Concurs Biliard - Faza Finala
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Concurs Biliard - Faza Finala
CLASAMENTELE FINALE ALE GRUPELOR F si G
GRUPA F
1/ raspopitu
2/ jaja beens
3/ young hova
4/ catharsis
5/ cst
GRUPA G
1/ monk
2/ root
3/ vineri
4/ shaki
5/ miraculosu
1/ MECIURILE PENTRU IERARHIA FINALA
incepand cu azi 14/12 orele 12.00 si pana poimaine 16/12 orele 08.00 se vor juca meciurile pentru stabilirea finalistilor cat si a ierarhiei finale a campionatului mondial forumistic de biliard , dupa urmatorul program
a/ locurile 9-10
miraculosu - cst
b/ locurile 7-8
shaki - catharsis
c/ locurile 5-6
young hova - vineri
2/ SEMIFINALELE
a/ monk - jaja beens
b/ root - raspopitu
3/ LOCURILE 3-4
perdantii din meciurile semifinale (a si b)
ATENTIE !!!!
Toate meciurile de mai sus se vor disputa dupa sistemul "cel mai bun din 7 partide" mai putin finala mica (pt locurile 3 si 4) care se va desfasura dupa sistemul "cel mai bun din 9 partide"
....dupa care :
MAREA FINALA
care se va disputa in intervalul 16/12 orele 12.00 - 17/12 orele 08.00 intre castigatorii celor doua meciuri semifinale (a si b) dupa sistemul CEL MAI BUN DIN 11 PARTIDE urmand ca ulterior , intr-un cadru festiv, presedintele de onoare al ligii profesioniste de biliard, baicsu johanson , sa inmaneze premiul campionului
GRUPA F
1/ raspopitu
2/ jaja beens
3/ young hova
4/ catharsis
5/ cst
GRUPA G
1/ monk
2/ root
3/ vineri
4/ shaki
5/ miraculosu
1/ MECIURILE PENTRU IERARHIA FINALA
incepand cu azi 14/12 orele 12.00 si pana poimaine 16/12 orele 08.00 se vor juca meciurile pentru stabilirea finalistilor cat si a ierarhiei finale a campionatului mondial forumistic de biliard , dupa urmatorul program
a/ locurile 9-10
miraculosu - cst
b/ locurile 7-8
shaki - catharsis
c/ locurile 5-6
young hova - vineri
2/ SEMIFINALELE
a/ monk - jaja beens
b/ root - raspopitu
3/ LOCURILE 3-4
perdantii din meciurile semifinale (a si b)
ATENTIE !!!!
Toate meciurile de mai sus se vor disputa dupa sistemul "cel mai bun din 7 partide" mai putin finala mica (pt locurile 3 si 4) care se va desfasura dupa sistemul "cel mai bun din 9 partide"
....dupa care :
MAREA FINALA
care se va disputa in intervalul 16/12 orele 12.00 - 17/12 orele 08.00 intre castigatorii celor doua meciuri semifinale (a si b) dupa sistemul CEL MAI BUN DIN 11 PARTIDE urmand ca ulterior , intr-un cadru festiv, presedintele de onoare al ligii profesioniste de biliard, baicsu johanson , sa inmaneze premiul campionului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
jaja -monk 4-3 dupa un meci foarte disputat
ce a uitat monk sa mentioneze si desavarsita arta etalata in executarea unor lovituri de catre fiecare jucator. primul set a fost castigat de monk fara macar sa apuc sa dau o data. setul final s-a transat din cateva lovituri reusind sa introduc la rand 6 bile plus neagra astfel castigand setul si meciul
felicitari monk pt acest meci
ce a uitat monk sa mentioneze si desavarsita arta etalata in executarea unor lovituri de catre fiecare jucator. primul set a fost castigat de monk fara macar sa apuc sa dau o data. setul final s-a transat din cateva lovituri reusind sa introduc la rand 6 bile plus neagra astfel castigand setul si meciul
felicitari monk pt acest meci
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
un meciu mai mult decat frumos ... in care amandoi am fi meritat sa castigam ... s-a ratat in draci
scorul a fost dupa cum urmeaza
monk - jaja : 1-0;1-1;2-1;2-2;2-3;3-3;3-4
am bagat de 2 ori neagra aiurea , din care o data a fost din a doua lovitura dupa spargerea bilelor
scorul a fost dupa cum urmeaza
monk - jaja : 1-0;1-1;2-1;2-2;2-3;3-3;3-4
am bagat de 2 ori neagra aiurea , din care o data a fost din a doua lovitura dupa spargerea bilelor
-
monk - Mesaje: 2747
Meciu young hova - v1n3ri pe scurt: 0-1; 0-2; 0-3; 0-4;
0 - 4
Tre mentionat norocu' meu, se pare ca am fost in forma, iar hova nu a fost in cea mai buna zi a lui......
