Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ce sa mananc Moshule : rabdari prajite...Nu stiu sa-ti dau un exemplu concret...multe legume si fructe oricum!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
Ai mai slabit ? Cate kile ai ? 48 ?
Uite..eu am venit acasa sa iau masa si plec iar la munca
Uite..eu am venit acasa sa iau masa si plec iar la munca

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
N-am slabit,nici nu m-am ingrasat..am 56 kg ca si acum 2 luni,la plecare.
Tocmai mi-am fript mana incercand sa bag o pizza la cuptor k si mie mi-e foame.
Cika aici traditia e sa impodobesti bradul cu 12 zile inainte de Craciun...
Tocmai mi-am fript mana incercand sa bag o pizza la cuptor k si mie mi-e foame.
Cika aici traditia e sa impodobesti bradul cu 12 zile inainte de Craciun...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
Ce intrebari de tip analiza psjihologica imi pune titina:D
Fac chiar fuarte bine, mai ales ca am reushit sa rezolv nishte probleme mai ushor decat credeam. I.a.o.d.i, am ajuns acasa, am mancat(prajeli;n), mai stau putzin shi ma duc sa imi fac siesta zilnica de dupa amiaza. Nu dormeam dupa amiaza cand eram mica shi dorm acum.Aseara m'a gasit mama citind, a zis ca o uimesc pe zi ce trece.
Mai e putzin shi vom impodobi shi noi bradu, un brad artificial, ca sa nu fie deranju prea mare. Cu tuate astea, eu voi insisita sa'mi ia o craca de brad pentru a o impodobi in camera shi a simtzi spiritu Craciunului shi cat dorm.
Am visat ca aveam o chitara, doo de fapt. In cartea de vise spune ca am sa ma bucur.Pana acum s'a adeverit:D
Va salut locomotive!
Fac chiar fuarte bine, mai ales ca am reushit sa rezolv nishte probleme mai ushor decat credeam. I.a.o.d.i, am ajuns acasa, am mancat(prajeli;n), mai stau putzin shi ma duc sa imi fac siesta zilnica de dupa amiaza. Nu dormeam dupa amiaza cand eram mica shi dorm acum.Aseara m'a gasit mama citind, a zis ca o uimesc pe zi ce trece.
Mai e putzin shi vom impodobi shi noi bradu, un brad artificial, ca sa nu fie deranju prea mare. Cu tuate astea, eu voi insisita sa'mi ia o craca de brad pentru a o impodobi in camera shi a simtzi spiritu Craciunului shi cat dorm.
Am visat ca aveam o chitara, doo de fapt. In cartea de vise spune ca am sa ma bucur.Pana acum s'a adeverit:D
Va salut locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Nu are nici un farmec bradul artificial. Daca nu sintz miros de brad in casa...parca nu e sarbatoare. Cred ca sunt cam scumpi brazii anu asta. Poate o sa-mi iau 2-3 crengutze
k@tzy ...vii cu mine la biserica inainte de Craciun ?
k@tzy ...vii cu mine la biserica inainte de Craciun ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Lasa ca ma duc cu Decret la biserica..ca el este un drept credincios..si nici nu trebuie sa-i semnez bilet de iesire din parnaie 

-

Hades..cand mergem ? 

- Fişiere ataşate
-
- curve.jpg (196.35 KiB) Vizualizat de 2437 ori
-
- prostituiate 7 ND.JPG (155.88 KiB) Vizualizat de 2434 ori
-
- curve2nd.JPG (126.05 KiB) Vizualizat de 2438 ori
-

Acelea sunt poze facute de Crash :p
Hai...treci la culcare ! La ora asta toate animalele dorm !
Hai...treci la culcare ! La ora asta toate animalele dorm !
-

si ca sa va prezint un animal care acu doarme si care tine la mancare ......
- Fişiere ataşate
-
- Poza(126).jpeg (473.54 KiB) Vizualizat de 2440 ori
-

monk - Mesaje: 2747
;P;P;P
El le-a facut ?? ;P
:gay: nu mai zic nimic :hehe:
La mine in padure dorm toate animalele acum....doar mie nu mi-e somn !eu ce fac ?
Noapte buna Potbeli,Blaubar,noapte buna gogoasa mea infuriata :p
El le-a facut ?? ;P
:gay: nu mai zic nimic :hehe:
La mine in padure dorm toate animalele acum....doar mie nu mi-e somn !eu ce fac ?
Noapte buna Potbeli,Blaubar,noapte buna gogoasa mea infuriata :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
pt. monk
Hades...zici ca e din City of lost children
mi-am luat niste filme marfa cu japoneze...pt. maimutza :p
pt. Koala
Asta e Crash...ce sa facem ? Mai bine sa afli acum decat mai tarziu... :p
Noapte buna, turtitza mea rotunda !
Hades...zici ca e din City of lost children
mi-am luat niste filme marfa cu japoneze...pt. maimutza :p
pt. Koala
Asta e Crash...ce sa facem ? Mai bine sa afli acum decat mai tarziu... :p
Noapte buna, turtitza mea rotunda !
-

-

neatza k@tzy si neatza si voua locomotive puturoase care la ora asta inca dorm ;b
Monk te anunt ca acum ascult Bob Marley
it's been a long ,long time, I got this message for u boy, but it seems I was never on time ....
Monk te anunt ca acum ascult Bob Marley
it's been a long ,long time, I got this message for u boy, but it seems I was never on time ....
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
pt. k@tzy
Azi e martzi. Maine cred ca o sa fie miercuri.Te salut in compania unui lapte cald.
pt. Jadore
ce face mah Il Capo ? te-ai certat cu el ? de ce nu mai intra ?
Azi e martzi. Maine cred ca o sa fie miercuri.Te salut in compania unui lapte cald.
pt. Jadore
ce face mah Il Capo ? te-ai certat cu el ? de ce nu mai intra ?
-

bineeee. ne vedem la iarna in Romania...daca vii ! o sa ti-l prezint pe Hades, ca de cand asteapta sa te cunoasca ?
-

sa incep cu ce imi place ....
Did I wanna get through to you girl?
On time, on time
I want to give you some love
I want to give you some good, good loving
Yeah I want to give you some good, good loving
Turn your lights down low Never ever try to resist, oh no
Let your love come shining in
Into our lives again
And ooh, I love you
And I want you to know right now
Ooh I love you
That I, that I
I wanna give you some love
I wanna give you some good, good loving
Oh I, oh I, oh I
pentru tine pufoasa mea dulce care esti tu ........
si acu si ce nu imi place ....
introducemi-as organu masculin erect in ea de treaba. azi trebuia sa am CODECS ... si m-am trezit la 9 juma. noroc ca m-a dus capu sa sun la cineva care a fost data trecuta care mi-a zis ca azi nu facem .. ca ma duceam si ca boul la liceu degeaba. da am pierdut somn pretios
Jadore Mafia scrie:Monk te anunt ca acum ascult Bob Marley![]()
Did I wanna get through to you girl?
On time, on time
I want to give you some love
I want to give you some good, good loving
Yeah I want to give you some good, good loving
Turn your lights down low Never ever try to resist, oh no
Let your love come shining in
Into our lives again
And ooh, I love you
Ooh I love you
That I, that I
I wanna give you some love
Oh I, oh I, oh I
pentru tine pufoasa mea dulce care esti tu ........
si acu si ce nu imi place ....
introducemi-as organu masculin erect in ea de treaba. azi trebuia sa am CODECS ... si m-am trezit la 9 juma. noroc ca m-a dus capu sa sun la cineva care a fost data trecuta care mi-a zis ca azi nu facem .. ca ma duceam si ca boul la liceu degeaba. da am pierdut somn pretios
-

Monk, la ce modul eshti?:D
Mosh, da, shi poimaine e joi.
Mama iar s'a suparat shi iar nu o intzeleg de ce. Bine macar ca am ajuns mai devreme acasa shi acuma o sa dorm mai mult. I.a.o.d.i., incep sa ma duara dintzii, cre ca de la dulciuri, iar, deoarece am dat navala in bombuanele de pom care cica erau pentru Craciun.
Va salut locomotive!
Mosh, da, shi poimaine e joi.
Mama iar s'a suparat shi iar nu o intzeleg de ce. Bine macar ca am ajuns mai devreme acasa shi acuma o sa dorm mai mult. I.a.o.d.i., incep sa ma duara dintzii, cre ca de la dulciuri, iar, deoarece am dat navala in bombuanele de pom care cica erau pentru Craciun.
Va salut locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Locomotive, va salut si eu din pauza de masa care s-a terminat si acum plec di'nou la servici unde mai stau putin si vin acasa...pentru o bine'meritata cina
k@tzy ...intreaba pe mama ta daca te lasa la biserica cu mine
Vorbim pe seara !
k@tzy ...intreaba pe mama ta daca te lasa la biserica cu mine
Vorbim pe seara !
-

O intreb, dar te anuntz de pe acum ca inainte de asta va trebui sa alerg 2000m cu 35 kg in spinare, va trebui sa sparg ziduri, sa ma plimb cu ghiuleaua pana cand oboseshte shi ea, apoi sa vad in ce tuane e mama:D
Dar, sa fim optimishti!
Dar, sa fim optimishti!
- kahlan
- Junior Member
am venit ! ...
va rog frumos ... am avut cea mai buna teza la matematica din clasa :yD 10 curat, fara nici o virgula in minus :yD asa ca de acu incolo sa nu va aud ca mai comenteaza cineva la clasamentele facute de mine .. clar moshule ?
nu stiu cum ii zice ... e al 5 lea
va rog frumos ... am avut cea mai buna teza la matematica din clasa :yD 10 curat, fara nici o virgula in minus :yD asa ca de acu incolo sa nu va aud ca mai comenteaza cineva la clasamentele facute de mine .. clar moshule ?
k@tzy scrie: monk, la ce modul esti ?
nu stiu cum ii zice ... e al 5 lea
-