eventual si din Europa
Lot FC Barcelona
PORTARI
1. VALDí‰S
25. JORQUERA
28. RUBEN
FUNDASI
2. BELLETTI
4. Mí
eventual si din Europa
. Catalanii nu au mai reusit sa castige de 2 ani in fata Valencieia acasa, asa ca e vremea ca Barí§a sa se impuna impotriva liliecilor
o victorie ar distanta-o la 13 puncte de ocupanta locului 3... Valencia :lol:
... si nu este exclus ca Sociedad sa marcheze un gol in cele 6 minute ramase, care se vor juca pe 5 ianuarie, de la ora 18 *p
Levante egaland in minutul 59 prinn Jofre (un fost jucator al barí§ei ) iar Eto'o a adus victoria catalanilor in minutul 85 printr-un adevarat golazo :o ajugand la cota 13 in acest campionat 
nu a fost un meci bun facut de catre catalani dar totusi au reusit sa castige cele 3 puncte puse in joc... ceea ce cu adevarat conteaza
Eto'o a fost din nou salvatorul Barí§ei cu un gol marcat in minutul 81 (dupa ce in min. 3 ratase un penalty... care nu prea a fost
)... saptamana viitoare Barí§a va juca din nou acasa, cu Racing de Santander :yD

0-0... jucatorii erau cu moralul la pamant, deoarece fiica de numai 8 luni a lui Marco Caneira a decedat azi... in fine sunt de acord cu ultima ta fraza
maine ma duc sa imi iau bilet la antrenament 
un meci frumos, dominat in totalitate de catalani
se pare ca si-au revenit practicat jocul de odinioara (adica cel de acu` 2 luni
) goluri spectaculoase, faze frumos construite :B in fine... astept o surpriza maine de pe Bernabeu :j :o

a fost un adevarat festival de goluri, Barí§a reusind sa marcheze 4 goluri, deci Sevilla - Barí§a 0-4
din nou un meci excelent facut de catalani... prima repriza a fost ceva mai echilibrata dar cea de-a 2-a a fost clar dominata de Barí§a, care intre minutele 48-58 a reusit sa marcheze 3 goluri (unul dintre ele a fost autogol, Baptista marcand in proprie poarta un gol de toata frumusetea :o)... Ronaldinho a fost omul meciului, parerea mea, reusind sa inscrie un gol si sa participe la alte 2 cu niste pase de toata frumusetea
a facut si o foarfeca dar mingea a trecut cu putin peste poarta...

se mai intampla si la echipele mariayrton scrie:Ce-ati facut catalanilor, v-ati pierdut virginitatea de pe teren propriu ca se se apropie Realul?!? Rezultatul cu Atletico e deplin meritat ca foarte slab a jucat Barca...
vezi Milanul de acu` 2 saptamani si Juve-ul de acum
oricum Barí§a a jucat prost de tot ieri
poate ca daca nu marca Atletico asa de repede alta ar fi fost soarta meciului :rolleyes: pacat de penalty-ul ratat de Ronaldinho ;a
) in fine... sper sa ne revenim saptamana viitoare, desi ne asteapta un meci greu: la Zaragoza
tu la ce meci te-ai uitat? daca Atletico nu s-ar fi inchis in aparare distanta dintre Barí§a si real tot de 7 puncte ar fi
vad ca tot aduci vorba de acel penalty acordat ushor Barí§ei... ce parere ai despre cel al Madridului, care nu a fost deloc si, dupa cum am spus, ''El Niño'' era in offsaid de 2 m cand a primit pasa de la coechipierul sau...

), va fi de mare folos in jocul Barí§ei 
baixinho © scrie:2peu-le, iti dau cuvantul meu de onoare ca postul de mai sus este ultimul al tau pe acest thread, cel putin cat sunt eu moderator pe tarlaua fotbal international. ti le voi sterge pe toate de acum inainte indiferent ce vor contine. mi s-a acrit de mistoul tau ieftin ca de mere paduretze.
o zi buna

...dupa esecul de saptamana trecuta pe Nou Camp in fata celor de la Atletico Madrid, Barí§a a castigat lejer azi partida disputata in Zaragoza
pentru catalani au marcat: Toledo (autogol
), Giuly, Eto'o si Marques, pentru gazde marcand golul de onoare Galleti
Înapoi la Fotbal International
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator