Sunt din bucuresti si ador blackul, desi nu sunt ceea ce se poate numi un "blacker"
Doresc sa cunosc alte persoana care au aceasta pasiune
caut blackeri
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
caut blackeri
when night falls...
she covers the world
she covers the world
-
dark emperor - Junior Member
omg...asta-i topic de matrimoniale???
btw...cand citesti titlul...suna a ceva de genul -> trupa, cautam vocal sau mai rau, caut caine birmanez etcetera...
iesi si tu din casa si poate o sa gasesti, ma indoiesc ca o sa ai parte de revelatii pe forum...
btw...cand citesti titlul...suna a ceva de genul -> trupa, cautam vocal sau mai rau, caut caine birmanez etcetera...
iesi si tu din casa si poate o sa gasesti, ma indoiesc ca o sa ai parte de revelatii pe forum...
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
M-am mutat in bucuresti recent si nu am de unde sa cunosc rockeri in mediul in care lucrez... sau tu in locul meu ai "iesi din casa" si ai aborda un blacker pe strada? Oare netul nu serveste sa faci cunostinte cu care ai anumite afinitati?
Deci te las cu birmanezii si matrimonialele tale daca n-ai altceva de facut si iti multumesc pentru simpatie.
Deci te las cu birmanezii si matrimonialele tale daca n-ai altceva de facut si iti multumesc pentru simpatie.
when night falls...
she covers the world
she covers the world
-
dark emperor - Junior Member
wednesday scrie:cunostiintele
banuiiiiesc ca al doiiiiilea "i" iiiie la deruta, nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
6 mesaje
• Pagina 1 din 1