...Teo Peter...

ce-a fost pe Muzici o data

...Teo Peter...

Mesajde Trinnity » Sâm Dec 11, 2004 10:05 pm

De sambata trecuta TEO PETER nu mai este printre noi. Din nefericire aceasta imensa tragedie s-a produs mai inainte ca TEO sa-si fi spus ultimul cuvant in rock-ul romanesc, atat ca muzician cat si ca organizator de concerte.

Cei care doresc sa transmita opiniei publice cateva ganduri si sentimente, sau cei care pur si simplu doresc sa transmita mesajul durerii lor familiei indoliate sunt rugati sa o faca in josul acestei pagini!
Fişiere ataşate
teopeter1.jpg
teopeter1.jpg (9.76 KiB) Vizualizat de 323 ori
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 11, 2004 10:31 pm

tanti, in primul rand - mai exista inca un subiect similar pe rock romanesc. in al doilea rand - de ce ai creat subiectul pe rock strain? adica, altfel spus, care este legatura lui Teo si rock-ul strain?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Dec 13, 2004 10:17 am

doamne multa prostie ai lasat sa scape printre dejte.
si vorba lu baicsiniu pe limba mea, case closed.

(triniti mami cred ca e pe cale sa fie ultima abatere a lu matale)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica