care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
cica americanii, ingrijoratzi de rezultatele ecstrem de slabe obtzinute de ai lor studioshi ca brazii la nush ce concurs internatzional de capacitate, sa decis sa adopte sistemu chinez de invatzamant, care a fost danshii profund presionatzi de capacitatea lu pupilii chineji. daca naduc shi profi chineji shi comunishti tot dejeaba.
treaba cu autovotarea nu mai merge. a furat baixu ideea. da aia cu boicotatul...hmmmm...ma duc la sedinta, unde o sa am timp vreo ora sa reflectez, ca nu ma intereseaza ce vorbeste aia cu cravata acolo.
Re. Nustu care buna o fi la voi acolosa dar la mine e buna dimineata, rezultatu muncii de bebleoteca de eri noapte/az dimineata, care stiti foarte bine ce efort necesita intru intreprinderea ei.
Mneata, mnaziua, mnaseara si noapte buna!
Eram in trecere p-aici, am impartit niste nuiele si m-am gandit sa bau buzna. Acu' ma'ntorc la somnul meu cel de toate zilele.
In alta ordine de idei, simt miros puternic de zapada. Ia sa vedem, il ia pe dom' primar pe nepregatitelea?
If this doesn't make you smile You don't have to cry If this isn't making sense It doesn't make it lies