Winnie si prietenii (personajul preferat)
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Winnie si prietenii (personajul preferat)
Privitzi cu atentie imaginea si votati preferatul vostru ...
Winnie The Pooh...ursuletzu homosexual dupa cum declara Aliosha
Aliosha : dar ursu ala arata homosexcual
oribilul_mosh: e Winnie The Pooh
Aliosha : stii ca pooh inseamna caca ?
oribilul_mosh: dar cred ca se scrie altfel
oribilul_mosh: iar ursu ti se pare gay..datorita fularului
Aliosha : pare futut in cur
Aliosha : de catre magarus
Eeyore..magarul shugubatz care l-a dat pe Winnie
Rabbit..iepurele galben si antipatic din stanga imaginii
Roo..pishatu ala mic cu urechi mari care seamana cu un sobolan..dar de fapt e cangur
Tigger...tigrul zburdalnic cu mustatzi aiurea
Deci..votati preferatul vostru. Asta este un test de cunoastere al caracterului. Sa nu credetzi ca este inca un subiect aberant inventat de mine dupa ce mi-am batut maimutza. Asa sa stiti !
ps : si sa nu credetzi ca Winnie e homosexual. asa a crezut Aliosha !
A..si mai era si un porc in desenelea astea...numit Piglet...da nu stiu de ce nu apare in poza.
Winnie The Pooh...ursuletzu homosexual dupa cum declara Aliosha
Aliosha : dar ursu ala arata homosexcual
oribilul_mosh: e Winnie The Pooh
Aliosha : stii ca pooh inseamna caca ?
oribilul_mosh: dar cred ca se scrie altfel
oribilul_mosh: iar ursu ti se pare gay..datorita fularului
Aliosha : pare futut in cur
Aliosha : de catre magarus
Eeyore..magarul shugubatz care l-a dat pe Winnie
Rabbit..iepurele galben si antipatic din stanga imaginii
Roo..pishatu ala mic cu urechi mari care seamana cu un sobolan..dar de fapt e cangur
Tigger...tigrul zburdalnic cu mustatzi aiurea
Deci..votati preferatul vostru. Asta este un test de cunoastere al caracterului. Sa nu credetzi ca este inca un subiect aberant inventat de mine dupa ce mi-am batut maimutza. Asa sa stiti !
ps : si sa nu credetzi ca Winnie e homosexual. asa a crezut Aliosha !
A..si mai era si un porc in desenelea astea...numit Piglet...da nu stiu de ce nu apare in poza.
- Fişiere ataşate
-
- Pooh Snowballs.jpg (133.42 KiB) Vizualizat de 3909 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Cei care voteaza cu Roo sunt oameni calici din fire, care nu dau si ei o bere...sau se foot in anus pentru un pateu de la Fornetti. Dupa cum se poate observa..cangurul Roo este cel mai mic personaj din imagine..si de aceea calicii il aleg pe el...in mintea lor petrecundu-se un proces de histerezis prin care votantii isi inchipuie ca se scot mai bine daca aleg un personaj mai mic. Acesta, draga Titina, este un procedeu de transpunere in viatza reala a imaginilor, pe care eu,personal, l-am studiat in anul IV al facultatii de stiinte psiho-analitice, pe care am absolvit-o magna cum laude in urma cu 2 ani.
Urechile mari ale lui Roo simbolizeaza faptul ca esti o persoana avara.
Mai multe caracteristici iti voi expune cand ne mai vedem....caci unele lucruri nu se pot spune aici.
Cine a mai votat...sa-mi zica cu cine...si ii voi spune ce caracter are.
Urechile mari ale lui Roo simbolizeaza faptul ca esti o persoana avara.
Mai multe caracteristici iti voi expune cand ne mai vedem....caci unele lucruri nu se pot spune aici.
Cine a mai votat...sa-mi zica cu cine...si ii voi spune ce caracter are.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Dany...cei care voteaza cu Tigger...sunt mari pasionati de automobile. Astea se poate spune din dungile de pe blana lui Tigger. De asemenea iubesc berea si gratarele in aer liber. Asta se deduce din mustatzile mari ale lui Tigger.
Cu pishatu' de iepure nu voteaza nimeni ?

-
Oribilul Mosh scrie:Dany...cei care voteaza cu Tigger...sunt mari pasionati de automobile. Astea se poate spune din dungile de pe blana lui Tigger. De asemenea iubesc berea si gratarele in aer liber. Asta se deduce din mustatzile mari ale lui Tigger.
WOW, am nimerit la perfectie, e mai bun ca horoscopu :lol:
-
Dany_S - Junior Member
Tigger categoric ca zice....Will you bounce with me please? *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
da...dar o zice asa cu limba prindre dintzi...foarte s-s-it
super simpatic

super simpatic

-
Nanuka..votezi tu...dar Rabbit tot cu zero vad ca a ramas.
In atasament o mica secventza...din care puteti auzi vocile lui Pooh, Eeyore si Rabbit. Pooh intreaba pe Eeyore daca a ramas intepenit...sau ceva de genu asta....Eeyore ii raspunde ca a ramas intepenit nu stiu unde...iar iepurele intreaba daca toata lumea e teafara....
(a se remarca pronuntia numelui Eeyore.... )
In atasament o mica secventza...din care puteti auzi vocile lui Pooh, Eeyore si Rabbit. Pooh intreaba pe Eeyore daca a ramas intepenit...sau ceva de genu asta....Eeyore ii raspunde ca a ramas intepenit nu stiu unde...iar iepurele intreaba daca toata lumea e teafara....
(a se remarca pronuntia numelui Eeyore.... )
- Fişiere ataşate
-
[Extensia mp3 a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
1. ursuletu homo Pooh:)
2. Roo
3. Tiger
2. Roo
3. Tiger
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii