C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
iote ma la tine, patrioato!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
si io
................
alwfgp : ofendere , patrioata dinaia sol/sol sau sol/aier?
................
alwfgp : ofendere , patrioata dinaia sol/sol sau sol/aier?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io vreau sa multzumesc la adminu ala care mi-a schimbat custom taitalu
care eshti- sa-mi aduci aminte sa itzi dau carevasazica o bere maxim 5
care eshti- sa-mi aduci aminte sa itzi dau carevasazica o bere maxim 5
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre mai tineti minte bietul nea tomitza cand zicea de bradu de plastic ca poti sa il folosesti si ca gladiola ca si pom de iarna intrucat nu seamana nici cu una nici cu alta?
bre mare ie gradina la unii uameni. ca toti m-au intrebat daca am vazut bradu nost de la receptie care a costat o carca de bani si desi am trecut az prin dreptu' receptiei io nu vazui brad. si cum toti colegii se uitau intr-o dunga la mine mustacind, am zis hai sa ma duc si io sa vaz bradu ala fantastec.
si uite ca fu bai. bre mam speria, miam scuipat in san si mam crucit la aratarea aia lunguiatza care nici macar conica nu ie . un amestec de hartie sifonata, abajur deteliorat, craci cazute de la vant, doo trei rotoguale rosii, niste bilete mototolite scrise cu picsu, cateva bece si o viuara de placstec auriu.
io va dau cuvantu meu de onoare ca n-am mai vazut asa aratare, mi-a luat 10 minute sa ma dezmeticesc sa realizez ca aratarea aia mototolita se vrea sinbol modernist al unui brad de craciun ... incongruentza fenomenologica ... mare mester nea tomitza ...
ptiu drace.
bre mare ie gradina la unii uameni. ca toti m-au intrebat daca am vazut bradu nost de la receptie care a costat o carca de bani si desi am trecut az prin dreptu' receptiei io nu vazui brad. si cum toti colegii se uitau intr-o dunga la mine mustacind, am zis hai sa ma duc si io sa vaz bradu ala fantastec.
si uite ca fu bai. bre mam speria, miam scuipat in san si mam crucit la aratarea aia lunguiatza care nici macar conica nu ie . un amestec de hartie sifonata, abajur deteliorat, craci cazute de la vant, doo trei rotoguale rosii, niste bilete mototolite scrise cu picsu, cateva bece si o viuara de placstec auriu.
io va dau cuvantu meu de onoare ca n-am mai vazut asa aratare, mi-a luat 10 minute sa ma dezmeticesc sa realizez ca aratarea aia mototolita se vrea sinbol modernist al unui brad de craciun ... incongruentza fenomenologica ... mare mester nea tomitza ...
ptiu drace.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
a venit racheta!... sol-apa-sol... ma duc sa ma balacesc
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

noi am avut un dala in biuro da arata ca o pisica jumulita shi l-am dat dreaq afara
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
ofendere vrei sa tenjur pentru folosirea cuvantului optscen "apa" ?
deci daca vrei, sol/alcuale/sol , da?
deci daca vrei, sol/alcuale/sol , da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci finca mai ie unpic si plec va zic dinainte guzbai si va anuntz ca revelionu de anu asta nu o sa il facem ca aiu pe malu ocianului ci cel mai probabil la glina. (da aiu, ofticate
)
seara buna
)
seara buna
- gaga
zaua buna...
-

traitzi. raspoimaine pleaca aiu in armata.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Re.
oculare, ai grije, astia te minteste ca te ia in armata, iotete ce vrea sa-ti faca de fabt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment#Method_of_the_experiment
oculare, ai grije, astia te minteste ca te ia in armata, iotete ce vrea sa-ti faca de fabt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment#Method_of_the_experiment
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
ser`us bre!
deci daca zic la multzan lu uid si lu veveritzu az se pune? ca din motive diverse n-am fost de fatza la inmanarea urarilor, ashea ca...
alfel, sper ca joi sa pot sta shi p-acilea!
AMR 3 zile fara asta!:)
deci daca zic la multzan lu uid si lu veveritzu az se pune? ca din motive diverse n-am fost de fatza la inmanarea urarilor, ashea ca...
alfel, sper ca joi sa pot sta shi p-acilea!
AMR 3 zile fara asta!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
danone*
m-am triplat. guzmorning. veste pruasta: az cica ie musai sa munc. bine pruasta pt mine ca pt unii de zice ca glumele mele cu piulitze ie proaste o fi buna ...
danone*
m-am triplat. guzmorning. veste pruasta: az cica ie musai sa munc. bine pruasta pt mine ca pt unii de zice ca glumele mele cu piulitze ie proaste o fi buna ...
- gaga