C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
suacra este cuana mama lu individu sau individa cu care impartzi patu in mod constant. Suacra are urmatuarele calitatzi:
-ieste tzoapa
-crede ca fi-su or fi-sa are 5 ani
-se imbraca ca o baba sau ca o traseista- nimic in between
-se ashteapta sa o iubeshti mai mult decat itzi iubeshti proprii parintzi
-se ashteapta sa-i faci cadouri
-asculta la ushi
-e snoaba shi/sau pruasta
-vorbeshte mult shi de cele mai multe ori deamp*lea
-ieste tzoapa
-crede ca fi-su or fi-sa are 5 ani
-se imbraca ca o baba sau ca o traseista- nimic in between
-se ashteapta sa o iubeshti mai mult decat itzi iubeshti proprii parintzi
-se ashteapta sa-i faci cadouri
-asculta la ushi
-e snoaba shi/sau pruasta
-vorbeshte mult shi de cele mai multe ori deamp*lea
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bonjur de dimineatza...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
me suooooooooooomn
me suooooooooooomn
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
noi suntem numa fetze-fetze
avetzi grije sa nu fitzi numa fatze-fatze. sau tzatze-tzatze.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alalei lichele
raceala pe care o acumulai ie precum iuropa libera pe vremea lu plumbuitu , apare si dispare cand nu te-astepti. ieri sear disparu conplet ,azi dimine reaparu in pofida tratamentului cu nurofen , paracetamol si bere
raceala pe care o acumulai ie precum iuropa libera pe vremea lu plumbuitu , apare si dispare cand nu te-astepti. ieri sear disparu conplet ,azi dimine reaparu in pofida tratamentului cu nurofen , paracetamol si bere
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aurora boreiala. da de ce nu mai ie dovleacu dovleac?
io cred ca punpkina lo luat pe danis amant si in urma schinbului hormonal s-o facut si unu neuronal ca prea seamana la caracteristici anti-gramatica, tzatzizm si anti-busimtz.
sper sa navem doo nuci bre ca vin sarbatorile si mai ie si treaba de facut, sarmale, retzete ....
io cred ca punpkina lo luat pe danis amant si in urma schinbului hormonal s-o facut si unu neuronal ca prea seamana la caracteristici anti-gramatica, tzatzizm si anti-busimtz.
sper sa navem doo nuci bre ca vin sarbatorile si mai ie si treaba de facut, sarmale, retzete ....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sau puate dau aia cu insecticide pan canada shi ashtia au fost la pascut impreuna
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
io creca defabt ashtia a fost fratzi dintotdeauna shi sa regasit abea acuma dupa mult timp petrecut despartzitzi de doo strazi.
dovleaca nu mai ie dovleaca fiinca ie trecut de helouin shi nu se mai puarta dovlecii, nu mai ie trendi cul la moda.
dovleaca nu mai ie dovleaca fiinca ie trecut de helouin shi nu se mai puarta dovlecii, nu mai ie trendi cul la moda.
-

nocturna - Mesaje: 8725
supermouse scrie:suacra este cuana mama lu individu sau individa cu care impartzi patu in mod constant. Suacra are urmatuarele calitatzi:
[tuate alea care li-ai pus tu]
suarice, dupa descriptio socrensis io bag sama ca sintem cumnati sau ceva - orisicum am beneficiat de aceiasi persoana...
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
Deci vreu sa zic ca domnu publius are mare dreptate. Daca mai comsumi inpreuna cu altzi trei oamini patru sticle de techila, de dimineatza te trezeshti cu bronshita. Ma rog... ie impropriu sa zici ca te trezesht, da orshicat. Mai ales ca bronshita asta incepe sa se manifeste inca din tinpu comvalescentzei, respectiv de cu seara.
Cum se manifesta bronshita publiuforma ? Pai cam ashea: pe la jumatea tratamentului, respectiv trei oamini la doo stecle, toate trebile merge bine, comversatzie agreabila, schinb de pareri folositoare despre muie, cacat, pizde, mancare shi pishat. Cand sa terminat cele doo fiole de medicament, te ridici frumos shi dai o fuga pan la farmacie in scop ca sa achizitzionezi continuarea partea a doua strikes back se intoarce (ar fi de preferat ca in farmacie sa nu zici in gura mare “unde pula mea atz ascuns butura ?â€Â
Cum se manifesta bronshita publiuforma ? Pai cam ashea: pe la jumatea tratamentului, respectiv trei oamini la doo stecle, toate trebile merge bine, comversatzie agreabila, schinb de pareri folositoare despre muie, cacat, pizde, mancare shi pishat. Cand sa terminat cele doo fiole de medicament, te ridici frumos shi dai o fuga pan la farmacie in scop ca sa achizitzionezi continuarea partea a doua strikes back se intoarce (ar fi de preferat ca in farmacie sa nu zici in gura mare “unde pula mea atz ascuns butura ?â€Â
-

neatza - Mesaje: 5820