)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
okeyu. ca sa nu porcarim treadu de comentarii la topurile vietzii, mut acilea postu:
vaaai, shi promitzi ca sa ma plimbi cu limuzina shi sa deslushim impreuna din tainele cuptorului cu microunde?
ai mai lasatzi-ne cu vedetismele astea exacerbate pana la ridicol! pentru ca asta suntetzi, ridicoli! shi daca noi am coborat din copaci, apoi voi atz coborat numa ca sa va suitzi intr-altul mai inalt.
danis scrie:iti fac o chemare, sa le observi personal, oricum
vaaai, shi promitzi ca sa ma plimbi cu limuzina shi sa deslushim impreuna din tainele cuptorului cu microunde?
ai mai lasatzi-ne cu vedetismele astea exacerbate pana la ridicol! pentru ca asta suntetzi, ridicoli! shi daca noi am coborat din copaci, apoi voi atz coborat numa ca sa va suitzi intr-altul mai inalt.
-

nocturna - Mesaje: 8725
aoleu, sunt si vedeta acuma,bravos pai ti-am zis ca-ti fac chemare nu ca-ti platesc io drumu sau altceva, alea te descurci ca esti fata mare, si de plimbat, limuzina se cheama STCUM (reatebeu local) si o sa deslushim impreuna tainele temperaturilor de -40 grade celsius (cu noroc chiar -44 ca recordul stabilit anul trecut) care sunt in acest paradis terestru
esti si tu in lipsa de idei pe moment vad, alex nu ma cunoaste asa de bine, dar din cat ne stim, ar putea sa-ti zica el ce "agramat" sunt, cat despre important, cred ca ultimu lucru care l-as vrea e sa fiu "important" pe un forum de pe net, vanatoare placfuta-n continuare, sa ne anuntatzi cand ati vanat ionuzzu respectiv (ah, da, si ce exact v-a oprit sa va continuati retzetele, ca daca-mi amintesc eu bine, nu v-a bagat nimeni in seama pe cometarii la topuri)
danonel scrie:aaaaaaaaaa imi amintesc acu ca punea alecsei poze cu dani si el si faze d'astea, uitasem. bre alecsei, daca citesti dezice-te de agramati neimportanti ca asta ca imi pierd vremea si in loc sa pun retete de sarbatori vanez ionuzzzzzzzzi pe net
danutzule, daca ejti preten cu alecsei nu inseamna ca nu poti fi de mintea cucurbitaceelor.
esti si tu in lipsa de idei pe moment vad, alex nu ma cunoaste asa de bine, dar din cat ne stim, ar putea sa-ti zica el ce "agramat" sunt, cat despre important, cred ca ultimu lucru care l-as vrea e sa fiu "important" pe un forum de pe net, vanatoare placfuta-n continuare, sa ne anuntatzi cand ati vanat ionuzzu respectiv (ah, da, si ce exact v-a oprit sa va continuati retzetele, ca daca-mi amintesc eu bine, nu v-a bagat nimeni in seama pe cometarii la topuri)
-

Dany_S - Junior Member
pai vroiai sa iasa vreo gluma buna dintr-un raspuns la aberatia pe care o pusei inainte ?
danonica - bre, apropo de postu ala de pe cm, ce te-ai ofuscat si tu asa, n-are voie omu sa citeasca ca sa se mai amuze si el citind ce le bese mintea unora (i.e discutia voastra pasionanta despre mine si nanuka
), tu oricum ai dreptate in felu tau, neuronu meu e mult peste unele lucruri scrie p'acolo, noroc ca mai sunt cativa omi cu creieras care chiar scriu coerent
danonica - bre, apropo de postu ala de pe cm, ce te-ai ofuscat si tu asa, n-are voie omu sa citeasca ca sa se mai amuze si el citind ce le bese mintea unora (i.e discutia voastra pasionanta despre mine si nanuka
), tu oricum ai dreptate in felu tau, neuronu meu e mult peste unele lucruri scrie p'acolo, noroc ca mai sunt cativa omi cu creieras care chiar scriu coerent-

Dany_S - Junior Member
Dany_S scrie:aberatia pe care o pusei inainte ?
care? care? ca tu puseshi mai multe aberatzii, shi inainte shi inapoi.
vez tu, ai editat matale da' demigrantu nu se dezminte
-

m-ai lua-ti si voi o pauza.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cum care aberatie, tot postu cu vedeta e o aberatie totala, si hexplica si mie ce aberatii am pus, da cu argumente serioase, nu vrajeli de gen danone
tz tz tz, pusei e pus asa in mod special (tu ai scris special vez in loc de vezi, ma gandeam ca macar atata lucru iti dai seama)
tz tz tz, pusei e pus asa in mod special (tu ai scris special vez in loc de vezi, ma gandeam ca macar atata lucru iti dai seama)
-

