hova, io nus var cu tine! sa fie clar!
pe urma, nu sari ca ratza la muci, ca io doar am comentat ce ai scris tu. daca tu nu poti sa iti tii o evidenta la cele scrise de tine, te rog fati un bilant, puate te ajuta.
tu cu dejtele tale ai scris ca nu esti un om bun, dar prin discurs vrei sa convingi contrariu. pe urma, pe aces tred, ai scris ca esti un om bun, da nu esti de fapt. deci daca tu nu realizezi contradictia, apoi nu mai meriti nici cea mai mica doza de efort din partea mea.
pe urma, la fel, teas ruga sa nu imi dai indicatii in ceea ce priveste limbaju meu. nu esti cel in masura sa imi zica cum sal folosesc. asta revine la propria mea alegere.
si mai ales, io nu intorc nimic. uite, ca sa iti demonstrez bolduit, puate iti dai seama de ce tot bat atata apa in piua.
younghova scrie:asta insemneaza: nu's un om bun, insa prin discursul meu vreau sa va conving de contrariu:)..cam asta ierea ideea mea cu demagogia..
mai pe urma:
younghova scrie:optservatzi va rog: Eu declar ca sunt un om bun shi de fapt nu sunt! Asta se numeshte DE-MA-GO-GIE!
si nu asta se numeste demagogie. tu nu iti dai seama ca definitia pe care tu ai dato nu se potriveste ??? sau daca totusi se potriveste, da nu ma prind io, tot un om ipocrit ramai, pentru ca
faci declaratii mincinoase!!! sperand sa atragi atentia
pese: orice remarca la postu asta, iti zic de acum ca nu o sa o mai bag in seama. daca nici acum nu intelegi, io renunt, in ideea ca eu mai bine de atat nu stiu sa iti explic punctu meu de vedere.
edit: si ie de-ma-go-gi-e! acolo ie un hiat, nu un diftong.