de weed13 » Vin Dec 10, 2004 2:25 pm
domnu memetshol, cunoscut in cercuri inalte sub numele acelasi, mo rugat sa scriu in locu lui cele ce urmeaza, pentru ca nejte uameni rai nul mai lasa la fece:
"sarumana lu toti
deci povestea lu ziua de eri (cu e mare da mie lene)
se chiama ca asara fu mareatza petrecere.
Deci...daca e petrecere sa fie petrecere. Normal ca treaba pe care trebuia penca sa o finalizam (aitiu adica) inloc sa o facem tuata ziua am facut-o pe final (in ultima ora juma). treaba = 70 de cedeuri scrise + neste cam 1000 de pagini scuase la imprimanta. noroc ca nu a trebuit sa arunc io carbunii
..........pauza de gandire si de somn ................'
asa. Dupa cum spuneam reiau. se imbraca omu (mi s-a mai spus si asa) la costum, da' napuca sa isi ia si pantofii ca e tremis sus. asa ca mere omu si sperie lumea avand in vedere ca ieram la costum si cu garmontzi in picere.
puncte puncte ca zona asta e irelevanta.
Evenimentu propriuzis sa nu mai perd timpu cu prostii de genu: iar am carat si deci hamalu lu firma mea is io.
A venit loredamiai gruaza. niste o freza de ziceai ca a bagat doo trei maini in priza. niste o tzuale de m-am cacat pe mine de ras (metaforic spiching) prestatie scenica...cacatoare de najpa
class...ok. numa ca cantau..tuata lumea tuata lumea sare acum cu mine / in loc de tuata lumea tuata lumea sta pe scaun acum cu mine
directia 5...a inceput sa se rupa firu. la un moment io ca un japonez care is faceam poze si juma din clentzi se uitau la noi in loc de aia de cantau pe scena (asta e sunt o vedeta ce pana mea)
pauza...luativa cafea ca mai e
------------------------------
in acest moment...mapuc de carat (nu uitati ca is omu cu hamalia)
dupe Claudiu colegumi de berou...hai bah sa bem ceva. deja ochiu drept incepe sa bata intrun mod placut. Ajungem la zona cu alcool, o orgie alcoolica. Ticers, havana, sigram, viborova, nustu ce vin alb, nustu ce alt vin de data asta rosu, martini si alb si dalalalt. ce sa mai o nebunie.
Claudiu vede si el si fuarte incantat ia o cola (ca era gratis ca daia se chiama petrecere). Io mai putin entuziasmat cer de la obraz: Havana, chioara. Sun porma la lokki: "bah ghici cine asculta directia 5 si nutz ia si tie autograf. a, pot sa beau si pt tine?". miea dat voe.
----
iar carat de neste pungi
----
orgia gastronomica: neste multe haleuri ..ca urmare umplu o farfurie mica. porma iar la carat (danainte cer la o colega sami ia si mie dulciuri...sinainte mai consum 50 de rom si doo pacare de vin si niste campari oranj...chiar oranj era). car. mantorc si colega chiar mi-a luat si mie dulciuri. ma iubeste lumea ce sa mai.
-----
discutii...alea alea.cer un cocteil...face ala mult alcool...in momentu asta una dintre fetele de la noi sa ma ruage sa mai car. io care vad un moment liber de la alcool zic oke. car neste inca cateva multe pungi si porma rosu ca racu si cu ochii dupe hostese (bune hostese rau di tat) ii zic lu carmen - colega - - no mai carmen, am carat ca spartu. se poate pentru casa primesc si io neste o sticla de vin daca mai raman? ea: da ia o punga de la presa. asa ca am luat o punga de la presa = vin + pix si calindaru l-am lasat femeii de la garderoba, ca io sasa nu stu ce zi e zilnic.
----
porma iar vin/discutii/nebuneli/alea alea. se decide: merem in tiffanys.
Asa ca am mers in tifannys
deja va vad cascand. casa nu va mai stresez nu spun decat atat. Alcool moka si nenea io care se comporta ca de obicei intrun club chiar daca pacolo erau si sefu mare si neste clienti unguri...pana mea, ieram in club, muzicami placea...asa ca let's party
"