Discutii ale oamenilor din popor despre votare
Moderator: anjin-san
membru de partid ie un lucru
secretar de partid ie altu
nomenclaturist e shi mai rau
secretar de partid ie altu
nomenclaturist e shi mai rau
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
aia aveau alta problema- credeau ca se intuarce ruata lu tanti istorica
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
soricico, asta ziceam si io, ne-am bazat pe ei si am crezut ca e de ajuns faptul ca au fost dizidenti... Pe de alta parte, e adevarat ca au ajuns la putere intr-un moment greu cand au avut de platit datoriile externe facute de aia dinainte, dar asta e cu totul alta discutie.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
contrar asteptarilor analizate din punct de vedere logic dar in concordanta cu asteptarile din punct de vedere al zicalei ce caracterizeaza politica romaneasca precum "politica ie o curva" dl voiculescu si al lui PUR a schinbat macazu de la PSD la DA iar ishtenem pishtem onor marco bela unguru tarfa de-asemeni si contand pe o majoritate in randu PRM pro DA , alianta DA + celelalte partide reprezentate in parlament dobandesc majoritatea parlamentara iar coroborand cu reprezentantul DA la presedentie se poate trage concluzia ca PSD a luat o mica mare muie in alegeri. corespunzator cu noile structuri de aliante vom asista la formarea unui guvern de coalitie unde mai mult ca sigur ca bombo nu va mai fi prim ministru ci eventual ia drumu pribejiei inspre ...congo 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
probabil ca , conform unor algoritmi aplicabili pentru formarea noului guvern, geoana va gasi un locshor caldut pe un fotoliu ministerial . nu uitati ca noul guvern va trebui sa aibe jiru noului presedinte ales ceea ce presupune ca marinaru sa-l accepte pe bombo in noa echipa , lucru de care ma-ndoiesc avand in vedere dragostea reciproca pe sleau inpartasita dintre cei doi fosti candidati la prezidentiale
-
io am aflat ca daca nu iegzista un partid care sa aiba majoritatea absoluta in parlament, atuncea presidintili tarii da sarcina de serviciu cui vrea iel sa faca o echipa de guvern, care apoi trebuie supusa aprobarii parlamentului. Daca ista refuza pentru ca sa, atuncea se face alta echipa si tot asa... pana la 60 de zile, cand cica datorita imposibilitatii formarii unui guvern din cauza de parlament cu curu-n sus, intram in alegeri parlamentare anticipate. :con:
Cat despre tarfele din politica romaneasca... pai ce, chiar nu stiati?!
interesu poarta fesu, nespa? *p
Cat despre tarfele din politica romaneasca... pai ce, chiar nu stiati?!

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
deci, preshedintele numeshte primul ministru + guvernul cu mentziunea ca tzine cont shi de ce zice parlamentul. daca parlamentul nu se ecsprima in termen de 60 de zile, preshedintele ie liber sa dizolve parlamentul, da' numa o singura data pe an. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
faw tomna ca , daca PUR si UDMR nu plecau din alianta cu PSD am fi asistat la dizolvarea parlamentului. guvernul de coalitie ce se intrevede ,daca este constituit corect conform cu algoritmul aplicabil prin cota de participare in parlament , automat va avea giru parlamentului. situatia delicata nu ie legata de guvern ci, in ipostaza in care PDS + PUR + UDMR aveau cca 47 % din parlament DA + PRM ar fi avut 53 % si atunci orice lege initiata de guvernu PSDist nu ar fi trecut de parlament , PSD + aliatii nefiind majoritari astfel ca automat presedintele ar fi ordonat dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate. prevazand asta PUR si UDMR au schimbat macazu iesind presedinte basescu astfel ca in conditiile actuale DA+PUR+PRM+UDMR au majoritate parlamentara si chiar ar putea elimina conplet PSD de la guvernare ceea ce nu cred in faza actuala, dar tehnic ar putea
-
nocti, si matale chiar ai crezut, nu?
pai cand se giugiulea bombo cu voiculescu pe scena cine ar fi crezut ca voiculescu o sa divortzeze?
pai cand se giugiulea bombo cu voiculescu pe scena cine ar fi crezut ca voiculescu o sa divortzeze?
-
hehe, voiculescu, las, ca shtim + ca ashtia mai aveau un divortz la activ. era de ashteptat.
PRMu ie ciumat, ie copilu strazii, ie al nimanui...pashtia nimeni, niciodata nui vrea.
PRMu ie ciumat, ie copilu strazii, ie al nimanui...pashtia nimeni, niciodata nui vrea.
-
mda, nu vor partidul,vor doar electoratul acestuia 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
io zic, in intelepciunea-mi suprema
ca intelejerile cu peremeu se poate face numai pe ascunselea, asta finca opinia publica internationala nu prea inghite mesajul nationalist extremist a lu nenea Vadim... da' s-or face 

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
faw, DA-ul are nevoie de o mashina de vot in parlament nu un program politic
-
bre, dati-mi voe sa va dau peste cap discutiile legate de peure pentru ca fiindca voiculescu a zis azi ca cam asha: Dupí£ pí£rerea noastrí£ formarea noului Guvern ar trebui, in interesul Romaniei si al romanilor, sí£ se desfí£soare in douí£ etape. Intr-o primí£ etapí£, foarte curind, probabil cí£ vom anunta formarea unei majorití£ti parlamentare alcí£tuite din PSD, PUR, UDMR si reprezentantii celorlalte minorití£ti, urmind ca, cit de rapid sí£ se puní£ in aplicare o propunere a PUR, anume formarea unui guvern de largí£ coalitie. Un astfel de guvern ar permite o stabilitate politicí£ pe urmí£torii patru ani si ar elimina riscul ca Romania sí£ rateze integrarea in Uniunea Europeaní£ in 2007.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
presedintele Partidului Umanist Roman. 

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa'tz esplic nocturna: voiculescu ie omu' potrivit in momentu' cel mai nepotrivit pt astfel de uameni cu astfel de idei...sincer sa fiu nu prea vad cum ar "functiona" o astfel de coalitzie care sa contzina PRM shi UDMR la un loc, de ezemplu..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
mai bine zis, preshedintele unui partid obsCUR.
deci, pentru uamenii care shea dat nadufu esplicandumi inainte, viu shi io cu esplicatzii: intrebarea mea era mai mult retorica.
deci, pentru uamenii care shea dat nadufu esplicandumi inainte, viu shi io cu esplicatzii: intrebarea mea era mai mult retorica.

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma