)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Dupa amiaza...
E trecut de ora 12:00 shi mie inca imi mai este somn.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
monk_cez (12/6/2004 11:33:00 PM): A murit Yasser Arafat acum vreo luna...Si Teo Peter alaltaieri. Si Bunicu lu Mamaia nici nu stiu cand. Si peste o luna poate o sa mori tu. Asa ca trimite asta la toata lista dak vrei sa se creeze mesaje lant ca ai murit ca sa stie toata lumea si sa te boceasca.
ba monk, daca imi mai trimitzi vreodata mesaje de-astea, itzi rup urechile. ai intzeles?
ba monk, daca imi mai trimitzi vreodata mesaje de-astea, itzi rup urechile. ai intzeles?
-

SOD - Mesaje: 6035
dEpEchEmIND scrie:Wild Rose asculta Depeche Mode... Ce album ascultai, zi-mi si mie?
Cred ca era A Broken Frame ...
Monk...suptscriu la ce a zis SOD..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Rapid..iubire fara de sfarsit...
Am gasit pe forumul OLS poze cu o infocata suportera a echipei de sub podul Grant. Uitati aici linkul http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=170096&postcount=64
Pt. ca am inteles ca tre' sa ai cont ca sa le vezi...le atasez si eu
Enjoy !
Forza Rapid ! *p
Pt. ca am inteles ca tre' sa ai cont ca sa le vezi...le atasez si eu
Enjoy !
Forza Rapid ! *p
- Fişiere ataşate
-
- Marina (17).JPG (53.44 KiB) Vizualizat de 2178 ori
-
- Marina (10).JPG (54.25 KiB) Vizualizat de 2167 ori
-
- Marina (9).JPG (50.09 KiB) Vizualizat de 2182 ori
-
- Marina (6).JPG (47.09 KiB) Vizualizat de 2185 ori
-
- Marina (2).JPG (54.56 KiB) Vizualizat de 2178 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
dar cu siguranta va arunca multi bani pe imbracaminte fosforescenta pt a putea fi evitata de mashini pe timp de noapte.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
mah ... io nu am nimic cu Teo Peter.. dumnezeu sa-l odihneasca ... da am primit de prea multe ori mesajul ala .....cred ca cel putin 56 de ori intr-o singura seara
-

monk - Mesaje: 2747
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Salut everyone!cE mai faceti?
Sunt Riana.. mi-am schimbat nickul pentru ca nu imi aminteam parola..nici de pe forum,nici de pe mail.
Acum ca m.am intors,ce-ar fi sa.mi povestiti ce s.a mai intamplat pe aici de cand tot absentez eu..sunteti bine,sanatosi?fericiti,iubiti?:)
Sunt Riana.. mi-am schimbat nickul pentru ca nu imi aminteam parola..nici de pe forum,nici de pe mail.
Acum ca m.am intors,ce-ar fi sa.mi povestiti ce s.a mai intamplat pe aici de cand tot absentez eu..sunteti bine,sanatosi?fericiti,iubiti?:)
-

Riana - Junior Member
18 ?
pai vroiam sa scriu 18 da' mi-a alunecat dejshtu' pe 7... :p
Dah...se mai intampla...si eu mi-am formatat hardul aseara cu tot ce aveam pe el....viata merge inainte, nu?
pai vroiam sa scriu 18 da' mi-a alunecat dejshtu' pe 7... :p
Dah...se mai intampla...si eu mi-am formatat hardul aseara cu tot ce aveam pe el....viata merge inainte, nu?

-

Love2Fly - Junior Member
Ah,raceala naibii!...
Ceva nou p ziua de azi...A reaparut Jasmyna p Forum...Cel putin eu nu am mai vazut`o de muuuulta vreme!
Moshu` va fi fericit!
Ceva nou p ziua de azi...A reaparut Jasmyna p Forum...Cel putin eu nu am mai vazut`o de muuuulta vreme!
Moshu` va fi fericit!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
Mai stiu si eu pe cineva care va fi incantat de revenirea ei...poate ii incanta si pe ei cu cateva poze *p
Matrashita ce mai face the sweet little boy?
Si nu in ultimul rand....Mi-am pus net la Valcea
si am adoptat o mtza schiloada, neagra cu botoshei albi acu' mananca ca sparta si arata ca somalezii, schiloada si cu burta cat un balon #-o
Matrashita ce mai face the sweet little boy?
Si nu in ultimul rand....Mi-am pus net la Valcea
si am adoptat o mtza schiloada, neagra cu botoshei albi acu' mananca ca sparta si arata ca somalezii, schiloada si cu burta cat un balon #-o*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
Las` ca imi amintesc eu de intalnirile forumiste de acum 2 ani de zile:cu Moshu,Aliosha,WR si Jasmyna...hehehe,ce intalniri...
MTZ,face bine baiatul,e la scoala acum...dar degeaba ti-ai facut sperante ca nu mai are voie pe net acu`..e pedepsit!
MTZ,face bine baiatul,e la scoala acum...dar degeaba ti-ai facut sperante ca nu mai are voie pe net acu`..e pedepsit!

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
da cu topurile alea de final de an cu cel mai cul user si cel mai najpa user si care mae pacolo se mai face ceva?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117