0 - 4
Tre mentionat norocu' meu, se pare ca am fost in forma, iar hova nu a fost in cea mai buna zi a lui......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
concluzii:
1) JaJaBeens va juca finala mare, iar monk pe cea mica.
2) v1n3ri a ocupat locul 5, iar y0ung-Hova - locul 6.
1) JaJaBeens va juca finala mare, iar monk pe cea mica.
2) v1n3ri a ocupat locul 5, iar y0ung-Hova - locul 6.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
RooT - Raspopitu 4-2
gg ... dupa un meci in care bugurile yahoo si norocul meu au dominat
tre sa recunosc ca Raspopitu a jucat extraordinar ... si se putea termina in ambele directii
evolutie scor
1-0 root wins
1-1 raspopitu wins
1-2 raspopitu wins
2-2 raspopitu baga neagra dar si alba
3-2 root wins cu o bila alba care loveste cu viteza exact in coltz .. huh
4-2 root wins cu o bila neagra bagata la limita sa intre si alba (salvat de efect)
gg ... dupa un meci in care bugurile yahoo si norocul meu au dominat
tre sa recunosc ca Raspopitu a jucat extraordinar ... si se putea termina in ambele directii
evolutie scor
1-0 root wins
1-1 raspopitu wins
1-2 raspopitu wins
2-2 raspopitu baga neagra dar si alba
3-2 root wins cu o bila alba care loveste cu viteza exact in coltz .. huh
4-2 root wins cu o bila neagra bagata la limita sa intre si alba (salvat de efect)
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Updatare (sau cum s-o scrie):
FINALA MARE: JaJaBeens - RooT
Finala mica: monk - Raspopitu
v1n3ri a ocupat locul 5, iar y0ung-Hova - locul 6.
FINALA MARE: JaJaBeens - RooT
Finala mica: monk - Raspopitu
v1n3ri a ocupat locul 5, iar y0ung-Hova - locul 6.
ANTI
-
RooT scrie:jaja .. vad ca nu raspunzi la ym ... sper sa nu ma ai pe ignore... daca nu jucam acuma io pot maine seara cam dupa ora 20. Is it ok ?
cam greu sa raspund la yahoo printre sforaituri :p. lasa si tu niste ore in care esti disponibil sa joci dar nu ore imposibile gen 1 noaptea.
e ok azi dupa 20:00.
daca sunt doritori sa vada meciul sa se anunte sa stim daca jucam pe messenger sau pe yahoo games
Gone 4 good
-
in afara marei finale mai sunt de jucat :
-finala mica : monk - raspopitu
-locurile 9-10 : miraculosu - cst
rog concurentii sa dispute aceste meciuri pana maine 17/12 orele 08.00
multumesc
-finala mica : monk - raspopitu
multumesc
-
Si io as vre un anuntz pe messenger, ca daca is pe acasa atunci sa vad meciul. Sa vad daca se joaca mai bine decat meciu meu cu hova. 

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
eyewitness scrie:in afara marei finale mai sunt de jucat :
multumesc
Din cauza unor probleme tehnice meciul dintre miraculosu si cst nu se poate disputa. cei doi jucatori au cazut de acord...si vor sa imparta locurile 9-10 la sfarsitul campionatului.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
duamnelor/domnilor/cuacavetzilor..la aceasta ora se desfashoara marea finala a campionatului intergalactic de bagat bile cu batzu'n gaura..cei doi finalishti sunt:
xkran, mare shef peste ginta adminilor..a rupt in calificari dar s'a calificat la mustatza in semifinale unde l'a matrashit pe raspopitu..
jaja, este marea surpriza a acestui turneu, dupa ce s'a calificat fara pb in faza a 2a a avut ceva palpitatzii inaintea calificarii in semifinale, datorita penuriei de kilobitzi pe tzeava de internet a fost nevoit sa renuntze sa joace ultima patida din grupa..cu toate acestea s'a calificat in semifinala unde l'a invins pe favoritul tuturor pushtoaicelor Monk cel Viteaz (ie in mihai viteazu' bre!)..
acu sa va zic shi cva despre partida la care asist chiar in aceste momente..ma rog..ce'am prins din ea..caci am aterizat la jumatatea partidei..cand deja scorul era 3-0 pt xkran..partida se desfashuara in bucatarie..aaaa...asha se numeshte camera de yahoo pool pe care se desfashoara partida: KItchen..tribunele au fost ocupate pana la refuz de catre spectatori, in spetza eo shi v1n3ri..
in acest moment scorul este 5-0 pt xkran..iata cateva comentarii transmise in timp real de postu' nostru:
cosmin8989 (jaja): mai am putzin shi cad sub masa
cosmin8989 (jaja): joc chiar prost in seara asta
cosmin8989 (jaja): oi fi baut eu dar vad numai 6 jumatatzi
cosmin8989 (jaja): doar la mine e asha?
in acest moment..xkran are minge de meci..o ratare incredibila a maestrului emerit..in acest moment jaja are posibilitatea sa revina in joc...dar ooooaaaaaa..cva incredibil se petrece la masa de joc..se pare ca se intampla ceva incredibil..xkran are 6 bile pe masa (sau bagate) iar jaja 7..este incredibil!!!..am atashat o poza ca sa va convingetzi..chiar in aceste momente se discuta asupra masurii care ar trebui luata..ei bine acum avem confirmarea..partida se va relua..cei doi au cazut de comun acord asupra acestei decizii, dar au decis sa termine partida inceputa..intre timp au mai aparut spectatori pe stadion..in tribune se gaseshte acum un alt mare perdant al acestui campionat: Decret..tocmai s'a incehiat shi a 6a partida dar aceasta s'a anulat din motive evidente..
a inceput shi partida finala..xkran este cu spartele iar jaja..evident..cu plinele..in acest moment situatzia este echilibrata..fiecare jucator a bagat doo bile..jaja tocmai a facut o gresheala iar acu xkran sta cu bila in mana shi se gandeshte unte s'o asheze..a facut alegerea cea mai buna shi a pus bila pe masa:)..in acest moment jaja are un sensibil avantaj..a bagat 4 bile..mai are 3 shi e urmatorul la lovit..
se pare ca presiunea jocului ishi spune cuvantul..cei doi au inceput sa gresheasca din ce in ce mai mult..nu se poate spune cine va cashtiga aceasta partida..aman2 jucatorii au shanse..dar iata incredibil..jaja are o pozitzie foarte avantajoasa..dar nu..a ratat..xkran are acum posibilitatea sa transheze aceasta partdia in favoarea sa adjudecandu'shi astfel marele premiu oferit de organizatori..daaar..in acest moment xkran se pregateshte sa loveasca ultima bila sparta..dak reusheshte e appe invingator..am atashat imaginea..a reushit..se pregateshte sa bage neagra..am facut un print screen cu bila alba care se indreapta spre neagra..shi..
Meciul s'a incehiat cu un neverosimil scor de 6 - 0 pt xkran deoarece ambii jucatori au jucat foarte bine..
XKRAN este noul campion intergalactic la biliard..felicitari lui shi tuturor celorlaltzi concurentzi!!!!
Multzumim sponsorului competitziei Aiu precum shi organizatorilor Oribilul Mosh shi Baixinho..a fost o competitzie frumoasa..viu disputata..cu multe schimbari de situatzie..ce mai..a fost minunat!
La revedere shi va ashteptam shi la anu' cu un nou turneu, care sa speram ca va aduna shi mai multzi concurentzi la start!
Cu stima..h0va!
xkran, mare shef peste ginta adminilor..a rupt in calificari dar s'a calificat la mustatza in semifinale unde l'a matrashit pe raspopitu..
vs.
jaja, este marea surpriza a acestui turneu, dupa ce s'a calificat fara pb in faza a 2a a avut ceva palpitatzii inaintea calificarii in semifinale, datorita penuriei de kilobitzi pe tzeava de internet a fost nevoit sa renuntze sa joace ultima patida din grupa..cu toate acestea s'a calificat in semifinala unde l'a invins pe favoritul tuturor pushtoaicelor Monk cel Viteaz (ie in mihai viteazu' bre!)..
acu sa va zic shi cva despre partida la care asist chiar in aceste momente..ma rog..ce'am prins din ea..caci am aterizat la jumatatea partidei..cand deja scorul era 3-0 pt xkran..partida se desfashuara in bucatarie..aaaa...asha se numeshte camera de yahoo pool pe care se desfashoara partida: KItchen..tribunele au fost ocupate pana la refuz de catre spectatori, in spetza eo shi v1n3ri..
in acest moment scorul este 5-0 pt xkran..iata cateva comentarii transmise in timp real de postu' nostru:
cosmin8989 (jaja): mai am putzin shi cad sub masa
cosmin8989 (jaja): joc chiar prost in seara asta
cosmin8989 (jaja): oi fi baut eu dar vad numai 6 jumatatzi
cosmin8989 (jaja): doar la mine e asha?
in acest moment..xkran are minge de meci..o ratare incredibila a maestrului emerit..in acest moment jaja are posibilitatea sa revina in joc...dar ooooaaaaaa..cva incredibil se petrece la masa de joc..se pare ca se intampla ceva incredibil..xkran are 6 bile pe masa (sau bagate) iar jaja 7..este incredibil!!!..am atashat o poza ca sa va convingetzi..chiar in aceste momente se discuta asupra masurii care ar trebui luata..ei bine acum avem confirmarea..partida se va relua..cei doi au cazut de comun acord asupra acestei decizii, dar au decis sa termine partida inceputa..intre timp au mai aparut spectatori pe stadion..in tribune se gaseshte acum un alt mare perdant al acestui campionat: Decret..tocmai s'a incehiat shi a 6a partida dar aceasta s'a anulat din motive evidente..
a inceput shi partida finala..xkran este cu spartele iar jaja..evident..cu plinele..in acest moment situatzia este echilibrata..fiecare jucator a bagat doo bile..jaja tocmai a facut o gresheala iar acu xkran sta cu bila in mana shi se gandeshte unte s'o asheze..a facut alegerea cea mai buna shi a pus bila pe masa:)..in acest moment jaja are un sensibil avantaj..a bagat 4 bile..mai are 3 shi e urmatorul la lovit..
se pare ca presiunea jocului ishi spune cuvantul..cei doi au inceput sa gresheasca din ce in ce mai mult..nu se poate spune cine va cashtiga aceasta partida..aman2 jucatorii au shanse..dar iata incredibil..jaja are o pozitzie foarte avantajoasa..dar nu..a ratat..xkran are acum posibilitatea sa transheze aceasta partdia in favoarea sa adjudecandu'shi astfel marele premiu oferit de organizatori..daaar..in acest moment xkran se pregateshte sa loveasca ultima bila sparta..dak reusheshte e appe invingator..am atashat imaginea..a reushit..se pregateshte sa bage neagra..am facut un print screen cu bila alba care se indreapta spre neagra..shi..
VICTORIE!!!!
Meciul s'a incehiat cu un neverosimil scor de 6 - 0 pt xkran deoarece ambii jucatori au jucat foarte bine..
XKRAN este noul campion intergalactic la biliard..felicitari lui shi tuturor celorlaltzi concurentzi!!!!
Multzumim sponsorului competitziei Aiu precum shi organizatorilor Oribilul Mosh shi Baixinho..a fost o competitzie frumoasa..viu disputata..cu multe schimbari de situatzie..ce mai..a fost minunat!
La revedere shi va ashteptam shi la anu' cu un nou turneu, care sa speram ca va aduna shi mai multzi concurentzi la start!
Cu stima..h0va!
- Fişiere ataşate
-
- final.JPG (62.27 KiB) Vizualizat de 5462 ori
-
- bila.JPG (64.1 KiB) Vizualizat de 5464 ori
-
- before.JPG (63.92 KiB) Vizualizat de 5471 ori
-
- whatthefuck.JPG (64.22 KiB) Vizualizat de 5491 ori
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
young hova .. partida pe care o comentezi a fost anulata pentru ca dintr-un motiv sau altul yahoo mi-a dat disparuta o bila
..
a fost un meci interesant ... in care jaja era cam beat (a recunoscut)
... ca daca nu cred ca .. facea curat cu mine pe masa :p ... io asa-l stiu ... tin sa mentionez ca nu nu mi-a dat si mie sa beau
... huoo
...
felicitari organizatorilor pentru acest turneu super mishto .. si moshu nu mai fi suparat pe mine
... my bad ...

a fost un meci interesant ... in care jaja era cam beat (a recunoscut)

felicitari organizatorilor pentru acest turneu super mishto .. si moshu nu mai fi suparat pe mine

-
root nici treaz nu cred ca jucam mai bine. diferenta de experienta si-a spus cuvantul. oricum felcitari si curand o sa-mi iau revansa :p
si acum va rog un rand de aplauze pt root si inca unul pt feteasca de dragasani, un vin care a scris istorie
pareri proprii despre campionat: eu, cel putin, m-am distrat, am cunoscut si cateva persoane interesante, singura bila neagra primind-o eye-ul care a facut cum l-a taiat capul. (ca sa nu se mai intrebe) a amanat o intreaga etapa dar nu a mai putut astepta cateva ore ca sa joc meciul cu cst
si acum va rog un rand de aplauze pt root si inca unul pt feteasca de dragasani, un vin care a scris istorie
pareri proprii despre campionat: eu, cel putin, m-am distrat, am cunoscut si cateva persoane interesante, singura bila neagra primind-o eye-ul care a facut cum l-a taiat capul. (ca sa nu se mai intrebe) a amanat o intreaga etapa dar nu a mai putut astepta cateva ore ca sa joc meciul cu cst
Gone 4 good
-
Raspopitu - monk 4-3.Amandoi ne-am grabit si nici unu nu stim de ce:) Oricum a fost un meci cat se poate de frumos(parerea mea).Sper ca aici trebuia sa anunt scorul.Felicitari castigatorului si tuturor celor care au participat.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
JaJa, cand o sa organizezi si tu un campionat, o sa facu exact cum te taie capul. singura shansa de calificare a lui Cst era ca el sa cashtige meciul cu tine cu 3-0. nu shtiu cat de capabil ar fi fost sa faca treaba asta in conditiile in care a cashtigat la 0 numai meciurile cu mine si cu DECRET, adica doi dintre userii eliminati in prima faza a grupelor.
Clasament final
1. RooT
2. JaJaBeens
3. Raspopitu
4. monk
5. v1n3ri
6. y0ung-Hova
7. catharsis
8. Shaki
9-10. Oribilul Mosh, Cst
Clasament final
1. RooT
2. JaJaBeens
3. Raspopitu
4. monk
5. v1n3ri
6. y0ung-Hova
7. catharsis
8. Shaki
9-10. Oribilul Mosh, Cst
ANTI
-
BRAVO RooT
peseu :
1/jaja mersi, esti un dragut ...
2/ in ianuarie vi se pregateste ceva...demential
peseu :
1/jaja mersi, esti un dragut ...
2/ in ianuarie vi se pregateste ceva...demential
-
eyewitness scrie:in ianuarie vi se pregateste ceva...demential
veri fani, ochila, veri fani (c.SOD).
RooT, da-mi peme sau explifica aici modul in care si locul unde doresti sa intri in posesia cecului de un milion de lei.
ANTI
-
Ofer premiul de 1 mil de lei cashtigatorului camionatului de ne-rai cu o conditie .... SA JOACE CU MINE SUPERCUPA !
... let the games continue
... let the games continue

-
nenea RooT, cashtigatorul concursului de ne-rai orcum va juca impotriva lu dumneata supercupa, asha ca ai timp sa te razgandeshti in ceea ce priveshte destinatia premiului.
ANTI
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pai il facem prin ianuarie, ca acum vin sarbatorile de sfarshit de an si ma indoiesc sa fie toti acasa. mai pleaca unu pe la tzara, se imbata altu si uita ca are meci, etc etc etc. va fi in paralel cu cel de table si cu mega-ultra-hiper surpriza pregatita de aiu.
ANTI
-
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard