Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Am deschis Inboxul azi si am dat peste 99 mail-uri!
Si nu sunt spam-uri:)...Oh my God!
Ma duc sa fumez o tzigara...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
-

monk - Mesaje: 2747
Vai...mi-e poftaaaa!! Ciocolata cu orez cu numele meu...mor !! Abia astept ziua de sambata
!! Hades..sa vii inainte de Moshu...ca sa mananc doar eu linistita si singura :p ! impartim impreuna ultimele bucatzele
Aaaa...buna seara locomotive! monk...micu` meu geniu...vino sa te pup ...muah muah
!! Hades..sa vii inainte de Moshu...ca sa mananc doar eu linistita si singura :p ! impartim impreuna ultimele bucatzele
Aaaa...buna seara locomotive! monk...micu` meu geniu...vino sa te pup ...muah muah

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Matrashita scrie:Am deschis Inboxul azi si am dat peste 99 mail-uri!
Doar 99 de mailuri? eu gasesc cate 99 pe toate cele 5 adrese !!!
Acu' nu stiu ce dreaq am facut ca am setat antivirusul sa nu lase YM-ul sa se conecteze...si nu mai stiu ce sa fac!
p.s: Nu va lasati ademeniti de poza lu; pishatu'2....de ce? pt ca un jidan nu si-ar fi putut permite o ciocolata NOUA! pun pariu ca e expirata sau a gasit-o pe undeva prin vreun cosh de gunoi...sau de ce nu? e de la Second Hand si daca stau eu sa ma gandesc cred ca am mestecat si eu ciocolata aia numai ca am scuipat-o urgent ca era varza... :p
-

Love2Fly - Junior Member
Katzy...monk se scrie cu "m" mic ...asa sa stii :p
monk...no comment...:p
p.s:
:love: sa zbori...ciocolata aia imi poarta numele...e cu orez...si asta era ideea...k imi poarta numele! imi doream sa mananc si io din ea da cand aud ce zici tu acolo...mi se face rau :p
raman la bambus..resemnata...si alternez cu eucalipt...pt diversitate...
monk...no comment...:p
p.s:
:love: sa zbori...ciocolata aia imi poarta numele...e cu orez...si asta era ideea...k imi poarta numele! imi doream sa mananc si io din ea da cand aud ce zici tu acolo...mi se face rau :p
raman la bambus..resemnata...si alternez cu eucalipt...pt diversitate...
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Koala...unde sa vina mai devreme Hades sambata ? In port, sau in centrul Constantei ?
Love2...ce mai scrii pe locomotive dupa ce i-ai votat pe eye si danone ?
(stiam ca esti pishat...dar nu te credeam in halu' asta :p )
Love2...ce mai scrii pe locomotive dupa ce i-ai votat pe eye si danone ?
(stiam ca esti pishat...dar nu te credeam in halu' asta :p )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
...
love2 pishatu ala a dat o bere de ziua lui, tu ce ai dat PISHATULE? nu postezi pe cm PISHATULE?
moshule eu zic sa ne intalnim cu Dia pe la 17 in fatza la magazinu tomis...
PS: o vreau pe nanuka inapoi, sa plece pishatzii pe cm!
moshule eu zic sa ne intalnim cu Dia pe la 17 in fatza la magazinu tomis...
PS: o vreau pe nanuka inapoi, sa plece pishatzii pe cm!
There is no save game in real life...
- Hades
Da unde a disparut Nanuka??Chiar...ce-i cu ea ?:) Ea ma mai pupa..ma mai baga in seama...Love nici nu isi arunca privirea spre mine :p
Ma duc sa ma uit la tv...that's it for tonight! Noapte buna locomotive!!
Ma duc sa ma uit la tv...that's it for tonight! Noapte buna locomotive!!

i'm missing every part
i'm missing every part
-

ba in puii mei aia nenascuti inca .. io propun o schimbare ....
hai sa schimbam numele in altceva ca suna aberant locomotive .. ce pula mea .. doar nu suntem masinarii ..... suntem oameni .... hai sa schimbam in altceva.....
hai sa schimbam numele in altceva ca suna aberant locomotive .. ce pula mea .. doar nu suntem masinarii ..... suntem oameni .... hai sa schimbam in altceva.....
-

monk - Mesaje: 2747
monk...voi pune postul de mai sus ..in seama minti tale inca necoapte !
Dany...Nanuka a plecat din gara....gara in care a coborat cel la care Hades se refera cu termenul pishat.
Eu ma duc la culcare ! Locomotive 4 ever !
Noapte buna !
Dany...Nanuka a plecat din gara....gara in care a coborat cel la care Hades se refera cu termenul pishat.
Eu ma duc la culcare ! Locomotive 4 ever !
Noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Dia scrie:Katzy...monk se scrie cu "m" mic ...asa sa stii :p
shi k@tzy cu "k" mic, aruondu nu ie obligatoriu, da ie~p
Ma ustura ochii in ultimu hal shi nu intzeleg momentan de ce. Tata azi nu e acasa, shi i'e lene sa'mi fac pachetu pentru shcuala, iar mama no comment.
Buna dimineatza locomotive!
Mosh, ce zi ie azi?:D
- kahlan
- Junior Member
Astazi este ziua cand tu n-ai ce manca la scoala.
Buna dimineatza ! Peste 10 zile e Craciunul....iar afara e vreme de mijloc de toamna. ~(
Buna dimineatza ! Peste 10 zile e Craciunul....iar afara e vreme de mijloc de toamna. ~(
-

huaaaaa ca nu ninge!
Cre ca vremea asta o face special,sau puate ca va ninge prima data in ajunul craciunului, ar fi tare:D
I.a.o.d.i., nu mai las pe niemni la calcu meu de la info, au trimis ashtia mailuri in draci.
Buna dimineatza mosh!
Cre ca vremea asta o face special,sau puate ca va ninge prima data in ajunul craciunului, ar fi tare:D
I.a.o.d.i., nu mai las pe niemni la calcu meu de la info, au trimis ashtia mailuri in draci.
Buna dimineatza mosh!
- kahlan
- Junior Member
Buna seara , locomotiva !
Iar suntem doar noi 2. Maine ce zi este ?
In rest ? Esti bine ?
Iar suntem doar noi 2. Maine ce zi este ?
In rest ? Esti bine ?
-

Buna seara locomotiva!
Maine cred ca este joi. O zi chiar fuarte decisiva pentru mine shi viitorul meu, dar nu pot vorbi despre asta, nu aici:D
In rest, sau alta ordine de idei, sunt bine, am mancat, starea parintzilor de aseara persista, a mea la fel.Mi'am spart buza din pricina frigului shi ma ustura de mor, cand am dat sa beau apa am injurat juma de ora.
In a dooa ordine de idei, m'am trezit, am mancat, shi cam atat.
Tu ce mai faci locomotiva, tot bine?
Maine cred ca este joi. O zi chiar fuarte decisiva pentru mine shi viitorul meu, dar nu pot vorbi despre asta, nu aici:D
In rest, sau alta ordine de idei, sunt bine, am mancat, starea parintzilor de aseara persista, a mea la fel.Mi'am spart buza din pricina frigului shi ma ustura de mor, cand am dat sa beau apa am injurat juma de ora.
In a dooa ordine de idei, m'am trezit, am mancat, shi cam atat.
Tu ce mai faci locomotiva, tot bine?
- kahlan
- Junior Member
Hello animals!!!
Ce faceti voi???? vad ca deja m`ati uitat ?? ~v
[quote].......Sometimes I feel like I don't have a partner, sometimes I feel like my only friend is the city I live in , the city of angels, lonley as I am,togheter we're crying..........I don't ever wanna feel like I did that day...[quote] ;m
Frumoasa melodia pe care o ascult eu acum
:kiss: u all
Ce faceti voi???? vad ca deja m`ati uitat ?? ~v
[quote].......Sometimes I feel like I don't have a partner, sometimes I feel like my only friend is the city I live in , the city of angels, lonley as I am,togheter we're crying..........I don't ever wanna feel like I did that day...[quote] ;m
Frumoasa melodia pe care o ascult eu acum
:kiss: u all
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Draga locomotiva,
Sunt ok si eu. Putin obosit...dar ok. Si pentru mine maine este o zi decisiva. Sper sa trecem amabdoi cu bine peste ziua de maine. Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Stiu ca nu ti-ai spart buza din cauza frigului...si ca de fapt te-ai sarutat cu un baiat care te-a muscat de buza. Mie poti sa-mi spui. Nu e cazul sa te ascunzi de locomotiva.
Locomotiva
Sunt ok si eu. Putin obosit...dar ok. Si pentru mine maine este o zi decisiva. Sper sa trecem amabdoi cu bine peste ziua de maine. Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Stiu ca nu ti-ai spart buza din cauza frigului...si ca de fapt te-ai sarutat cu un baiat care te-a muscat de buza. Mie poti sa-mi spui. Nu e cazul sa te ascunzi de locomotiva.
Locomotiva
-

Draga locomotiva,
Nu, daca era din cauza aia invocam altceva, am mai multa imaginatzie de atat. Plus ca nu ash injura in cazu ala.Daca ma mushca in cazu ala, acum se putea spune ca nu va mai avea predecesori.
Spor shi tzie la ziooa de maine!
Locomotiva, mai mica.
peseu- hey jadore:D
Nu, daca era din cauza aia invocam altceva, am mai multa imaginatzie de atat. Plus ca nu ash injura in cazu ala.Daca ma mushca in cazu ala, acum se putea spune ca nu va mai avea predecesori.
Spor shi tzie la ziooa de maine!
Locomotiva, mai mica.
peseu- hey jadore:D
- kahlan
- Junior Member
Jadore...dar de ce spui ca prietenul tau e orasul ingerilor ? Tu nu locuiesti in Los Angeles...ci in Windy City. ~)
mai stii ceva de Il Capo ? Mai apare p'aci..sau a uitat de noi, locomotivele ?
Catalina...deci...daca te musca baiatu...cum nu mai avea predecesori ? Adica nu mai avea parinti sau ce ? Ii impuscai parintii ? ~(
mai stii ceva de Il Capo ? Mai apare p'aci..sau a uitat de noi, locomotivele ?
Catalina...deci...daca te musca baiatu...cum nu mai avea predecesori ? Adica nu mai avea parinti sau ce ? Ii impuscai parintii ? ~(
-

Viejo I know where I live, erau doar niste versuri de la o melodie marfa.
Despre Capo nu mai stiu nik, din cate stiu eu joi zice adio romaniei
Moshule k@tzy se referea ca ramanea fara mostenitori deci oo...lol....da` ce are mah daca te musca baiatu de buza...doar sa nu te muste rau de tot, asa in joaca *p
Despre Capo nu mai stiu nik, din cate stiu eu joi zice adio romaniei
Moshule k@tzy se referea ca ramanea fara mostenitori deci oo...lol....da` ce are mah daca te musca baiatu de buza...doar sa nu te muste rau de tot, asa in joaca *p
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Pai io nu ziceam nik ca ash avea impotriva de mushcatu in juaca, da nici chiar sa'mi sparga buza. Atunci ar interveni partea cu omleta ce avea sa urmeze.
I.a.o.d.i., am repetat discursu pentru maine, l'am zis de trei ori shi ma ustura gatu de mor, am luat doo pastile de gat. Asta imi trebe maine, sa ragushesc!
I.a.o.d.i., am repetat discursu pentru maine, l'am zis de trei ori shi ma ustura gatu de mor, am luat doo pastile de gat. Asta imi trebe maine, sa ragushesc!
- kahlan
- Junior Member
Jadore...unde pleaca Capo ? ~o
k@tzy ..inseamna ca s-a referit gresit..spunand predecesori, atunci.
k@tzy ..inseamna ca s-a referit gresit..spunand predecesori, atunci.

-