C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
danone*, Dany_S, piskeshu
canadiene, nu crez ca aciulea se vorbeste pe intelesu lu neuronu lu matale, bashti
danone*, Dany_S, piskeshu
canadiene, nu crez ca aciulea se vorbeste pe intelesu lu neuronu lu matale, bashti
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci
de la mine, cu dedicatie pt SOD
http://www.bugmafia93.ro/forum/index.php?showtopic=1206&st=40entry26220
de la mine, cu dedicatie pt SOD
http://www.bugmafia93.ro/forum/index.php?showtopic=1206&st=40entry26220
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
-

neatza - Mesaje: 5820
textu original suna asha: "soopermouse: o sa dureze umpic" asha ca daca pana la orl13 nu primesc nimic (pentru ca miam trimis shi mie in scop ca sa verific), bag pl shi trimit dinou de pe yahoo
sdiqwpduig: cea mai tare faza: exact la finalele mandatului, iliescu a semnat decretu de gratziere pentru miron cosma. prinde orbu, scoatei ochii !
sdiqwpduig: cea mai tare faza: exact la finalele mandatului, iliescu a semnat decretu de gratziere pentru miron cosma. prinde orbu, scoatei ochii !
-

nanukulitzuca scrie:Eyewitness,
El e useru de care m-am lovit pretutideni, m-a urmarit mai rau ca un James Bond
dementiala fata asta , cum dracu sa no iubesh-ti din tot rinichiu ?
bre dacu sami zice-ti 007 ca va sparg alfel

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

cica o zis la europa fm de cosma (futul)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
da. cosma pleaca. cica fiinca sha ispashit 3 sferturi din pedeapsa shi acuza nush ce probleme de familie. hehe. mare pishicher nenea ilici.
shi partea doi) copchilu lu tziriac toma ce sa operat de nush ce buala grea shi incurabila la un picior shi se afla internat, undeva prin strainatatzi, evident, shi ca atare nu poate fi adus in fatza lu instantza, care tot azi, ca sa vez coincidentza, incepea procesul pentru consumeu de substantze interzise. ce mica ie lumea asta, domne, tare mica.
shi partea doi) copchilu lu tziriac toma ce sa operat de nush ce buala grea shi incurabila la un picior shi se afla internat, undeva prin strainatatzi, evident, shi ca atare nu poate fi adus in fatza lu instantza, care tot azi, ca sa vez coincidentza, incepea procesul pentru consumeu de substantze interzise. ce mica ie lumea asta, domne, tare mica.
-

nocturna - Mesaje: 8725
faza cu cosma au anuntzat-o si la n24 (national tv).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Am fost la o inmormintare mai demult, intr-un sat pe linga fetesti. Nu rude. Azi am primit un mail foarte ciudat. Era poza vecinului (nea petrea) cu care am golit o damigeana de vin roshu si un text cit se poate de ciudat, ceva legat de "nemernicia oamenilor care se razboiesc pentru cele ramase de la decedat" si "iti doresc sa te centrezi pe amintirile frumoase despre tatal tau si sa te rogi pentru el cat poti! Asa sa te intareasca Dumnezeu".
Ce plm (cp)????? Jidanu mare e mort demult.
Pun poza lu vecinu, ca era haios foc!
Ce plm (cp)????? Jidanu mare e mort demult.
Pun poza lu vecinu, ca era haios foc!
- Fişiere ataşate
-
- vecinu.jpg (58.91 KiB) Vizualizat de 2773 ori
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=337289&postcount=65
pijchesh, esht intrun mare fel.
+ ca te dai asha pe fatza la june.
pijchesh, esht intrun mare fel.
+ ca te dai asha pe fatza la june.-

nocturna - Mesaje: 8725
- Publius
- Junior Member
ma intuorsei da la spital
bai ce nashpa- pierdui doo ore duar ca sa-mi zica ajtia ca am ulcer ceea ce io shtiam da mult
bai ce nashpa- pierdui doo ore duar ca sa-mi zica ajtia ca am ulcer ceea ce io shtiam da mult
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member