Comentarii la campionatul forumistic de biliard
da..se vor schimba in bine. te da baixo maine la ziar 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
RooT, in timp ce io jucam cu Moshu tu faceai matanii si aprindeai lumanari prin casa......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-

v1n3ri - Junior Member
Iote momentu in care io aprindeam lumanari si nu ma lasa moshu sa ma uit la TV ...
oribilul_mosh (9:53:34 PM): am 3 bile bagate si el nici una
oribilul_mosh (9:53:40 PM): urmeaza el la tac
xkran (9:53:49 PM): concentreaza-te ma acolo !
xkran (9:53:54 PM): imi zici la capat
oribilul_mosh (9:59:31 PM): sunt fatza in fatza cu negrea
oribilul_mosh (9:59:33 PM): eu la lovitura
oribilul_mosh (9:59:37 PM): nici o alta bila pe masa
oribilul_mosh (9:59:42 PM): am emotii
oribilul_mosh (9:59:45 PM): e ca in meciu cu monk
xkran (9:59:48 PM): suge-o !
xkran (9:59:49 PM):
oribilul_mosh (10:00:04 PM): pt ca ai zis asa..o sa ratez
oribilul_mosh (10:00:31 PM): 2-1, pishatule !
xkran (10:00:39 PM): ))))
xkran (10:00:42 PM): BRAVO !
oribilul_mosh (10:00:44 PM):
xkran (10:00:48 PM):
oribilul_mosh (10:01:01 PM):
xkran (10:01:01 PM): acuma bate-l !
oribilul_mosh (9:53:34 PM): am 3 bile bagate si el nici una
oribilul_mosh (9:53:40 PM): urmeaza el la tac
xkran (9:53:49 PM): concentreaza-te ma acolo !
xkran (9:53:54 PM): imi zici la capat
oribilul_mosh (9:59:31 PM): sunt fatza in fatza cu negrea
oribilul_mosh (9:59:33 PM): eu la lovitura
oribilul_mosh (9:59:37 PM): nici o alta bila pe masa
oribilul_mosh (9:59:42 PM): am emotii
oribilul_mosh (9:59:45 PM): e ca in meciu cu monk
xkran (9:59:48 PM): suge-o !
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-

RooT - Mesaje: 1029
RooT scrie:xkran (9:59:48 PM): suge-o !
Ce sa zic.... Sa inteleg ca m-o lasat sa-i dau 2-0? Sa fie asa poate, dar ui ca nu m-o batu'.......... Si se pare ca nu pre meritai sa te califici RooT. Ca spre deosebire de tine io nu i-am cautat pe messenger pe toti aia care ar fi putut sa-mi usureze o eventuala calificare, sa le zic sa bata pe X sau pe Y si sa-l lase pe Z sa faca nu stiu ce cu TZ sa ma calific io in locul lu' SH.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-

v1n3ri - Junior Member
v1n3ri..tu trebuia sa batzi pe Shaki. Era un adversar foarte usor...iar tu ai clacat ! RooT a batut pe cine a trebuit..si s-a calificat meritat ! Eu mi-am aparat corect sansele..si am jucat corect cu fiecare dintre voi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

v1n3ri, nu te mai ambala asha, ca nu face bine la sanatate. eu am batut-o pe shaki, care shaki a intrat in lupta pentru marele premiu, iar eu am fost eliminat si nu am tzipat ca nu este corect. sfatul meu este sa bei un pahar cu apa, sa tragi puternic aer si piept si, eventual, sa fumezi o tigare. o sa te mai linishteshti, serios.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Adevaru e ca nu prea meritam sa ma calific ... pt. ca vineri joaca mai bine ca mine ... mie personal mi s-a parut ca joaca cel mai bine dintre toti cu care am jucat pana acuma ... insa ... doza de bulan in jocu asta conteaza mult
... tocmai de aia e asa mishto turneul
... tocmai de aia e asa mishto turneulI'm not a slave to a god that doesn't exist
-

da, Root, si eu meritam sa trec de Grupa B pentru ca am batut-o pe Briatore, ca in meciul cu DECRET am bagat, la scorul de 1-1 bila neagra si dupa aceea, ca am lovit putin cam tare, a intrat si cea alba, cu Cst am jucat in dorul lelii ca eram deja eliminat dar daca ma concentram mai mult cashtigam si uite asha, ajungeam la trei victorii, ash fi avut victorie in meciul direct cu Cst si terminam pe locul doi. v1n3ri protesteaza ca probabil se plictiseshte prin casa, iar cea mai buna dovada este afirmatiza "Pacat ca shaki e din bucuresti, asta m-a enervat la culme". ce legatura are sula cu prefectura nu pricep.
ANTI
-

v1n3ri scrie:se pare ca nu pre meritai sa te califici RooT.
lol ba lol, io propun ca la urmatoru campionat pricinosii sa se califice din oficiu in semfinale ca sa nu mai fie discutii. Sa-ti aduc aminte ca aveai 5 bile pe masa si io una pana la neagra si s-a blocat iahuu, ca, inca o data, aveam 3 in fata si s-a blocat sau ca la un moment dat nu vedeam tacul si cand si-a revenit jocu aveai deja 3 bile bagate? Ai castigat pana la urma, felicitari, nu ti-am spus ca nu meritai sa castigi. Ce dracu, bre, mai terminati cu copilariile astea, aveti 3 ani?indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
toata discutzia asta ma supara foarte tareOribilul Mosh scrie:v1n3ri..tu trebuia sa batzi pe Shaki. Era un adversar foarte usor...iar tu ai clacat ! RooT a batut pe cine a trebuit..si s-a calificat meritat ! Eu mi-am aparat corect sansele..si am jucat corect cu fiecare dintre voi.

daca ii e permis si unui "adversar foarte slab" sa-si spuna parerea... v1n3ri joaca bine, dar nu poate fi vorba de clacare, intamplator am jucat si eu bine, daca faceti unpic de efort de imaginatzie, poate ma si credeti

m-am straduit sa joc cum trebuie, asa cum am incercat sa joc bine si cu cubu, ca sa arat ca se poate. imi pare rau k nu s-au calificat din cauza mea, in special pentru cubu, care merita sa mearga mai departe

mie toata competitia asta, din mai mult motive, mi-a lasat un gust amar... a doua oara n-o sa mai particip

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
lasa Shaki..ca declar forfeit in meciu meu cu tine...si castigi cu 3-0...sa ai si tu o mica bucurie 

-

Shaki...recunoaste ca a jucat prietenul tau in locul tau ! 

-

Shaki scrie:a doua oara n-o sa mai particip
daca nu te prezinti la concursul celor ne-rai, in care te-ai inscris, te dau in judecata si iti cer daune morale de un kilogram de prajituri cu crema, un kilogram de nuci nu din copac, un kilogram de alune si mai gasesc eu ce sa iti cer.
ANTI
-

Shaki ... io nu te inteleg .. shti ca joci bine .. de ce vrei tu sa zica asta moshu ? ... in afara de moshu totzi au zis-o ... l-ai batut pe vineri .. e meritul tau ... io zic ca in grupa asta putea sa se intample orice ... toti jucatorii din grupa puteau sa termine o masa fara bile nasoale ... a fost strans ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
-

o grupa foarte frumoasa. pacat ca unii se oftica..si nu stiu de gluma.
-

"v1n3ri..tu trebuia sa batzi pe Shaki. Era un adversar foarte usor...iar tu ai clacat ! "
Usor? Poate, daca are vo 30 kg. Altfel, nu as paria.
"v1n3ri, nu te mai ambala asha, ca nu face bine la sanatate. eu am batut-o pe shaki, care shaki a intrat in lupta pentru marele premiu, iar eu am fost eliminat si nu am tzipat ca nu este corect. sfatul meu este sa bei un pahar cu apa, sa tragi puternic aer si piept si, eventual, sa fumezi o tigare. o sa te mai linishteshti, serios."
Nu ma ambalez, da' nu mi se par corecte unele aprecieri privind talentul jucatorilor.. Si ca kestie, nu fumez. Si daca vrei, as juca un amical cu tine cu cea mai mare placere.
"Adevaru e ca nu prea meritam sa ma calific ... pt. ca vineri joaca mai bine ca mine ... "
Se scrie v1n3ri. Mersi mult.
"v1n3ri protesteaza ca probabil se plictiseshte prin casa, iar cea mai buna dovada este afirmatiza "Pacat ca shaki e din bucuresti, asta m-a enervat la culme""
Daca ar fi sa aleg unde sa locuiesc, as alege astea(in ordine descrescatoare a preferintelor): Cugir, Timisoara, Poiana Brasov, New York, Paris, ....., Angola, Afganistan, Sahara, Polul Sud, Marte, Bucuresti. (sper ca intelegi care e faza cu Bucurestiu'). Acu stau in TM.
Usor? Poate, daca are vo 30 kg. Altfel, nu as paria.
"v1n3ri, nu te mai ambala asha, ca nu face bine la sanatate. eu am batut-o pe shaki, care shaki a intrat in lupta pentru marele premiu, iar eu am fost eliminat si nu am tzipat ca nu este corect. sfatul meu este sa bei un pahar cu apa, sa tragi puternic aer si piept si, eventual, sa fumezi o tigare. o sa te mai linishteshti, serios."
Nu ma ambalez, da' nu mi se par corecte unele aprecieri privind talentul jucatorilor.. Si ca kestie, nu fumez. Si daca vrei, as juca un amical cu tine cu cea mai mare placere.
"Adevaru e ca nu prea meritam sa ma calific ... pt. ca vineri joaca mai bine ca mine ... "
Se scrie v1n3ri. Mersi mult.
"v1n3ri protesteaza ca probabil se plictiseshte prin casa, iar cea mai buna dovada este afirmatiza "Pacat ca shaki e din bucuresti, asta m-a enervat la culme""
Daca ar fi sa aleg unde sa locuiesc, as alege astea(in ordine descrescatoare a preferintelor): Cugir, Timisoara, Poiana Brasov, New York, Paris, ....., Angola, Afganistan, Sahara, Polul Sud, Marte, Bucuresti. (sper ca intelegi care e faza cu Bucurestiu'). Acu stau in TM.

-

v1n3ri - Junior Member
de fapt problema ta care este? ai pierdut, ai fost eliminat, gata, accepta situatia. sau mai bine scrie pe o bucata de hartie de 1.000 de ori: "sunt obsedat sa mi se scrie nickul pe forum v1n3ri". poate asha te mai linishteshti putin.
ANTI
-

Propunere pt eye
Hai sa facem un campionat daca te tine...tu+ 2 cm-isti vs. eu + 2 locomotive . Jucam pe rand..fiecare cm-ist cu fiecare locomotiva...3 din 5 !
Deci fiecare jucator va disputa 3 meciuri...punctajele adunandu-se in contul echipei...locomotive respectiv cm.
Eu imi iau in echipa pe monk & k@tzy ...cei mai tari la biliard dintre locomotive
Hai sa facem un campionat daca te tine...tu+ 2 cm-isti vs. eu + 2 locomotive . Jucam pe rand..fiecare cm-ist cu fiecare locomotiva...3 din 5 !
Deci fiecare jucator va disputa 3 meciuri...punctajele adunandu-se in contul echipei...locomotive respectiv cm.
Eu imi iau in echipa pe monk & k@tzy ...cei mai tari la biliard dintre locomotive

-

da, facem un concurs special pentru tine : "cum sa ne dam rotunzi si p-orma sa cershim mila publicului" . sigur vei iesi campioana.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
angola: au ashtia la mine neexplodate... oy, oy!
afghanistan: au taliban... shi coke
(da cred ca mori mai repede de mana talibanului)
sahara: n-au apa
polul sud: au prea multa apa
restu' e prea banale locuri sa traieshti in.
shi shaki e buna (stricta referire la biliard; shi asta nu ca n-ar fi buna shi la altceva, insa deoarece se discuta despre biliard, vreau sa stau on topic; shi asta nu pentru ca n-ash putea sa stau shi of-topic, bineintzeles). mai nou shaki baga neagra in timpul jocului doar ca sa-mi dea shi mie satisfactzia de a fi cashtigat o partida. din cand in cand.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
nanuka, nu
concursu forumistic de biliard nu se desfasoara in functie de mofturile nanukai ca azi are chef si juaca si maine ie la ciclu si se retraje.
oricum la tupeul tau nu ma mira intrebarea
concursu forumistic de biliard nu se desfasoara in functie de mofturile nanukai ca azi are chef si juaca si maine ie la ciclu si se retraje.
oricum la tupeul tau nu ma mira intrebarea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
si mie mi-a venit ciclu ieri: am mancat pepene cu iaurt.
ANTI
-

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard