Discutii ale oamenilor din popor despre votare

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde goni_q » Lun Dec 13, 2004 10:28 am

am auzit eu ceva ca la suceava uamenii ar fi mai putzin moldoveni ....?!?
Dar de aia tot cred ca aia care nu au votat nu s-au gandit si la noi ..... ce-i ce traim intzara asta de rahat
goni_q
Junior Member

Mesajde river » Lun Dec 13, 2004 10:31 am

Rezultate partiale BEC, date acum dooa minute: Basescu 51%
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Dec 13, 2004 10:32 am

da ohio? ohio ce zice?

ca acolo va fi departajarea
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Lun Dec 13, 2004 10:33 am

nastase 48%
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde supermouse » Lun Dec 13, 2004 10:36 am

sori pipal
as stated bifor- daca era sa fie fun catindat care sa merite- votam
asha, sa-l votez pe unu pentru ce nu e, mie mi se pare culmea
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde river » Lun Dec 13, 2004 10:39 am

Nu cred ca in realitate cei ce nu voteaa chiar sunt condamnati. Parerea mea etre insa ca, daca vrei sa blamezi sistemul, te duci la vot si ti-l autoanulezi. Parerea mea. Care este! :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Dec 13, 2004 10:42 am

sa ma duc pan la londra numa ca sa anulez un vot?
nah
supermouse
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Dec 13, 2004 10:45 am

Deci, nush ce va kkti pe voi atata, chiar nu-ntelegeti ca nu-nseamna nimic bun faptu ca iese unu sau altu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Lun Dec 13, 2004 10:48 am

cei ce nu voteaza chiar sunt condamnati

in cazul meu, n-am dat faliment; ca daca ash fi votat chiar ca ash fi dat faliment...

daca vrei sa blamezi sistemul, te duci la vot si ti-l autoanulezi

sau te pui pe buda shi te-apuci sa fredonezi. dupa care injuri shi guvernu shi pe cine trebuie sa iasa.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Lun Dec 13, 2004 10:49 am

pijchesh, daca iese nastase, sar prea putea ca sa se schimbe neshte unele pe la matale prin zona. shi ma gandesc acilea la autonomie...

nocturna

Mesajde Djinn » Lun Dec 13, 2004 10:50 am

votul = exprimarea opiniei. Daca alegi sa nu-ti exercitezi dreptul la vot, inseamna ca nu-ti pasa, ti-e totuna, te doare-n c*r si ii lasi pe altii sa hotarasca.

Este alegerea ta, insa in acest caz nu mai ai dreptul sa te plangi de rezultatul alegerilor si de ce guvern de kkt avem, sau de presedinte, sau de directia spre care merge tara asta...

PS - Exista si optiunea de a vota impotriva, daca nu ai pentru cine sa votezi. Daca nici impotriva nu vrei/poti, vezi mai sus... :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde neatza » Lun Dec 13, 2004 10:50 am

cam putzin probabil, avand in vedere ca scoru ie 51,75 la 48,25 in favuarea marinarului
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde h0va » Lun Dec 13, 2004 11:01 am

bre ie unshpe, cant dau ajtea rezultatele parzteale..sau le'au dat?

?!
h0va

Mesajde river » Lun Dec 13, 2004 11:05 am

uite mai sus! rezultatele sunt valabile pentru 92% din sectiile de votare

river
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Dec 13, 2004 11:07 am

92% din sectiile de votare

deci ecsista shi avantaje ca mai creshte mortalitate, scade natalitate, mai pleaca unu, macsim doi din tzara: numaratoarea merge rapid! :D

hova, respira adanc, shi mai incearca o data. shi mare atentzie la giam!

nocturna

Mesajde baixinho© » Lun Dec 13, 2004 11:19 am

BEC: Candidatul Aliantei PNL-PD Traian Basescu a cistigat turul doi al alegerilor prezidentiale, obtinind 51,75% din sufragii, indica rezultatele partiale comunicate oficial, luni, de Biroul Electoral Central, dupa numararea voturilor la 92,15% din sectiile de votare. Contracandidatul sau din partea Uniunii PSD+PUR Adrian Nastase a obtinut 48,25% din voturi.
NUMARATOAREA ALIANTEI: Rezultatele partiale ale celui de-al doilea tur de scrutin arata, potrivit numaratorii paralele realizate de PNL-PD in 92,30 din sectii, ca Traian Basescu a cistigat alegerile cu 51,55 la suta, Adrian Nastase acumulind 48, 45 la suta din sufragii.
BRASOV: Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu a obtinut 65,9 la suta din voturi la alegerile de duminica, potrivit centralizarii finale prezentate de Directia Judeteana de Statistica. Conform centralizarii finale a voturilor, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, Adrian Nastase, a obtinut 34,1 la suta din voturile valabil exprimate de locuitorii judetului Brasov.
CONSTANTA: In judetul Constanta, candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu conduce cu 61,1%, conform numaratorii oficiale a Directiei de Statistica, in urma centralizarii a 97,3 la suta din voturi. Conform rezultatelor partiale, candidatul Uniunii PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, a obtinut in judetul Constanta 38,9 la suta din voturi.
GALATI: In judetul Galati, dupa centralizarea a 386 de procese-verbale din cele 387, Adrian Nastase este creditat cu 50,45 la suta din voturi, iar Traian Basescu cu 49,55 la suta.
MARAMURES: Candidatul Uniunii PSD+PUR, Adrian Nastase, a fost votat de 51,97 la suta dintre maramureseni, iar candidatul Aliantai PNL-PD, Traian Basescu, de 48,03 la suta.
SALAJ: Presedintele BEJ Salaj a declarat ca, potrivit rezultatelor finale, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, Adrian Nastase, a fost votat de 60.471 dintre alegatorii din judet, obtinind astfel 52,4 la suta din voturi, iar candidatul Aliantei D.A.PNL-PD, Traian Basescu, a fost votat de 41.888 de cetateni cu drept de vot, reprezentind 47,6 la suta din voturi.
SATU MARE: Candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut la Satu Mare 75.050 de voturi - 61,12 la suta - in timp ce candidatul Aliantei PNL - PD, Traian Basescu, a obtinut 47.748 de voturi - 38,88 la suta.
SIBIU: In judetul Sibiu, potrivit rezultatelor finale, Traian Basescu a fost votat de 66,99 la suta dintre cetatenii cu drept de vot, in timp ce Adrian Nastase a fost votat de 33,01 la suta dintre acestia.
TIMIS: La Timis, candidatul Aliantei D.A. PNL-PD, Traian Basescu, a fost votat de 65,94 la suta dintre alegatori, iar candidatul Uniunii PSD+PUR, Adrian Nastase, a fost votat de 34,06 la suta dintre alegatori.

Rezultatele finale ale celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale vor fi anuntate, luni, in jurul orelor 15.00-16.00, a declarat purtatorul de cuvint al BEC, Victor Pasca-Camenita.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde goni_q » Lun Dec 13, 2004 11:25 am

Deci eu am votat deci pot injura pe amandoi!!! AM castigat acest drept si imi este suficient!! ce o sa fie de acum inkolo? pb ca o perioada la fel , dar asa poate am mai multe sanse sa scap din tzara asta.
Sfat in situatzii de criza:
Pashaport la purtator, localizarea cat mai apropae de granitza iar cand se da startul, ai ushkit-o fara sa shtie nimeni nimik .......sssssssshhhhhhhhttttt....
goni_q
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Dec 13, 2004 11:33 am

bravo goni-g! that's the spirit :B

asa se castiga libertatea de a injura liderii :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde monk » Lun Dec 13, 2004 11:40 am

Aseara la ora 22 imi suna telefonu:

FoL (un coleg): Bah hai cu mine ca io ma duc cu fratimiu la universitate...
eu: nu stiu daca pot frate.
FoL: io ma duc cu fratimiu cu masina,daca e ceva ma suni.

pe la 11 juma am hotarat sa ma duc si io, dat fiind faptu ca maicamea era la o petrecere iar taicamiu ma lasa.

l-am sunat pe asta, a venit sa ma ia ... si am mers la universitate. Am realizat un lucru ... Basescu e un om pt care s-a iesit in strada fara sa fie nevoie de mobilizare, din pura fericire. Ce am observat ieri in grup acolo e ca au venit 4-5 "gorile" care au incercat sa provoace pe ceilalti. era clar mana PSDului pt ca tipii erau pusi pe scandal dar pt ca "alegtaorii nostrii sutn mai destepit ca ai lor" (c. academia catavencu) nu s-a intamplat nimic.

si din acelasi ciclu va prezint :

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (8 membri si 1 vizitatori)
monk, FAW, MUIE_BASESCU, nocturna, UNBREAKABLE
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde piskeshu » Lun Dec 13, 2004 11:41 am

Ba, esti bun, iti urez sa iei atata m@#e cata ai dat mai sus, in fiecare zi!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Lun Dec 13, 2004 11:42 am

bre (muistule, cred ca la nicul tau tzi se potriveshte apelativul), tu eshti atat de folositor precum tzatzele la peshti...
theOffender

Mesajde goni_q » Lun Dec 13, 2004 11:46 am

imi plaku baietu' asta ce se zbatea asa pe uscat ....... saracu'...
goni_q
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 13, 2004 11:55 am

http://www.politic.ro/stiri/2004/12/165673.htm

dupa calculele tovarashilor de la politic.ro au votat 101 % romani :)

unde esti baixule sa ii inveti cum e cu calaculele astea ca e multe si grele

The Wake Up Show™
monk

Mesajde old lord » Lun Dec 13, 2004 1:14 pm

dupa ultimile stiri date la tv BASESCU are 51,75 %
hai basescu
in foarte multe orase ,defapt in anumite sectii de votare basescu are un avantaj de 200-300 voturi ,in schimb la tara nastase are avantaj
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde monk » Lun Dec 13, 2004 1:22 pm

au votat orashele si i-au pishat pe tzarani.

s-au facut calcule si diferenta de 3 procente intre cei doi nu mai poate fi recuperata :yD

A invins tineretu !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde baixinho© » Lun Dec 13, 2004 1:28 pm

monkule, a votat si uaminii de la sate, da intr-o mai mica masura. nuj pe unde am vazut ca cica de la sate a venit la vot 47 procentzi, iar de la orash - 53.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde supermouse » Lun Dec 13, 2004 1:31 pm

congo rats la totzi romanii inclusiv la puturoshii ca mine care nu s-au deranjat
la mine in birou e sarbatuare, potol, bere shi Deshteapta-te Romane./ sa-i phoota tata lu cristi pe shefi daca nu le place
supermouse
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Dec 13, 2004 1:36 pm

lol, proba de status la dinu: "Nu plecam in Congo, pleaca numai Bombo!".
indescifrabil
cubu

Mesajde supermouse » Lun Dec 13, 2004 1:44 pm

unde sa duce bombo?
supermouse
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 13, 2004 2:08 pm

situatia dupa numararea a 98,7 % din voturi.

T. Basescu - 51,23 %
A. Nastase - 48,77 %

later edit ... Adrian Nastase si-a acceptat soarta si a anuntat ca nu va depune contestatii si ca va colabora cu presedintele Romaniei , Traian Basescu !

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma