Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
gabuba scrie:monk, ce dracu e chestia aia de culoarea pielii din capu tau din poza asta:
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11102
???
se pare k dragul meu var incepe sa cheleasca

- Titina
- Junior Member
Aurolacul scrie:Sa speram ca imi cresc picioarele, ca nu degeaba fac genoflexiuni pana pic(sau aproape).
Cine si-a batut joc de tine si te-a mintit ca de la genoflexiuni se poate intampla ceva bun pt picioare?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Lol...
Cine te-a mintzit shi ti-a dat date eronat
e shi a zis ca se poate intampla ceva rau de la genoflexiuni?
Normal ca daca nu faci genoflexiuni corect nu e rau numai pentru picioare, dar shi pentru spate. Trust me I know, been doin this s*it for 4 years.

Normal ca daca nu faci genoflexiuni corect nu e rau numai pentru picioare, dar shi pentru spate. Trust me I know, been doin this s*it for 4 years.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
gabuba scrie:monk, ce dracu e chestia aia de culoarea pielii din capu tau din poza asta:
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11102
???
se numeste inceput de chelie

-
monk - Mesaje: 2747
Bre Aurolache, daca mai vad vro lista cu exercitziile tale de tocire a mintzii, itz inchid jurnalu. Pe cine intereseaza cate genoflexiuni ai facut tu azi?
-
dEpEchEmIND - Junior Member
depeche, n-ai voie ca le strici bucuria lui eye shi sod
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=331874&postcount=5535
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=331874&postcount=5535
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Love2Fly scrie:Depeche, poate il consulti si pe comoderatorul tau in inchiderea unor jurnale pe motive de "plictiseala".
Pai n-am zis ca de "plictiseala", ci doar de "abureala" si ca inchiderea acelui jurnal nu este inevitabila. N-am facut nimic inca. Exista pe undeva si un "daca".

-
abureala e in fiecare jurnal...ideea e din ce punct de vedere privesti spre el.... io zic sa nu actionam asupra jurnalelor cu nimic.
O exceptie sunt cazurile cand intr-adevar e nevoie de interventie, adica jurnale ce ii ating/se refera la alti useri :p
O exceptie sunt cazurile cand intr-adevar e nevoie de interventie, adica jurnale ce ii ating/se refera la alti useri :p
-
Love2Fly - Junior Member
Uite Moshule:
Alean
E-n zori, e frig de toamna,
Si cit cu ochii vezi
Se-ncolaceste fumul,
Si-i picla prin livezi.
Rasuna, trist, de glasuri
Cimpiile pustii, -
Si pocnet lung, si chiot
S-aude-n deal la vii.
C-un zmeu copiii alearga,
Copil, ca ei, te vezi,
Si plingi... si-i frig de toamna...
Si-i picla prin livezi.
Alean
E-n zori, e frig de toamna,
Si cit cu ochii vezi
Se-ncolaceste fumul,
Si-i picla prin livezi.
Rasuna, trist, de glasuri
Cimpiile pustii, -
Si pocnet lung, si chiot
S-aude-n deal la vii.
C-un zmeu copiii alearga,
Copil, ca ei, te vezi,
Si plingi... si-i frig de toamna...
Si-i picla prin livezi.
-
Love2Fly - Junior Member
Exact. Bacovia ramane un poet de mare finetze si sensibilitate ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hmmm.....depeche s-a apucat sa scrie o poveste subliminala pt copiii mici si buni (asemeni ei) chiar acum cand mai sunt....3 h juma' si vine mosh Nicolae! anyway...a fost greu sa citesc tot da' interesant, eu astept continuarea depeche...
-
Love2Fly - Junior Member
Nu mai sunt eu chiar un copil, dar mersi. La mine n-a mai venit mos Niculae, ca-s majora si nu mai cred in el. :p
Am noroc ca unii au rabdare sa citeasca.
Am noroc ca unii au rabdare sa citeasca.
-
SHAKI scrie:...si am intrebat unde sunt prietenele mele, cum pot sa ajung la ele. Mi s-a indicat o fereastra, si le-am vazut de parca ar fi fost langa mine... erau legate, langa un foc de tabara, si pazite de un barbat cu o infatisare care mi-a inspirat ceva greu de descris... teama, dar si o usoara simpatie, parca il stiam, parca il mai vazusem, parca fusesem legata de el prin ceva de care nu mai puteam sa imi mai amintesc.
Io le pazeam stai linistita ca nu le-am facut nimica... rau!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Nicholas
(chiar daca mi-ai povestit intamplarea la telefon...tot am ras cu lacrimi. oricum...n-ai facut neamu jidanesc de rusine. altii in locul tau ar fi aruncat tricoul Nike :p )

(chiar daca mi-ai povestit intamplarea la telefon...tot am ras cu lacrimi. oricum...n-ai facut neamu jidanesc de rusine. altii in locul tau ar fi aruncat tricoul Nike :p )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Aurolacul scrie:m-am cacat pe mine pe autostrada
tu si cu Alecsu ]ce trafic e acolo prin Londra. Durere, nu pot sa zic altceva. Niste sensuri giratorii cu 3 benzi, nimeni nu-ti da prioritate, deci exact ca in Romania. Ma simt foarte norocos ca aicea in Margate e linistit ca e doar un orasel mic. [/QUOTE]
da bre, ieczact ca-n Romania. 3 benzi, semafoare care mai si functzioneshte, prioritati, nema flegme si injuraturi, oameni care traverseaza si iei pe zebrutze, nema gropi, cersetori si parpragii la intersectii...un vis, nu altceva!! te simti ca acasa. Ehehehe, pe cand in Margareta ...
Aurolacul scrie:Sa locuiesc in Londra, cred ca as muri.
.............La intoarcere era sa nu mai gasim drumul acasa
lolox bolox. pai d-aia ai muri, ca pleci ca uomu dimineata la munci si nu sti pe unde ajungi

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Mdea...
wwritza scrie:da bre, ieczact ca-n Romania. 3 benzi, semafoare care mai si functzioneshte
Cel putin alea din Iasi functioneaza. Nu stiu ce semafoare de c*cat ai in orasul tau natal.
wwritza scrie:
Prioritati, nema flegme si injuraturi
Mai bina da-mi o flegma shi o injuratura decat un fucking white van care incearca sa joace chicken cu tine shi sa te depaseasca in acelasi timp.
wwritza scrie:
oameni care traverseaza si iei pe zebrutze, nema gropi, cersetori si parpragii la intersectii...un vis, nu altceva!! te simti ca acasa. Ehehehe, pe cand in Margareta ...
Ai vrea sa stai tu in Margate decat in infecta aia de Capitala.
wwritza scrie:lolox bolox. pai d-aia ai muri, ca pleci ca uomu dimineata la munci si nu sti pe unde ajungiia si tu un ghem sau niste pietricele dupe matale si nu te mai ratacesti
Cine a zis ca plec la munca? tu ai citit macar postu meu, sau ai vazut 3 cuvinte shi te-ai gandit sa scrii un rezumat imaginar. LOL!

PS. Daca nu va place jurnalu meu nu cititi, ca sigur aveti altceva mai bun de facut

-
-
monk - Mesaje: 2747
Stimabile Aurolac,in ce parte a Angliei locuiti si va antrenati dvs?:D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Ha ha ha!
Corect...doar nu credeai k ii fac avansuri,nu?:D
Cine stie cum i se defecteaza iarashi mashina ...
Corect...doar nu credeai k ii fac avansuri,nu?:D
Cine stie cum i se defecteaza iarashi mashina ...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Pei...
Matrashita scrie:Stimabile Aurolac,in ce parte a Angliei locuiti si va antrenati dvs?:D
Nu iti va griji tanti, ca nu ai auzit tu de Margate

Nici majoritatea englezilor habar nu au de acest orasel.
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale