C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bey, cine-s mulele alea doo care-a luoat cu asalt concursu de genialitati? ca raspunsu' la intrebarea lu' FAW nu s-o fo dat si iele isi face de cap acolo ca cum ar fi tara lu' papura voda.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
pai nici dana nare acolosha pe shtiintze. cine shtie stefan pe unde o fi.
dale la cap cu regulamentu. nu shtergi nimica. au contraire, sa ramaie marturie, cine face cu iei, patzeshte ca iei.
dale la cap cu regulamentu. nu shtergi nimica. au contraire, sa ramaie marturie, cine face cu iei, patzeshte ca iei.

-

nocturna - Mesaje: 8725
fac shi eo paceasta cale un protest oficial la don'shoara supermaus cu mentziunea ca "tot nu merge cacatu ala" shi ie nemultzumitz abonatzii care nu primeshte nimica.
ce ie de facut ? ma mut pe alt sait ?
ce ie de facut ? ma mut pe alt sait ?
-

neatza - Mesaje: 5820
Gata si interviu', la plecare m-au salutat cu traditionalu "va mai sunam", asa ca e clar. Dar sa lasam la o parte amanunte de minima importanta din viata mea si sa trecem la cele vitale, adica monitoru meu. Care cand n-are ce face se dispare imaginea si pe care trebuia sa-l inghit 10 min sa-si revina. Ei bine drajii miei, am redescovered Romania si spiritu sa ingineresc cu arma de temut inca din vremuri memorabile: pumnul. Sunt mandru sa va informez ca monitoru meu functioneste pe baza de pumni.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
aiuleeeeeeeeeeeeeeee, ozene pe aberatii (threadul cu votarea).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=335499&postcount=254
nici io nu akm deci nu jtim care ie problema care trebie solutzionata de neatzu si mausa
jsufshj: baicsu, aiu nu mai ie, a tunso, am inaintat broblema la vali
se pare ca chiar iese basecsu
nici io nu akm deci nu jtim care ie problema care trebie solutzionata de neatzu si mausa
jsufshj: baicsu, aiu nu mai ie, a tunso, am inaintat broblema la vali
se pare ca chiar iese basecsu

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tuata lumea ie invitata la mine in birou!
avem brioshe, ciocolate, toffee, coca cola, sandviciuri shi alune shi biscuitzi saratzi
pe bune- io sarbatoresc ca n-a ieshit Bombo, shi restu lumii sarbatoreshte cu mine, ca dracu i-a luat daca nu!
avem brioshe, ciocolate, toffee, coca cola, sandviciuri shi alune shi biscuitzi saratzi
pe bune- io sarbatoresc ca n-a ieshit Bombo, shi restu lumii sarbatoreshte cu mine, ca dracu i-a luat daca nu!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
puate una dintyre cela mai tari faze din ultima vreme
wednesday scrie:nu stiu cum de nu am vazut topicul asta...
nu situ dc se stie s-au nu ce ascult io doom/gothique/goth/ambiental/psychedelique/atmospherique etc la greu...apoi viking...
fata de black sunt ceva mai exigenta...cu death metal-ul cam la fel...
favorite band este fara dar si poate my dying bride
alte trupe preferate intr-o ordine mai random...
anathema...burzum...lacrimosa...cynic...lacrimas profundere...mourning beloveth...necromantia...rotting christ...lake of tears...type o negaive...theatre of tragedy...the gathering...
morgion...mementomori...candlemass...death...
is multe multe multe...
-

pijkesh, io inteleg sa te iei de monk da' sa ii permiti ofenderului sa te faca muist ie chiar deplasat
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=335514#post335514
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=335514#post335514
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
megashoarec, atashu a fost in jur de 4.7Mb
da tzin io minte ca pe la inceputuri, am trimis shi atash de 15 Mb. acu de ce nu merge ?
da tzin io minte ca pe la inceputuri, am trimis shi atash de 15 Mb. acu de ce nu merge ?
-