CONCURS de genialitati
GILI a fost folosit un timp de spanioli pentru a defini un prost, pampalau. Vine din arabul YIHIL ce insemna sarac cu duhul, retradat.
Ulterior ia fost adaugat POLLA, cuvint ce inseamna cam acelasi lucru si in romana.
Combinatia celor doua a pastrat semnificatiile initiale. Se mai foloseste si pentru a face referire la homosexuali.
Ulterior ia fost adaugat POLLA, cuvint ce inseamna cam acelasi lucru si in romana.
Combinatia celor doua a pastrat semnificatiile initiale. Se mai foloseste si pentru a face referire la homosexuali.
- shai
- Junior Member
in afara de colectzionar de arta?
"entrepreneur Pavel Tretyakow from the merchant class"
"entrepreneur Pavel Tretyakow from the merchant class"
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
baby ie suacra-ta
ce au in comun Manowar shi Witchfinder General( nu trupa)
ce au in comun Manowar shi Witchfinder General( nu trupa)
- supermouse
- Junior Member
actoru vincent price, care a jucat in witchfinder general, a facut neshte mai multe colaborari cu menouar
- supermouse
- Junior Member
oka
una simpla de tot
in timpul la revolutzia americana, washington i-a scris lu' Franklin o scrisuare despre ingeri, cam abracadabranta.
Ce zicea iel acolo in scrisuarea aia referitor la Ingeri shi la o furtuna?
una simpla de tot
in timpul la revolutzia americana, washington i-a scris lu' Franklin o scrisuare despre ingeri, cam abracadabranta.
Ce zicea iel acolo in scrisuarea aia referitor la Ingeri shi la o furtuna?
- supermouse
- Junior Member
supermouse m-a numit pe mine sa pun urmatoarea intrebare, avind in vedere ca l-am "acuzat" ca pune numai intrebari incuietoare. so, una simpla de inceput de an.
Unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Europa este condus de un roman. numele proiectului, al directorului de care vorbeam si eventual detalii pentru cititori referitori la acest proiect.
PS: supermouse dixit: "sunt unii bolunzi care cred ca in scrisuarea aia , in care Franklin zicea "is not an angel riding on the wings of the storm"... se refera la extratereshtri..."
Unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Europa este condus de un roman. numele proiectului, al directorului de care vorbeam si eventual detalii pentru cititori referitori la acest proiect.
PS: supermouse dixit: "sunt unii bolunzi care cred ca in scrisuarea aia , in care Franklin zicea "is not an angel riding on the wings of the storm"... se refera la extratereshtri..."
-
nbm - Mesaje: 4958
na ca tot am fost la Cernauti. ce profesor de-acolo l-a impresionat pe Eminescu si cum se cheama poezia pe care a scris-o despre acesta si cu ce ocaziune?
Canary Wharf, initial cel mai mare tun imobiliar din lume, reciclat intr-o chestie curatica. a fost construit aproape integral de muncitori din afara UK, interesant fiind faptul ca muncitorii care se cocotau la nu'sh cite sute de metri inaltime erau dintr-un trib indian din Canada care lucrau la inaltime fara asigurare (corzi adica). destinat sa reabiliteze zona Docklands din Londra. ghinishor?
Canary Wharf, initial cel mai mare tun imobiliar din lume, reciclat intr-o chestie curatica. a fost construit aproape integral de muncitori din afara UK, interesant fiind faptul ca muncitorii care se cocotau la nu'sh cite sute de metri inaltime erau dintr-un trib indian din Canada care lucrau la inaltime fara asigurare (corzi adica). destinat sa reabiliteze zona Docklands din Londra. ghinishor?

And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
sic ca te-am luat, ochiosule
finca i-e lene lui Publius sa ma stoarca...
monstruos, bre, si alta nu...
intrebare, ca si mie mi-e lene: in ce tara a sedus-o Mickey Rourke pe Jacqueline Bisset? (hint: movie-wise)

intrebare, ca si mie mi-e lene: in ce tara a sedus-o Mickey Rourke pe Jacqueline Bisset? (hint: movie-wise)
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
daca vorbeshti de filmul orhideea salbatica, atunci e brazilia
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
si offender are dreptate, da' publius a dat primu asa ca are cuvantul once again.
si este erotico-istorice, da?
primu' film erotic pe care l-am vazut io la viatza mea, deci nu te lega de iel ca ie chestie de nostalgie...
si este erotico-istorice, da?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ce soi de bautura cu cafea isi trage numele de la un fost prim-ministru roman si ce ingredient de baza are ea inafara de cafea?
asfsa: ie erotico-isterice ca 'baba da soldatului' in loc de eroico-istorice 'balada soldatului', ok?
asfsa: ie erotico-isterice ca 'baba da soldatului' in loc de eroico-istorice 'balada soldatului', ok?
And the girls say
- Publius
- Junior Member