Dany_S - Junior Member
M-am trezit sa beau apa:p....Dany tot aici esti?????..ce-i cu tine la ora asta pe forum?:)
Te superi daca-mi pun semnatura ceva in genu......"Dany e amantul meu:D"..ce zici??....
Hai du-te la culcare si nu te mai certa cu lumea ca nu rezolvi nimic:p
Te superi daca-mi pun semnatura ceva in genu......"Dany e amantul meu:D"..ce zici??....
Hai du-te la culcare si nu te mai certa cu lumea ca nu rezolvi nimic:p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
pusei e pus asa in mod special
danila, vai de capu tau.
cu dedicatzie pentru danissssssssssssssssssssss, cu mesajul: "gramatica nu se invatza cu dovleaca":
CONJUGAREA VERBULUI A PUNE
PERFECT SIMPLU:
eu pusei
tu puseshi
el puse
noi puseram
voi puserati
ei pusera
dai print shi pune foaia deasupra patului. daca nici asha nu te prinzi de absurdul postului tau, in care una gandeai shi alta ieshea, nam ce mai a face. shi cu asta, am incheiat pe ast subect. succes, o sa ai nevoie!
-

da nanuka, buja semnatura, si de asemenea ca eram fratzi si ne-am regasit
, asta merge pusa pe aberatia zilei
nu ma cert, ma distrez si io, dar ma duc sa ma culc, nu m-am mai amuzat asa tare pe FC de muuuuult timp, noroc cu oameni de nasdejde care mi-au dat material
acuma sa vina gabubica sa mai scrie si el, chiar daca o sa fie in stilu caracteristic, adica ce scriu altii, scrie si el
nocti
eu vad
tu vezi
el vede
noi vedem
voi vedetzi
ei vad
, asta merge pusa pe aberatia zilei
nu ma cert, ma distrez si io, dar ma duc sa ma culc, nu m-am mai amuzat asa tare pe FC de muuuuult timp, noroc cu oameni de nasdejde care mi-au dat material
acuma sa vina gabubica sa mai scrie si el, chiar daca o sa fie in stilu caracteristic, adica ce scriu altii, scrie si el
nocti
eu vad
tu vezi
el vede
noi vedem
voi vedetzi
ei vad
-

Dany_S - Junior Member
danies, tu chiar inca nu te-ai prins ? pe bune, cred ca pana si nanuka le vedea pe-astea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Steaua sus rasare
Ca o taina mare
Steaua straluceste
Si lumii vesteste
Steaua lumineaza
Si adevereaza
Ca astazi curata
http://www.fun-sms.ro/farse.php?select=daniel_buzdugan
Citeva sunt misto de tot...
Ca o taina mare
Steaua straluceste
Si lumii vesteste
Steaua lumineaza
Si adevereaza
Ca astazi curata
http://www.fun-sms.ro/farse.php?select=daniel_buzdugan
Citeva sunt misto de tot...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
plm, las sa fie acolo ca nu face rau. e si ea pe cer si pluteste printre norii aia prosti
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-

Nicholas_Alex - Junior Member
merluc: l-a gratiat iliescu pe miron cozma.
ANTI
-

danone scrie:lasati-l bre ca e paranoic
:G
aptitudinile tale de citire selectiva ma impresioneaza, se vede ca ti-ai stors ceva timp creierasii pana sa vii cu mareatza replica de mai sus, probabil te-ai gandit tu ca dai rau un penibil daca iar vii cu aceleasi insulte jalnice
-

Dany_S - Junior Member
-

cutuma© - Mesaje: 3047
sa vezi ce emisiune au astia la realitatea si ce atentie se da unui individ care trebuia impushcat in cap in secunda doi in care a ieshit din inchisoare. interesant este altceva: ca viitorul fost premier abarnare de gratiere, adica nu a semnat si el cacatul ala de act.
ANTI
-

Samy...ce vrei tu sa-ti aduca Mosh Gerila anul asta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Mos Gerila la anul poate....ca anul asta s-a dus *p Pana la urma, Samy, ce ti-a adus Mos gerila?
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
cum adica s-a dus ? ~o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Nu shtiu,de obicei nu sunt pretentzioasa,shi in plus cred ca am cam de toate...da' daca te oferi tu sa-mi aduci ceva nu ma supar...Oribilul Mosh scrie:Samy...ce vrei tu sa-ti aduca Mosh Gerila anul asta ?
Da' statzi putzin,asta era lucrul ala la care ar fi trebuit eu sa ma pricep?Sa raspund la intrebarea "Ce vrei sa itzi aduca Mosh Craciun"?Pai intrebarea asta cred ca era pt sora mea...
edit later:Chiar asha,Mtz,cum adica s-a dus?Eu shtiam ca abia luna asta pe 24 vine...(:|
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-

Samy - Junior Member