Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Lun Dec 13, 2004 8:34 am

nu e bine, bre, ca daca te las rece exista riscul sa fiu acuzat de crima. gaseshte alt termen.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Lun Dec 13, 2004 9:48 am

ElMundo scrie:zoso - e a 2-a oara cand ma intreaba daca stiu cine e

..din cauza ca te confunda mereu cu eufrosin poteca. si unuia dintre voi m-am recomandat cu "george" :)

a fost ... scurt si inghesuit
some people deserve to die
vali

Mesajde Titina » Lun Dec 13, 2004 9:49 am

asta e...se pare ca nu putem toti fi prieteni intre noi ~p
Titina
Junior Member

Mesajde vali » Lun Dec 13, 2004 9:56 am

esti o profitoare...
vali

Mesajde Titina » Lun Dec 13, 2004 10:00 am

asta de unde-ai mai scos-o? :)
Titina
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Dec 13, 2004 1:49 pm

ma uit la monitor de vreo zece minute.. si nu gasesc o replica usturatoare.. esti prea stearsa ca sa meriti rolul de "dusman" al meu.. faptul ca tu incerci sa te dai bine pe langa toti denota o reala lipsa de personalitate.. maturizare placuta..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Dec 13, 2004 2:17 pm

:D ce prostii ! Maturizare placuta ? :) Are 15 ani! Stii ce faceai tu la 15 ani ? sa nu ne aducem aminte de Animalutza XXX ! Come on Jasmine...termina cu prostiile astea...ce naiba ? Daca te consideri matura lasa-o pe Bianca si vezi-ti de treburile tale pe forum... nici nu vad ce a zis asa de rau despre tine de o iei asa! E un copil! Si faptul ca incerca sa se dea bine pe lange toti denota o lipsa de prieteni adevarati...asta e problema ei...! Jasmine...las-o si gaseste-ti alta ocupatie k va faceti de ras amandoua si e aiurea! Mi-a spus la intalnire k ea chiar isi dorea sa te cunoasca...dar k nu a avut cum sa intre in discutie cu tine...nu vad nimic rau in asta...nu inteleg ce ai tu insa! Anyway...chill si las-o in pace! E un subiect de "intalniri forumiste" si deja subiectul s-a schimbat mult din cauza voastra!
Nu o sa ma straduiesc sa fiu on topic povestind despre intalnire...a fost mishto si gata! ;)
Peace ( ca se potriveste) ! ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde cutuma© » Lun Dec 13, 2004 2:37 pm

eu zic sa-i dam lu dia premiul nobel pt pace ~p
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde vali » Lun Dec 13, 2004 2:38 pm

taci mah ca o dai de gol :)
vali

Mesajde Dia » Lun Dec 13, 2004 6:18 pm

:-":-":-":-"
Inca un premiu? Trebuie sa cumpar o vitrina noua sa le asez pe toate in ordinea decernarii :p
"Decretzel" te tzin minte cu asta :moon:
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 13, 2004 7:43 pm

In primul rand varsta nu este un argument (de fapt, este doar un fals argument) asa ca poate ar fi mai bine sa intervii atunci cand ai ceva mai relevant de spus. Daca e sa o luam asa, hai sa-l votam pe Iliescu din nou ca are 70 si ceva de ani :rolleyes:
Forumul este un loc public si fiecare are dreptul de a-si expune parerea fara a fi acuzat de asta, corecteaza-ma daca gresesc Dia.. Si asa cum tu ii spui Jasminei sa-si vada de treaba ei, poate ar trebui sa faci si tu la fel caci in cele din urma acest conflict nu te priveste.
Cautati motive de cearta si nu gasiti sa inteleg?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 13, 2004 7:45 pm

shi problema ta era ca?

cutuma©

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 13, 2004 7:46 pm

Cam ce n-ai inteles ? :con:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 13, 2004 7:54 pm

Cam ce n-ai inteles?

Baixu are dreptul sa n-o placa pe Jasmine. Jasmine are dreptul sa n-o placa pe Titina. Eu la randul meu am dreptu' sa nu plac pe X , tu ai dreptul sa nu suporti pe Y. E foarte simplu. Si avem dreptul sa facem acest lucru public daca dorim, atunci cand dorim. Se numeste libertatea exprimarii, daca ai auzit de ea. Asa ca nu inteleg de ce altii care habar n-au despre ce este vorba se baga in seama si se folosesc de niste argumente irelevante.

Si problema ta, care e?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 13, 2004 8:02 pm

shi eu am dreptul sa nu-l plac pe baixu :p

Eu n-am intzeles de ce v-atzi aprins asha? Shi mi se pare sa nu zic cum, sa ii acuzi pe altzii ca se baga in seama cand tu insutzi faci acelashi lucru?! Dar in fine.....nu e treaba mea, nu ma priveste discutia asta, sincer nici pe tine nu cred k te priveste, nici nu cred k priveste pe cineva. E o inshiruire de idei...ca altzii cauta sa bage pumni in gura....asta-i altceva, nici n-am fi o tzara ex-comunista care se respecta daca n-ar fi asha.

cutuma©

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 13, 2004 8:18 pm

Pentru ca mi se pare ca se aduc in discutie niste chestii irelevante care nu-si au locul aici. Pe mine nu ma priveste absolut deloc, spuneam doar ca Dia nu a fost atacata de Jasmine si n-ar trebui sa atace ea la randul ei. Nu zic ca Dia are dreptate, nu zic ca Jas are dreptate... Spun doar ca afirmatiile pe care le-a facut Jas in legatura cu Titina sau vice versa sunt niste chestii care le privesc doar pe ele . Si cu asta am terminat discutia, ca suntem off-topic, am teme la mate si e var`mea la mine.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Dec 13, 2004 8:37 pm

mey,Jamine,n-am zis k vreau sa fiu prietena cu toti....se shtie ca nu ne putem toti intelege bine intre noi,dar e diferenta intre a nu te intelege bine cu cineva...rezulta il ignori,shi a fi in "razboi" cu cineva...
"nu gaseshti replica usturatoare"...ce sens ar avea sa arunc cu replici usturatoare asupra celor din jur?numai ca sa ma dau mare sau sa arat cat de ingamfata sau distanta sunt?
ar trebui sa incerc sa-mi fac prieteni,nu sa arunc cu replici usturatoare...
shi sa shtii,Jasmine,ca a fi "shters" nu inseamna a nu arunca cu replici usturatoare.Tu gandeshti ca eu,daca nu ma iau de cei din jur,nu am personalitate?Asta crezi tu ca inseamna sa ai personalitate?Am modul meu de a gandi,nu ma iau dupa cei din jur,am propriile mele opinii...asta inseamna personalitate.
lasa...sa fii tu matura...eu inca ma bucur de adolescentza..(nu zic copilarie,ca de perioada aia am trecut :D )
Titina
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 13, 2004 8:46 pm

Titino, mai citeste inca o data postul Jasminei ca le-ai facut praf :hehe:
In primu' rand, ea ti-a zis ca n-ai personalitate pentru ca (citez) "incerci sa te dai bine pe langa toti". Adica mai pe romaneste iti spune ca NU ai propriile opinii, nu ai modul tau de a gandi, si te iei dupa cei din jur..intelegi ? Si iti spunea ca EA nu gaseste replici usturatoarea pentru TINE.

Pese: MUTAREA PE SAY WHAT ca deja se intrece masura .
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde vali » Mar Dec 14, 2004 10:10 am

io propun un treesome
vali

Mesajde K-gula » Mar Dec 14, 2004 11:39 am

dia ma "certat" ca nu am venit sambata si ca am pierdut o intalnire foarte misto. acum citesc si constat ca defapt nu am pierdut mare lucru. decat o mica si surda ciondaneala. what the fuck tot aveti de impartit, copilelor. aveti o viata inainte si o perioada intre 50 ani - and death, cand puteti sa o luati razna cat vreti (este vorba despre scleroza *p). alte lucrui mai interesante de facut nu aveti? nu am stat sa citesc ce si de unde a plecat tot, insa la varsta voastra sigur a plecat de la nimicuri. daca mai persista starea asta, eu nu mai vin la intalniri. nu am chef sa vin sa aud barfe ca uite ce a mai facut aia, sau aia, sau aceia. what the fuck is this, all that fuckin` disrespect in our cummunity

peace.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde vali » Mar Dec 14, 2004 11:59 am

k-gula, hormonii specifici varstei...
vali

Mesajde 7vies » Mar Dec 14, 2004 12:27 pm

micul conflict titina- jasmina (uite ca si rimeaza) se poate rezolva intr-un mod f. placut pt. toti: o lupta in noroi intre ele (9 reprize a cate 2 minute fiecare)...
7vies
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 14, 2004 6:19 pm

K-gula, discutia n-a avut loc in BS. A inceput pe forum si probabil tot aici se va termina. Daca tu consideri ca asta e un motiv sa nu ma mai onorezi pe mine cu prezenta ... :(
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Dec 14, 2004 7:55 pm

mey gata!!atat mai zic aici: sa se termine "conflictul" care nici nu exista,doar cei din jur incearca sa creeze un conflict...oricum shi daca inca se va mai continua,eu nici nu mai citesc....
Titina
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Dec 14, 2004 9:55 pm

Sambata 18 dec. 2004
ora: 16:00-16:30
intalnire in BackStage.
Titina
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Dec 15, 2004 2:55 pm

Wild Rose scrie:K-gula, discutia n-a avut loc in BS. A inceput pe forum si probabil tot aici se va termina. Daca tu consideri ca asta e un motiv sa nu ma mai onorezi pe mine cu prezenta ... :(

stii foarte bine ca detest tigania si nu imi face placere sa vin intr-un loc in care unii nu vin fiindca nu suporta pe altii, blah, blah, blah. chiar as vrea sa vin sa o mai vad pe jasmina si titina, insa in cazul de fata ma cam abtin. si vorba titinei. puneti puncti si nu o mai luati de la capat.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 15, 2004 3:15 pm

Precum probabil ai dedus pe mine nu ma afecteaza discutia lor. Spuneam doar ca fiecare are dreptul de a-si spune parerea . Si ca discutia ar trebui sa ramana intre ele doua, caci despre ele este vorba.
Deci vrei sa le vezi pe ele. Bun. Si pe mine nu ? :cry:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde vali » Mie Dec 15, 2004 3:27 pm

nici pe mine?

hai ca eu si alina suntem niste adorabili :)
vali

Mesajde Titina » Mie Dec 15, 2004 9:13 pm

Sambata
ora 16:00-16:30
intalnire in BackStage

chiar daca ptr unii e prea devreme la ora 16...pot veni pe la 17...dar eu de ex nush cat de mult pot sta,ca am apoi alte treburi shi d'aia vin pe la 16.
Titina
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Dec 15, 2004 9:33 pm

la ora ai sa te intalnesti tu cu katzy .... eu mai devreme de 18.30 n-am cum s-ajung...se mai anuntza cineva?

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma