscuitzi prin poshta.
- kahlan
- Junior Member