DARELL A FOST IMPUSCAT DE MAI MULTE ORI PE SCENA IN TIMPUL CONCERTULUI !
Mai multe:
"The Dallas Morning News is reporting that the Columbus police are trying to determine whether Nathan Gale, a 25-year-old semipro football player accused of killing DAMAGEPLAN guitarist "Dimebag" Darrell Abbott, was incensed because of last year's breakup of Mr. Abbott's previous band, PANTERA, one of the top metal acts of the 1990s.
"He loved PANTERA. He was like weird, man, about his obsession with PANTERA," said Mike Norris, who frequents a tattoo parlor across the street from Mr. Gale's home in Marysville, a town about 25 miles from Columbus. "I knew the guy was out to lunch, but I can't believe this."
Mr. Gale, a landscaper, mechanic and sometimes bass player who had just made his car payment a day earlier, ran along the stage Wednesday night and yelled something before firing five or six times at Mr. Abbott, 38, from point-blank range.
Abbott died of multiple gunshot wounds to the head, according to the Franklin County coroner's office.
The 6-foot-3, 266-pound gunman had a man in a headlock and appeared to be reloading when the officer shot him in the face with a rifle, a police spokesman said.
The hostage was unharmed, but Jeff Thompson of Dallas, 40, a technician with the band, was killed, as were Erin Halk, 29, a club employee, and fan Nathan Bray, 23. Two others were injured, one critically.
Other victims of Nathan Gale at the Alrosa Villa club Wednesday night:
Jeff Thompson (photo), 40, Dallas. A member of DAMAGEPLAN's road crew who worked security for the last year.
Nathan Bray, 23, Grove City, Ohio. A DAMAGEPLAN fan who went to the club for the group's concert.
Erin Halk, 29, Columbus, Ohio. He worked for the club loading band equipment.
Two others were wounded; one was in critical condition and the other had injuries that were not life-threatening, police said. Two others were treated at the scene. "
AM SUFLETUL GOL!
Diamond Darell ex PANTERA este MORT
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Asa ceva se intampla destul de des. Ma doare in schimb k era un artist. Dumnezeu sa-l ierte!
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
un articol mai delaliat primit de la bestial rec
http://www.cnn.com/2004/US/12/09/nightclub.shooting/index.html
ce sa zic, era mai de mult (pe cand se ducea shuldiner dintre noi) un subiect "R.I.P" si chiar ma bucuram ca nu s-a mai scris pe el .... acu' vad ca iar revine cortina neagra.
RIP Darell
http://www.cnn.com/2004/US/12/09/nightclub.shooting/index.html
ce sa zic, era mai de mult (pe cand se ducea shuldiner dintre noi) un subiect "R.I.P" si chiar ma bucuram ca nu s-a mai scris pe el .... acu' vad ca iar revine cortina neagra.
RIP Darell
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
raspopitule- chiar conteaza
pentru ca in mod evident omu de incepu threadu n-are habar despre cine vorbeshte
pentru ca in mod evident omu de incepu threadu n-are habar despre cine vorbeshte
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Chiar nu conteaza pt ca amn2 stim despre cine e vorba si nu cred ca faptul ca a scris diamond acolo e atat de esential.Totusi omul a murit,asta conteaza mai mult nu?
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
dracu! normal ca e esential din moment ce nu exista nici un diamond darell in pantera...
nuemele este dimebag darrell!!!
iar respectivul care a facut topicul e un pic batut in cap...pentru ca in articolul pe care ni l-a copipestuit noua scria clar dimebag dimebag dimebag...
nuemele este dimebag darrell!!!
iar respectivul care a facut topicul e un pic batut in cap...pentru ca in articolul pe care ni l-a copipestuit noua scria clar dimebag dimebag dimebag...
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
deci faza cu DIAMOND si cu DIMEBAG....diamond i se spunea lui dimebag inainte de '90, inainte de cowwboys from hell...dimebag si diamond sunt niste....nickuri...numele lui e de fapt darrell abbott...deci nu e tipul cu topicul batut in cap...absolut de loc!:)
and, btw....dimebag diamond darrell abbott....u live on forever through your music....RIP...si, apropo, mi se pare o nedreptate totala sa fie invinuit phil asnelmo la nesfarsit pt moartea lui darrell.....si, mai ales, ca nu a fost lasat s mearga la inmormantarea lui.....se pare ca a 28a aiversare de la moartea lui john lennon aduce ghinion in istoria rockului....
and, btw....dimebag diamond darrell abbott....u live on forever through your music....RIP...si, apropo, mi se pare o nedreptate totala sa fie invinuit phil asnelmo la nesfarsit pt moartea lui darrell.....si, mai ales, ca nu a fost lasat s mearga la inmormantarea lui.....se pare ca a 28a aiversare de la moartea lui john lennon aduce ghinion in istoria rockului....

- eu_Ruxi
- Junior Member

- eu_Ruxi
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1