Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Titina, pentru posturi din astea am vorbit cu moshu shi am zis ca te dam afara din locomotive la urmatuarea abatere.
Cat despre sosirea mea sambata, nu va pot da un raspuns sigur, deoarece au intervenit anumite circumstantze, mai mult sau mai putzin placute. La ora 4 nu cred ca pot. Vom trai shi vom vedea.
Jadore, treia sa'mi spui duar mie, pe ym:D
Moshu cre ca mananca la ora asta, pofta buna ii spun uoricum.
Eu nu cred ca mai stau mult. In seara asta vreau sa stau mai mult la lectura deoarece zilele astea voi termina o carte shi am ajuns la partea in care ma culc duar dupa ce mi'am epuizat tuate resursele shi nu mai intzeleg nik.
peseu 1--> I.a.o.d.i, shi atat:D
peseu 2--> nuapte buna locomotiva!
nuapte buna locomotive!
:kiss:
Cat despre sosirea mea sambata, nu va pot da un raspuns sigur, deoarece au intervenit anumite circumstantze, mai mult sau mai putzin placute. La ora 4 nu cred ca pot. Vom trai shi vom vedea.
Jadore, treia sa'mi spui duar mie, pe ym:D
Moshu cre ca mananca la ora asta, pofta buna ii spun uoricum.
Eu nu cred ca mai stau mult. In seara asta vreau sa stau mai mult la lectura deoarece zilele astea voi termina o carte shi am ajuns la partea in care ma culc duar dupa ce mi'am epuizat tuate resursele shi nu mai intzeleg nik.
peseu 1--> I.a.o.d.i, shi atat:D
peseu 2--> nuapte buna locomotiva!
nuapte buna locomotive!
:kiss:
- kahlan
- Junior Member
Cu durere in suflet tin sa va anuntz ca YM-ul meu a incetat sa mai colaboreze cu mine sub NICI o forma sau versiune
Mi se intampla uimitorul fapt: cand scriu sau mi se scrie io NU VAD ce se scrie deci cam asta e problema....am instalat si reinstalat de un catralion de ori si nimic
Pti informatii si detalii scrieti un PM pe adresa subsemnatului. In rest toate bune si frumoase, azi am baut o bericica pe care de altfel o beau si acum, acum stau si butonez de la laptop, moshule? vrei sa ma vezi pe webcam? vrei sa-ti arat ce jucarie mi-am luat? e o smecherie care e mica, mica si sta sub pat iar daca bagi aer in ea se face BUNA :p in rest ce mai faceti voi catzelushilor? stiti ca va pupicesc pe toti, nu?
MUAH-MUAH
si inca un:
MUAH-MUAH!!!
pt. Dia care se plange ca nu e bagata in seama :p
In rest ce mai faceti voi catzelushilor? eu acum am mai inceput o sticlutzulica de bericiutzulica, e din aia din Cora de 25.000/l.
Acum mananc floricele tot din Cora? in rest acum tastez la laptop...
In alta ordine de idei, ce mai faceti voi mah catzleushilor mah?
O..let's cut the crap si haideti sa incercam sa ne comportam mai adecvat varstei noastre
Moshule? cu tine incepe schimbarea :p
Mi se intampla uimitorul fapt: cand scriu sau mi se scrie io NU VAD ce se scrie deci cam asta e problema....am instalat si reinstalat de un catralion de ori si nimic
Pti informatii si detalii scrieti un PM pe adresa subsemnatului. In rest toate bune si frumoase, azi am baut o bericica pe care de altfel o beau si acum, acum stau si butonez de la laptop, moshule? vrei sa ma vezi pe webcam? vrei sa-ti arat ce jucarie mi-am luat? e o smecherie care e mica, mica si sta sub pat iar daca bagi aer in ea se face BUNA :p in rest ce mai faceti voi catzelushilor? stiti ca va pupicesc pe toti, nu?MUAH-MUAH
si inca un:
MUAH-MUAH!!!
pt. Dia care se plange ca nu e bagata in seama :p
In rest ce mai faceti voi catzelushilor? eu acum am mai inceput o sticlutzulica de bericiutzulica, e din aia din Cora de 25.000/l.
Acum mananc floricele tot din Cora? in rest acum tastez la laptop...
In alta ordine de idei, ce mai faceti voi mah catzleushilor mah?
O..let's cut the crap si haideti sa incercam sa ne comportam mai adecvat varstei noastre
Moshule? cu tine incepe schimbarea :p-

Love2Fly - Junior Member
Dia face bine! Asculta muzica tare si canta mai tare decat muzica ...si face bine :p
Vine k@tzy ( cu k mic si @)...vine la 17:00 si la 19:00 e "pa " deja
ne-am obisnuit! Jadore ce faci :love: ?
Buna seara locomotive!Eu sunt asa...euforica :p ...si de data asta nu e de la bambus !
Eucaliptul meu salbatic...pe unde esti ? Trestia mea ganditoare care nu stie ce sa imi mai zica si cum sa faca o minora conversatie...pandesti pe aici ? Vii sambata sau pleci la Constanta ? Daca mergi la Constanta sa-l pupi pe Nicholas k mi-e tare drag
si cu aceasta ocazie vreau sa-i arat dragostea mea locomotivei Hades care acum e cu un ochi pe ciocolata si cu altul pe poza mea pierduta intr-un folder pe calculator...si se gandeste ca 4 patratzele sunt ale mele si le voi manca sambata ! Hades :love: :love: :love:
Vine k@tzy ( cu k mic si @)...vine la 17:00 si la 19:00 e "pa " deja
ne-am obisnuit! Jadore ce faci :love: ?
Buna seara locomotive!Eu sunt asa...euforica :p ...si de data asta nu e de la bambus !
Eucaliptul meu salbatic...pe unde esti ? Trestia mea ganditoare care nu stie ce sa imi mai zica si cum sa faca o minora conversatie...pandesti pe aici ? Vii sambata sau pleci la Constanta ? Daca mergi la Constanta sa-l pupi pe Nicholas k mi-e tare drag
si cu aceasta ocazie vreau sa-i arat dragostea mea locomotivei Hades care acum e cu un ochi pe ciocolata si cu altul pe poza mea pierduta intr-un folder pe calculator...si se gandeste ca 4 patratzele sunt ale mele si le voi manca sambata ! Hades :love: :love: :love:
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Buna dimineatza, loco !
Aseara m-am culcat mai devreme...pentru ca astazi sa ma trezesc mai devreme pentru ca am foarte multa treaba.
Sa incepem cu fiecare in parte, da ?
Love2Fly. Te faci ca nu vezi ce a scris Hades ? ~v Bere la 25 000/litru este scumpa. Eu beau bere la 29 000/2 litri, in spetza Gambrinus la plastic, tot din Cora. Daca chiar ai fost in Cora...eu te felicit. Psihologul te-a sfatuit sa mergi acolo pentru a-ti infrunta fobiile ?
De SatyR ce mai stii ? Daca o fi murit prin casa de atata deprimare, acum cand intunericul domneste peste 14 ore din zi ?
Unde mergem in Ajun ?
Koala. Trestia ta ganditoare care nu stie ce sa iti zica si sa faca o minora conversatie? Cum vine asta, ca nu inteleg ? Esti minora ? M-ai pacalit ? Mi-ai luat stelutze ?
Sambata nu plec la Constanta, dar in schimb as prefera o intalnire restransa...sa bem o cafea si sa povestim despre iarna.
k@tzy. N-am ce sa-ti transmit..dar e un lucru bun ca faci Politzie cu Titina. Iti meriti nominalizarea la premiile Oscar pe care ti-am dat-o. Vezi ca azi e joi !
O zi buna !
Aseara m-am culcat mai devreme...pentru ca astazi sa ma trezesc mai devreme pentru ca am foarte multa treaba.
Sa incepem cu fiecare in parte, da ?
Love2Fly. Te faci ca nu vezi ce a scris Hades ? ~v Bere la 25 000/litru este scumpa. Eu beau bere la 29 000/2 litri, in spetza Gambrinus la plastic, tot din Cora. Daca chiar ai fost in Cora...eu te felicit. Psihologul te-a sfatuit sa mergi acolo pentru a-ti infrunta fobiile ?
De SatyR ce mai stii ? Daca o fi murit prin casa de atata deprimare, acum cand intunericul domneste peste 14 ore din zi ?
Unde mergem in Ajun ?
Koala. Trestia ta ganditoare care nu stie ce sa iti zica si sa faca o minora conversatie? Cum vine asta, ca nu inteleg ? Esti minora ? M-ai pacalit ? Mi-ai luat stelutze ?
Sambata nu plec la Constanta, dar in schimb as prefera o intalnire restransa...sa bem o cafea si sa povestim despre iarna.
k@tzy. N-am ce sa-ti transmit..dar e un lucru bun ca faci Politzie cu Titina. Iti meriti nominalizarea la premiile Oscar pe care ti-am dat-o. Vezi ca azi e joi !
O zi buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Neata, Gabi. Ce-i cu tine la ora asta? Ai visat urat? Aaaa, ai treaba azi! Cine nu are? Ziceai ceva de o intalnire restransa? Vreau si eeeeuuuu!!!!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
Buna dimineatza, Aniella !
Pai tu nu vi nici macar la intalnirile mari...dar la alea restranse ?
De ce atat de rar pe loco ?
Si nu...nu am visat urat. Eu nu visez urat pentru ca sunt un om bun :p
Dar uite...in juma de ora plec d'acasa...si eu intotdeauna ma trezesc cu 75 minute inainte de momentul plecarii. Tre' sa dau mancare la porc, sa-l spal...etc
Pai tu nu vi nici macar la intalnirile mari...dar la alea restranse ?
De ce atat de rar pe loco ?
Si nu...nu am visat urat. Eu nu visez urat pentru ca sunt un om bun :p
Dar uite...in juma de ora plec d'acasa...si eu intotdeauna ma trezesc cu 75 minute inainte de momentul plecarii. Tre' sa dau mancare la porc, sa-l spal...etc

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Gabi, daca as avea mai mult timp jur ca as scrie mult mai des pe locomotive si as veni la mai multe intalniri forumiste. Dar sunt foarte, foarte ocupata.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
ce faceti ba oameni fara tzeluri in viatza ... va treziti ca babele la 7 ... pm ... io m-am trezit acu 2 minute si tot as mai dormi ...
eclerul meu cu valinilie ce faci ?
eclerul meu cu valinilie ce faci ?
-

monk - Mesaje: 2747
Cu valinilie..
ce tare a fost asta! Moshule tu nu poti sa porti o minora conversatie...adik una mica mica...stii tu cam cat de mica...;D ! Nu te-am pacalit si nici stelutze nu am luat si daca vrei o intalnire restransa eu te voi lasa cu Hades Decret si monk si o sa mananc bambus acasa..d c sa ma mai deplasez ?
nu vrea sa va incurc sau sa va deranjez ;m !
monk buna dimineata :love: ! acum m-am trezit si eu si trebuie sa fug spre Piata Romana :p !
Buna dimineata tuturor...!
P.S: Satyr traieste...si inca bine...si hraneste si se hidrateaza o data pe ora...o sa treaca de perioada asta dificila cu bine zic eu !
ce tare a fost asta! Moshule tu nu poti sa porti o minora conversatie...adik una mica mica...stii tu cam cat de mica...;D ! Nu te-am pacalit si nici stelutze nu am luat si daca vrei o intalnire restransa eu te voi lasa cu Hades Decret si monk si o sa mananc bambus acasa..d c sa ma mai deplasez ?
nu vrea sa va incurc sau sa va deranjez ;m !
monk buna dimineata :love: ! acum m-am trezit si eu si trebuie sa fug spre Piata Romana :p !
Buna dimineata tuturor...!
P.S: Satyr traieste...si inca bine...si hraneste si se hidrateaza o data pe ora...o sa treaca de perioada asta dificila cu bine zic eu !

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
-

e decret pe la tine ?
Koala...ce sa caute Hades la intalnirea restransa destina doar marilor romantici ? Hades...sa se duca la intalniri cu Titina si k@tzy ...la ora 2.
Koala...ce sa caute Hades la intalnirea restransa destina doar marilor romantici ? Hades...sa se duca la intalniri cu Titina si k@tzy ...la ora 2.
-

lol ......
nu mah .. ascult o melodie cantata de decret ... daca vrei s-o iei (pe la spate pe unde vrei tu) asa decret e la mine in camera cu vocea si spiritu .....
nu mah .. ascult o melodie cantata de decret ... daca vrei s-o iei (pe la spate pe unde vrei tu) asa decret e la mine in camera cu vocea si spiritu .....
-

bine
eu am venit acasa, am baut un vin fin sa ma incalzesc, mi-am batut maimutza (ca tot zicea un baiat ca ii sunt antipatic ca scriu ca-mi bat maimutza) am luat o gustare...si plec inapoi la birou. poate fac si eu azi 50 mii...sa beau un suc si o cafea cu Love2Fly in week end
eu am venit acasa, am baut un vin fin sa ma incalzesc, mi-am batut maimutza (ca tot zicea un baiat ca ii sunt antipatic ca scriu ca-mi bat maimutza) am luat o gustare...si plec inapoi la birou. poate fac si eu azi 50 mii...sa beau un suc si o cafea cu Love2Fly in week end

-

Pishatul invizibil de Love2Fly o sa munceasca ca un pork in weekend, asha ca sa faca ultimii bani inainte de Craciun, nu de alta dar am de luat cadouri pt. 500 de persoane
Ma rog...cred ca pt tine imi fac timp sambata sau duminica dupa orele 17 :p sau chiar orele 17
In alta ordine de idei urasc job-ul si ii urasc pe colegi! de azi dimineatza pana acum NUMAI colinde au pus....deja nu mai am chef de munca....sunt intr-o letargie totala. Imi vine sa ma duc sa beau diseara....ceea ce o sa si fac de altfel
p.s: i-am dat un PM lu' Dany sa-i spun sa nu se mai lupte cu morile de vant pe forum
Ma rog...cred ca pt tine imi fac timp sambata sau duminica dupa orele 17 :p sau chiar orele 17
In alta ordine de idei urasc job-ul si ii urasc pe colegi! de azi dimineatza pana acum NUMAI colinde au pus....deja nu mai am chef de munca....sunt intr-o letargie totala. Imi vine sa ma duc sa beau diseara....ceea ce o sa si fac de altfel
p.s: i-am dat un PM lu' Dany sa-i spun sa nu se mai lupte cu morile de vant pe forum

-

Love2Fly - Junior Member
Oribilul Mosh scrie: k@tzy. N-am ce sa-ti transmit..dar e un lucru bun ca faci Politzie cu Titina. Iti meriti nominalizarea la premiile Oscar pe care ti-am dat-o. Vezi ca azi e joi !
Da, iar maine ie vineri, asta inseamna duar ca poimaine ie sambata.
Am venit de la shcuala. Sunt mandra de mine. Nu de alta, dar zic ca am terminat binishor, acum chiar ca imi bag relativ piciuarele.
Ashe.De la doo venitzi voi bre, lumea mai are treaba sambata la ora aia!
In rest, ce va mai pot zice decat ca mi'am facut un obicei in a bea ceai shi acuma beau de cam multe ori pe zi. Cre ca ie de bine.
Afara ie un ger de te ustura ochii. Nu imi vine sa cred ca totushi nu ninge. Inca o data necesaru "huaaaaaaaaaa".Cre ca imi beau ceaiu, mananc shi ma bag in pat la citit pana adorm.
Va salut locomotive!
Te salut locomotiva!
- kahlan
- Junior Member
Am aparut din nou,nu stiu pentru cat timp,dar ma simt de multe ori strain aici,pentru ca nimeni nu duce lipsa copilulul care este.
O sa trec , poate , mai des pe aici , avand in vedere faptul ca e vacanta deja , sunt sarbatorile astea care tre` sa vina si o sa mai am acces la internet mai des de data aceasta. Eu sunt unul din locomotivistii care nu au un calculator legat la internet acasa.
O sa trec , poate , mai des pe aici , avand in vedere faptul ca e vacanta deja , sunt sarbatorile astea care tre` sa vina si o sa mai am acces la internet mai des de data aceasta. Eu sunt unul din locomotivistii care nu au un calculator legat la internet acasa.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
Noroc, UnCopilutz ! Pai mai du-te pe la soru'ta la Cluj..si intra de la ea.
Love2...eu propun o intalnire mai nocturna...ca pe urma iar ne trezim cu d'alde Titina
k@tzy ..te salut, locomotiva !
Am inceput sa beau in fiecare seara vin roshu !
Love2...eu propun o intalnire mai nocturna...ca pe urma iar ne trezim cu d'alde Titina
k@tzy ..te salut, locomotiva !
Am inceput sa beau in fiecare seara vin roshu !

-

Buna dimineatza/dupa-masa/seara (dupa caz) lcomotivelor
revin putin inainte de plecarea la munca (la "Serivici") sa vad ce noi aberatii au scris, admiratorii mei de pe topuri/say what.
Love2- pemeu raspuns, mare dreptate ai cu "morile de vant"
Azi tre sa cumpar ultimele cadouri de Craciun, si-uite asa, iara n-o sa mai am nici un ban pana la urmatoru salariu :p
voi in ce stadiu sunteti cu "X-mas shopping"?
revin putin inainte de plecarea la munca (la "Serivici") sa vad ce noi aberatii au scris, admiratorii mei de pe topuri/say what.
Love2- pemeu raspuns, mare dreptate ai cu "morile de vant"
Azi tre sa cumpar ultimele cadouri de Craciun, si-uite asa, iara n-o sa mai am nici un ban pana la urmatoru salariu :p
voi in ce stadiu sunteti cu "X-mas shopping"?
-

Dany_S - Junior Member
Buna katzy
Merge bine, au fost multumiti managerii de prestanta mea din ultimele doua luni, cu putin noroc apuc si eu bonusul de sfarsit de an !
Acum ca, campionatu de biliard e pe sfarsite, ar trebui sa-i zicem lu Mosu sa se apuce de cel de interpretari (dupa ce se termina cu topurile bineinteles)
Merge bine, au fost multumiti managerii de prestanta mea din ultimele doua luni, cu putin noroc apuc si eu bonusul de sfarsit de an !
Acum ca, campionatu de biliard e pe sfarsite, ar trebui sa-i zicem lu Mosu sa se apuce de cel de interpretari (dupa ce se termina cu topurile bineinteles)
-

Dany_S - Junior Member
Salut, Dany !
de concursul de interpretari se ocupa k@tzy ! cu ea vorbesti !
k@tzy ...imi iei ceva de Craciun ?
de concursul de interpretari se ocupa k@tzy ! cu ea vorbesti !
k@tzy ...imi iei ceva de Craciun ?

-