Grupa F
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Grupa F
Componentza grupei:
1/ young hova
2/ cst
3/ raspopitu
4/ jaja beens
5/ catharsis
Se joaca dupa sistemul 3 din 5.
Meciurile grupei se incheie pe 13 decembrie 2004, ora 0:00.
Se califica mai departe primii 2 !
id-urile:
1/ robbie_jay1983
2/ cristyflorin
3/ celcarevacalcapecap
4/ cosmin8989
5/ andrei_tabarcea
am sa actualizez clasamentu' cat de des posibil..hai sa'ncercam sa jucam cat mai mult in weekend ca sapt viit e ultima de shcuala shi puate unii au partziale or smth:D
boon..acestea fiind zise..bafta mare!
1/ young hova
2/ cst
3/ raspopitu
4/ jaja beens
5/ catharsis
Se joaca dupa sistemul 3 din 5.
Meciurile grupei se incheie pe 13 decembrie 2004, ora 0:00.
Se califica mai departe primii 2 !
id-urile:
1/ robbie_jay1983
2/ cristyflorin
3/ celcarevacalcapecap
4/ cosmin8989
5/ andrei_tabarcea
am sa actualizez clasamentu' cat de des posibil..hai sa'ncercam sa jucam cat mai mult in weekend ca sapt viit e ultima de shcuala shi puate unii au partziale or smth:D
boon..acestea fiind zise..bafta mare!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Intr'un meci de mare valoare .. Cst a batut pe Catharsis cu 3-2 , dupa ce fusese condus cu 2-0 .. un meci frumos , dar in care s'au vazut erorile de joc de la yahoo pool .. Catharsis putea si merita sa castige .. eh .. shit happens 

Moved away.
- Cristy
Raspopitu - Catharsis 3-0.good game.Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Raspopitu - Cst 3-0.Meci castigat prin abandon la scorul de 1-0.Dintr-o data Cst s-a hotarat sa iasa de pe YM inainte spunand sa anunt victoria mea cu 3-0.Asa e regulamentul,nu?
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
grabiti-va shi voi cu meciurile alea. ati jucat numai trei meciuri si mai aveti foarte putin timp. Pana in prezent Raspopitu are 4p (20 6-0), Cst are 2p (11 3-5), iar catharsis are tot 2p (02 2-6). y0ung_h0va si JaJaBeens nu au jucat nici o partida.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
daca pana azi 13/12 orele 24.00 nu se juaca per total cel putin 10 meciuri in aceasta grupa, aceasta se canceleaza iar semifinalele se vor disputa cu primii 4 din grupa F.
deci , atentie
maine 14/12 orele 08.00 trebuie sa am clasamentul final ala grupei
deci , atentie
maine 14/12 orele 08.00 trebuie sa am clasamentul final ala grupei
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:cel putin 10 meciuri
pisicherule! pai zece meciuri sunt toate!
ANTI
-
imi cer scuze la cei care au incercat sa ma caute dar am probleme cu internetul. sper sa se rezolve pana deseara
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
jaja scrie:imi cer scuze la cei care au incercat sa ma caute dar am probleme cu internetul. sper sa se rezolve pana deseara
asha ie..shi deshi nu suntem fratzi sa impartzim acelashi calculator, am aceiashi belea..ne vdm dupa ora 20:00 ii rog pe ceilaltzi 3 componentzi ai grupei sa fie online dupa aceasta ora pt ca eu shi jaja sa ne putem disputa meciurile..multzamim de intzelegere
?!
-
Raspopitu - y0ung_h0va 3-2.Un meci care am crezut ca nu se mai termina unde amandoi am gresit unul dupa altul.Totusi calitatea a fost destul de ridicata,dar prea multe greseli nepermise din partea noastra.
Numa bine
Numa bine
-
baga-ti si clasamentul daca se poate pls
-
h0va - jaja 3-2
deshi initzial am zis ca abandonez, de rushine sa nu ies ultimu' din grupa, m'am razgandit..iar jaja a fost de acord sa joace cu mine..calificarea se joaca intre cst shi jaja..care cashtiga, merge mai departe alaturi de raspopitu..
datorita unor probleme tehnice..cei doi au solicitat amanarea partidei pana maine..in cazul in care solicitarii i se da curs cei doi vor posta rezultatul shi astfel vom cunoashte ierarhia finala a clasamentului..
am anexat clasamentul..inaintea ultimului meci
deshi initzial am zis ca abandonez, de rushine sa nu ies ultimu' din grupa, m'am razgandit..iar jaja a fost de acord sa joace cu mine..calificarea se joaca intre cst shi jaja..care cashtiga, merge mai departe alaturi de raspopitu..
datorita unor probleme tehnice..cei doi au solicitat amanarea partidei pana maine..in cazul in care solicitarii i se da curs cei doi vor posta rezultatul shi astfel vom cunoashte ierarhia finala a clasamentului..
am anexat clasamentul..inaintea ultimului meci
- Fişiere ataşate
-
- clasament.JPG (84.7 KiB) Vizualizat de 4192 ori
?!
-
dupa cum am subliniat de mai multe ori pe acest tread cat si cel de comentarii ,meciurile trebuiau terminate pana ieri 13/12 orele 24.00 cu o extensie de 8 ore pana azi 14/12 orele 08.00 la mica intelegere a celor din grupa.
astfel ca, analizand clasamentul din prisma punctelor si a setaverajului , clasamentul final al grupei F se prezinta astfel :
1/ raspopitu
2/ jaja
3/ hova
4/ catharsis
5/ cst
se califica in semifinale :
1/ raspopitu
2/ jaja beens
astfel ca, analizand clasamentul din prisma punctelor si a setaverajului , clasamentul final al grupei F se prezinta astfel :
1/ raspopitu
2/ jaja
3/ hova
4/ catharsis
5/ cst
se califica in semifinale :
1/ raspopitu
2/ jaja beens
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
-
dar mai era de jucat meciul dintre mine si jaja .. aseara l'am amanat .. statusem aproape o ora si nici nu terminasem un joc din cauza lagului lui jaja .. si ne'am gandit sa'l amanam pe ziua de azi .. si daca as fi batut m'as fi calificat eu ..
Moved away.
- Cristy
in primul rand ca termenul a expirat. in al doilea rand - te-ai fi calificat numai daca ai fi cashtigat cu 3-0.
ANTI
-
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard