C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimineu !
deci am opseervat acu de dimineatza o treaba: nocturna pleaca cel mai iute, iar eo, matinal cum sunt, vin cel mai tarziu. deci santors lumea cu curun sus bre !
deci am opseervat acu de dimineatza o treaba: nocturna pleaca cel mai iute, iar eo, matinal cum sunt, vin cel mai tarziu. deci santors lumea cu curun sus bre !
-

neatza - Mesaje: 5820
publius nea icnorat si aseara, in loc de lecturi in aula a preferat pupancurism la shefii dumisale :j
si abrobo de intors lumea cu curunsus deci da: l-a pus hova pe aiulicutzicu la gazeta
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=335926&postcount=1695
si abrobo de intors lumea cu curunsus deci da: l-a pus hova pe aiulicutzicu la gazeta
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=335926&postcount=1695
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alalei paraclatine betziviene
sedinti multiple si vorba multa ca deja mi sa uscat gura care incredibil, tanjeste spre o bere macsim doo ...deja
deci DA a dobandit majoritate parlamentara sau cu alte cuvinte PSD-ul a pierdut in final alegerile ca si voiculescu si bello au aplicat formula "frate, frate da branza-i pe bani" astfel ca ce furara aia in 4 ani ajtia or sa fure-n doi
sedinti multiple si vorba multa ca deja mi sa uscat gura care incredibil, tanjeste spre o bere macsim doo ...deja
deci DA a dobandit majoritate parlamentara sau cu alte cuvinte PSD-ul a pierdut in final alegerile ca si voiculescu si bello au aplicat formula "frate, frate da branza-i pe bani" astfel ca ce furara aia in 4 ani ajtia or sa fure-n doi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
la multzi ani game over!... shi la cat mai multe... games 

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=336011&postcount=196
ochila, iote aci idila. ce frumos il mai alinta tasica pe chilian.
ochila, iote aci idila. ce frumos il mai alinta tasica pe chilian.

-

nocturna - Mesaje: 8725
dar vezi sa nu cazi in rai. ramai pe pamant
adica ai grija nu cumva sa mori?
pai moldoviene atunci la multz ani pe bune, ce sa mai.
nu mai trece odata ziua asta najpa sa finalizez grandiosul proiect de pomana porcului cu mamaligutza si vin fiert?
chiar, unde-i cecu? ceculeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- gaga
LA MULTI ANI DARKKILLARE !!!
ce mai face fata lu sefu ?
ce mai face fata lu sefu ?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai:
1. facultatea, ca o termin la dreaq anu asta shi cica s-au scos examenele de sfarsit de facultate, yupi
2. serviciul, ca de aici vin banii
3. alta femeie ca de acolo vine distractia shi risipirea banilor
4. m-am apucat de un mmorpg bestial: WoW
5. am incercat dupa 1 an shi ceva sa beau ceva ca omu shi mi-a fost rau, incerc acum sa revin incetu cu incetu la o cura de intoxicare cu bere
mai vrei detalii ? :S
1. facultatea, ca o termin la dreaq anu asta shi cica s-au scos examenele de sfarsit de facultate, yupi
2. serviciul, ca de aici vin banii
3. alta femeie ca de acolo vine distractia shi risipirea banilor
4. m-am apucat de un mmorpg bestial: WoW
5. am incercat dupa 1 an shi ceva sa beau ceva ca omu shi mi-a fost rau, incerc acum sa revin incetu cu incetu la o cura de intoxicare cu bere
mai vrei detalii ? :S
zbing zboing zobing
-

Game Over - Junior Member
gata, am terminat. i-am facut lu shefu o muie, poate imi da liber de sarbatori.
sau mutat tot felul de aratanii la mine in bloc. vecina de peste perete a batut toata noaptea in calorifer si cind m-am dus pe la ora 23:00 la usha ei, a tipat la mine ca imi da cu ciocanul in cap daca mai bat la usha ei. Alaltaieri tipa de la geam la femei ca-s curve si nu mai stiu ce citate biblice.
Azi cind am plecat la munca, pe la ora 06:30, mirosea tare a kkt pe scara. Si coborind pe scari, am gasit motivul: cineva a facut chiar pe preshul lu moshul de la unu. Cred ca-i nebuna de sus...
Mor de somn...
sau mutat tot felul de aratanii la mine in bloc. vecina de peste perete a batut toata noaptea in calorifer si cind m-am dus pe la ora 23:00 la usha ei, a tipat la mine ca imi da cu ciocanul in cap daca mai bat la usha ei. Alaltaieri tipa de la geam la femei ca-s curve si nu mai stiu ce citate biblice.
Azi cind am plecat la munca, pe la ora 06:30, mirosea tare a kkt pe scara. Si coborind pe scari, am gasit motivul: cineva a facut chiar pe preshul lu moshul de la unu. Cred ca-i nebuna de sus...
Mor de somn...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
ala-i shefu. si cind te gindeshti ca mi-a dat scirba pe la gura....
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (6 membri si 3 vizitatori)
danone*, Game Over, nocturna, Publius, theOffender, y0ung_h0va
opreeeeaaaa s-a trezit lumea din somn ... mai traieste domnu nicolas? cu cine?
danone*, Game Over, nocturna, Publius, theOffender, y0ung_h0va
opreeeeaaaa s-a trezit lumea din somn ... mai traieste domnu nicolas? cu cine?
- gaga